DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 676
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
Гости и СЦ вече не си спомнят какви са ги забъркали  Joy Joy Joy Joy техен пропуск ама ние тук нали сме много наблюдателни нищо ни не убягва  Joy Joy JoyЕдно са мислили ,едно са замислили и трето така  го надробиха ,че сега ще си сърбат попарата от рейтинга  Tired ooooh!

# 541
Привет Hug благодаря на всички за всичко споделено bouquet

Ферит отдавна доказа , че Наз не му е безразлична- върна я, когато тя си  грабна багажа и почти напусна Истанбул, спаси бизнес мечтата  й- ресторанта, показа , че не му е безразлична най- вече с предложението за брак/ нищо че е фиктивен Wink/.
Фиктивен или не, бракът е сериозна стъпка, а Ферит е разумен мъж, не би сключил брак с кого да е Naughty Някой беше написал, че бракът е бизнес... в никакъв случай! Това беше повод , разбира се, но ако търси отплата за документа, който беше причина Хакан да вземе Булут, то вината е на Асуман- защо Ферит не принуди Асуман да сключи брак с него Mr. Green той иска Наз да е около него, да си изяснят не само отношенията , но и чувствата...  Peace

# 542
  • Плевен / София
Привет Hug благодаря на всички за всичко споделено bouquet

Ферит отдавна доказа , че Наз не му е безразлична- върна я, когато тя си  грабна багажа и почти напусна Истанбул, спаси бизнес мечтата  й- ресторанта, показа , че не му е безразлична най- вече с предложението за брак/ нищо че е фиктивен Wink/.
Фиктивен или не, бракът е сериозна стъпка, а Ферит е разумен мъж, не би сключил брак с кого да е Naughty Някой беше написал, че бракът е бизнес... в никакъв случай! Това беше повод , разбира се, но ако търси отплата за документа, който беше причина Хакан да вземе Булут, то вината е на Асуман- защо Ферит не принуди Асуман да сключи брак с него Mr. Green той иска Наз да е около него, да си изяснят не само отношенията , но и чувствата...  Peace

защото не му трябва на баир лозе....JoyJoyJoy сега сериозно....много си права Ферит му дойде дюшеш Назлъ да изкупува вината на Асуман с "фиктивен" брак с него....и виждайки какви моменти от миналото му излизат на бял свят/ изневярата на майка му, раздялата му с Пелин по същата причина/ не е чудно, че не бърза да каже "обичам те"....Аз обаче си мисля, че ако Пелин наистина обича Ферит или го е обичала, ще трябва да отмъщава на Демет...не на него....ако тя беше на негово място едва ли щеше да го изслуша също....най много да го надцака със същата карта....вижте колко лесно се е решила на аборт...ако въобще е имало такъв разбира се....защото ме съмнява...

# 543
Нямате ли лошото предчувствие, че Пелин, като види, че Ферит остава верен на съпругата си, ще се озлоби срещу него, без значение от това колко го обича или го е обичала? Защото мен ме гони едно такова усещане. Засега е озлобена само срещу Демет и наранена от нежеланието на Ферит преди години да я изслуша, но не мисля, че го мрази. Когато обаче удари на камък в съблазняването, злобата ѝ ще се прехвърли върху него и тогава сътрудничеството ѝ с Хакан съвсем ще разцъфне...Sweat

# 544
  • Плевен / София
... Когато обаче удари на камък в съблазняването, злобата ѝ ще се прехвърли върху него и тогава сътрудничеството ѝ с Хакан съвсем ще разцъфне...Sweat
Самбо тогава романтичният ни летен сериал ще отиде към трилър или черна драма....а рейтинга не знам на къде ще тръгне...

