техен пропуск ама ние тук нали сме много наблюдателни нищо ни не убягва
Едно са мислили ,едно са замислили и трето така го надробиха ,че сега ще си сърбат попарата от рейтинга
благодаря на всички за всичко споделено 
/.
Някой беше написал, че бракът е бизнес... в никакъв случай! Това беше повод , разбира се, но ако търси отплата за документа, който беше причина Хакан да вземе Булут, то вината е на Асуман- защо Ферит не принуди Асуман да сключи брак с него
благодаря на всички за всичко споделено 
/.
Някой беше написал, че бракът е бизнес... в никакъв случай! Това беше повод , разбира се, но ако търси отплата за документа, който беше причина Хакан да вземе Булут, то вината е на Асуман- защо Ферит не принуди Асуман да сключи брак с него 

сега сериозно....много си права Ферит му дойде дюшеш Назлъ да изкупува вината на Асуман с "фиктивен" брак с него....и виждайки какви моменти от миналото му излизат на бял свят/ изневярата на майка му, раздялата му с Пелин по същата причина/ не е чудно, че не бърза да каже "обичам те"....Аз обаче си мисля, че ако Пелин наистина обича Ферит или го е обичала, ще трябва да отмъщава на Демет...не на него....ако тя беше на негово място едва ли щеше да го изслуша също....най много да го надцака със същата карта....вижте колко лесно се е решила на аборт...ако въобще е имало такъв разбира се....защото ме съмнява...

и моята философия е същата. От миналото не ревнувам грам. Нормално е да искам да знам за него, за да се предпазя от грешки, но дотам. Но наистина всички сме различни. 
, мненията ви се припокриват с моите , но възможно ли е според вас Хаканови да наблюдават разговора между Назлъ и Пелин

Препоръчани теми