# 545
  • Под звездите
Нямате ли лошото предчувствие, че Пелин, като види, че Ферит остава верен на съпругата си, ще се озлоби срещу него, без значение от това колко го обича или го е обичала? Защото мен ме гони едно такова усещане. Засега е озлобена само срещу Демет и наранена от нежеланието на Ферит преди години да я изслуша, но не мисля, че го мрази. Когато обаче удари на камък в съблазняването, злобата ѝ ще се прехвърли върху него и тогава сътрудничеството ѝ с Хакан съвсем ще разцъфне...Sweat
И представете си и тя да спретне някой номер, като Демет. Или защо тя? Може би самите Демет и Хакан?

Lilims,съгласна с теб. Ферит наистина показва, че я обича, но Назлъ е много объркана. Ако си спомняш в един разговор с Фатош, Назлъ и каза, че понякога Ферит така я гледа...  Аз казвам само, че при създалата се ситуация, тоест въпроса  с прошката, на нея и трябват не само действия, но и думи. Сега  след, като получи прошката ми е много интересно как ще се развие образа и. Не знам защо, но ми се струва, че ако Ферит не бе и казал, че и прощава, може би нямаше така импулсивно да скочи от масата. Може би, това прощавам ти и ти се доверявам и даде правото да мисли, че връзката им ще започне от там където е спряла и че "Фиктивният брак" ще се превърне в истински. Да, имаш право и за фиктивния брак. Мен не ме разочарова това, че и предложи , а начина по който го направи. Енгин е много прав, като каза на Ферит: Вие сте двама души с истински чувства, свързани в един фалшив брак" Цитирам по памет.

# 546
Абе, колкото и да изпишем и каквото и да изпишем, проблемът си остава един - инатът и на двамата. Единият инатлив и горделив по една причина, другият - по друга. Да не стане само "двама се карат, третият печели", че тогава сериалът ще има битти...Да видим кога на турския зрител ще му омръзне "Гордост и предразсъдъци".

# 547
  • Враца
Здравейте момичета Hug
Отново сте във вихара си  Flutter , мненията ви се припокриват с моите , но възможно ли е според вас Хаканови да наблюдават разговора между Назлъ и Пелин newsm78

# 548
  • под най-голямото листо на тиквата
Привети!
На бързо ви нося една нова фотка
Ха, нещо мамата не ми дава да я прикача.
От нея се вижда, че Денис бей най-сетне се е сетил, че има бар.😀

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 18:31 от ddkal

# 549
от официалната страница...

# 550
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

Здраве и благодат на вас и семействата ви на този хубав празник!

От сутринта не съм влизала в темата и сега ви изчетох на един дъх с голямо удоволствие!
Благодаря ви за всичко споделено!

Цитат
Г-н Аслан, свали малко гарда и признай чувствата си. И следващият път, като те попита Назлъ, защо си я целунал и кажи: "Защото те обичам“. Така, ще се успокои и душицата на Назлъ, която в този момент се мята като риба на сухо. Евала  поне за това, че и прости, че много му бях ядосана.
Ейдин  newsm10
Много ми хареса целия ти пост, но с това съм много съгласна. От целия прекрасен епизод това ми хареса най-много, колко хубаво Ферит обясни на Назлъ, че отдавна й е простил, но досега не й е казал, защото доста време дори пред самия себе си не го е признавал и че знае колко важно е за нея да го чуе. А онова „Защото те обичам“ според мен няма да се забави. Просто е въпрос на време.

И за Дениз съм съгласна. Много ме дразни поведението му, ядосвам му се, но винаги съм вярвала, че има добро сърце и не е лош човек и рано или късно ще намери вярната посока. И ще престане да се люшка между доброто и злото. Искам обаче някой ден с очите си да се убеди какъв престъпник е Хакан, каква манипулаторка е сестра му и колко прав е бил Ферит за всичко. Едно към едно, да няма грам съмнение и да се приземи най-после.

Крайно време е Ферит и Назлъ да си признаят чувствата първо един пред друг, а после и пред останалите, за да се сложи веднъж завинаги край на тези спекулации. Аз не мога да разбера много каква е логиката все още да се страхуват, че ще се разбере, че брака им е фиктивен. Тя тази тайна отдавна е обществена и вместо да обвявят пред всички любовта си и да се държат като двойка, те се страхуват да не би да разберат Хакан, Демет, че и Пелин сега. Не мисля, че вече има опасност Хакан да поиска отново попечителството, защото този път то не е временно, а е за постоянно. Няма да мяткат едно малко момченце насам-натам между роднините сто пъти. А и неговото мнение има тежест в съда, детето си каза и показа при кого иска да живее.

И аз изпитвам удоволствие от агонията, страха и самотата в очите на Демет. Много добре я изработи мъжа й. Чувствам се удовлетворена, че има справедливост. Не може да си играеш със съдбите на хората и да не си платиш накрая. И колкото по-късно, толкова по-скъпо. Всъщност дори сега тя не е без избор. Ферит й предложи помощ, друг е въпроса, че не й стиска  да  приеме. Ако нямаше компромат срещу нея изобщо нямаше да се замисли да го предаде. Тия двамата са си един за друг отвсякъде.

И аз съм очарована от развитието на образа на Асуман. Сигурна съм, че ще измисли хубав начин да привлече вниманието на Дениз и така да го излекува от болното чувство към Назлъ. Така ще го омае тази малка магьосница, че няма да се усети нашия как ще хлътне. Много ми харесва това, че е напълно откровена към Дениз, нищо не му спестява, просто намира своя начин му каже какво мисли. И Алия го правеше, но той все се сърдеше, докато сега е по-мек, защото Асу има подход.

Цитат
Моята философия и гледна точка по този въпрос, не само за филма,а и в живота си мисля,че не бива да се ревнува миналите любови.Защото например той откъде да знае, че ще срещне нея(истинската любов,която, ще го грабне) , че цял живот да я чака и да няма други?
Вариния Hug и моята философия е същата. От миналото не ревнувам грам. Нормално е да искам да знам за него, за да се предпазя от грешки, но дотам. Но наистина всички сме различни.

Цитат
Аз си мисля, обаче как така се стигна до там Назлъ да взема заем, защото ресторанта е в затруднено положение...нали си бяха разделили сферите на работа...Назлъ щеше да отговаря за кухнята и храната...Ферит за финансите...
Така беше, затова и Ферит има малка вина, че покрай всичките си проблеми престана да се интересува от делата на ресторанта. Затова се надявам да е по-снизходителен към Назлъ и ще разбере защо пак е скрила нещо от него.

А Манами? Тя за какво точно отговаря? Уж са равноправни партньорки, защо тогава Назлъ се занимава буквално с всичко  - и с кухнята, и с персонала и със снабдяването и с търсенето на клиенти и със счетоводството дори. А Манами се държи сякаш е нейна работничка и очаква Назлъ да взема всички решения. Пак Назлъ взе парите от лихваря, което ще й излезе през носа. А Манами просто предложи да кажат на Ферит.
Да, Назлъ е тази, която има да погасява кредита за къщата на родителите си, но сякаш прекалено й станаха отговорностите, че сега и на втора работа  трябва да ходи. Манами ми е много симпатична, но откакто я влюбиха в Търък малко й олекна образа.

Нещо за Пелин да кажа. Хич не ми е симпатична и няма никаква логика в поведението й. Първо отряза Хакан, а после си промени мнението, като му каза, че има някои условия. Ние не знаем какви са те /поне аз не разбрах/ и се надявам от тази трънка да излезе някое зайче и накрая някак си да го прекара този тарикат. В общи линии не ме притеснява кой знае колко присъствието й и не мисля, че ще смути особено връзката на Ферит и Назлъ, но очаквам някоя изненада от нея. Не под формата на бебе, мисля че за това блъфира, по-скоро нещо друго. Ще видим какво.
Уж влязох само да ви поздравя, а опънах чаршафа.

Приятна вечер, дами!

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 19:47 от * Дъга

# 551
Здравейте момичета Hug
Отново сте във вихара си  Flutter , мненията ви се припокриват с моите , но възможно ли е според вас Хаканови да наблюдават разговора между Назлъ и Пелин newsm78

Защо пък не това не се бях сетила  newsm78 Embarassed

# 552
Добра ви вечер,Долунайки!!! Hug Hug Hug

Нямате стигане,радвах ви се през цялото време докато ви четях!Толкова добри анализи и хубави постове,толкова позитивен тон в темата!Удоволствие е за мен да вляза след работния си ден и да ви изчета!

Добре дошла на sladuranka_gd -! newsm51 newsm51 newsm51

Изгледах епизода с рус. суб.Епизодът е един от най-силните до сега!Страхотни Ферназ!Обаче имам усещането,че с признанието на Ферит,че е простил на Назлъ и отново и има доверие,СЦ отново ще ни отведат до момент,в който Ферит отново ще се почувства предаден и излъган.Причината за това ще е заемът на Назлъ от лихваря.Скривайки от Ферит и вземането на такъв неразумен заем, ще е обида за Ферит и повод да си мисли ,че Назлъ му няма доверие и не споделя с него.
Другото ,което ме впечатли е сближаванета на Ферназ и поведението им като истинско семейство.Беше необходимо това сближаване,за да могат да се преборят в следващите епизоди със задаващите се бури пред тях-Демет,Хакан,Дениз сякаш тези ни бяха малко,че сега и Пелин ни натресоха!Доста злобна и отмъстителна.Трудни времена ги очакват,но най-важно е Булут да остане при тях.
За първи път Ферит ми се видя доста мълчалив и замислен,след като видя Пелин.И аз си мисля,че не е била хамилле от Ферит,просто го манипулира,за да му внуши чувството за вина.А ако е била и е махнала бебето,значи че не го е обичала, а е гонила парите му както каза Демет!
Надеждата ми е Асуман-умът и е бръснач-бързо ще усети Пелин и комбината и с Хакан.Дано помогне на сестра си.

За Дениз,Хакан и Демет не ми се пише! ooooh!

Джан съм го признала в нежните и страстни прегръдки и в още по-страстните целувки.

# 553
Бравоооооооо!!! Много цветни и пъстри мнения за сериала...Поздравявам ви, момичета, за емоцията и за ентусиазма, с които защитавате вашите възгледи и философия за живота. Но наистина всички сме различни и това  не е никак лошо... Аз да се изкажа за Ферит бей, понеже ми е слабост....Една истина казва... "По делата им ще ги познаете..." Жени сме, но не мога да разбера защо все гледаме нещо да чуем, да ни кажат красиви думи, а не виждаме истинските действия и постъпките, загрижеността в очите на другия... Тази Назлъ сляпа ли е, че този мъж е луд по нея?! То от километри си личи... Всички го забелязват, само тя, горката, не може... Много ми е наивно нейното поведение... Как само флиртуваше с него по време на танца, просто ум да ти зайде.. Не че той остана по-назад в това отношение, де...Но пък колко пъти да й покаже, то с усмивка, то с жест, то с поглед, то с нежна прегръдка, че тя не му е безразлична... Колко пъти той се опита да осъществи някаква близост с нея, а тя се прави на приятно разсеяна... Чест му прави, че не се отказва и "гони" докрай... Но пък и трябва още нещо да му се признае... че не я притиска по никакъв начин, а се старае тя сама да се подчини на чувствата си и да отговори на неговото желание за близост. Това е истинско мъжко поведение според мен. Абе с две думи ... сладур си е Ферит бей...

# 554
  • Плевен / София
Чест му прави, че не се отказва и "гони" докрай... Но пък и трябва още нещо да му се признае... че не я притиска по никакъв начин, а се старае тя сама да се подчини на чувствата си и да отговори на неговото желание за близост. Това е истинско мъжко поведение според мен. Абе с две думи ... сладур си е Ферит бей...
ще я гониш разбира се....наистина му провървя на Ферит бей с Назлъ....направи живота му цветен....иначе щеше да си остане сухар до края на живота си, на който всичко вкъщи му е по конец...но в душата му е пусто и самотно...

Общи условия

Активация на акаунт