DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 406
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
Снимката я взех от мамашите и те пишат ,че Серкан е отишъл при Озге на снимките на Пълнолуние  в Бурса  Thinking Така ,че ни предстоят изненади  дано само наистина не направят така ,че бързо бързо да го финализират  smile3505

# 616
Добро утро! Hug Hug Hug

Честито на именниците днес! bouquet bouquet bouquet
Скрит текст:

Желая ви прекрасен ден! Hug Hug Hug

# 617
  • при най-добрия мъж...
Добро утро,момичета!
Минавам на бързо само да ви навестя и да почерпя за моят празник днес!На Св.Екатерина и аз имам имен ден!
Бара е отворен,масите са подредени!Знам,че е рано,но една работа не се ли хване от сутринта,не става Simple Smile

# 618
  • Бургас
Добро утро,момичета!
Минавам на бързо само да ви навестя и да почерпя за моят празник днес!На Св.Екатерина и аз имам имен ден!
Бара е отворен,масите са подредени!Знам,че е рано,но една работа не се ли хване от сутринта,не става Simple Smile

Бъди жива и здрава, и много щастлива! Пожелавам ти интересни, качествени и дълги сериали! И компания, с която да си ги коментираш! Wink

# 619
Здравейте момичета -кокичета  Hug Heart Eyes Страхотни сте  Hug

Indira Hug bouquet bouquet bouquet

Честит празник на всички празнуващи  bouquet

Злати отново си ни поднесла страхотни гифчета  Heart Eyes
А нашите снимат ли снимат  обаче къде е това  newsm78 дано изненадите са приятни  Praynig

https://vk.com/feed?z=video275233879_456239632%2Fc742d7b57320c98 … -146912950_195809
https://vk.com/feed?z=video275233879_456239636%2F31f7a4bd04b2a4e … -146912950_195809

А това е в промеждутъка на снимките   Joy Joy Joy може да си обявят и някое състезание по най-бързо   люпене  hahaha на семки  hahaha
https://vk.com/feed?z=video275233879_456239634%2F9f8ca9cf91600d9 … -146912950_195809

Лек и спорен ден момичета  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 12:08 от mariq_72

# 620
Привет! Hug

Индира Hug,честит имен ден! baloni
 Всички пожелания от днес да ти се сбъднат! newsm51
Благодаря за почерпката! Wine Glass

Тони Hug Миме Hug

ФЕРНАЗ❤❤❤
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video200460422_456239281%2F801 … l_wall_-146912950

# 621
Добро утро,момичета!

Честит празник! Нека името ти винаги ти носи здраве, щастие и много, много любов! Весело празнуване! Благодаря за почерпката. Hug

# 622
Привет,

Честито на празнуващите! Hug bouquet Живи, здрави и закриляни! bouquet

Индира, честит празник! Всичко най-добро! Жива и здрава! Hug bouquet Благодаря за вкусотиите! Hug

Колкото и да ми се иска Назлъ да се бори, според мен това не отговаря на характера й, прекалено е колеблива и страхлива по отношение на любовта. Според мен, тя ще забегне и може би това ще е в Бурса. Може би, Ферит ще се държи малко по-любезно от необходимото с Пелин и тя ще се възползва от това, като омотае в мрежите си Назлъ. Ако Назлъ не започне да мисли амбициозно и решително, то тя няма да има шанс пред Пелин. Най-вероятно, СЦ ще ни покажат изтърканата версия - Назлъ ще бяга, Ферит ще я гони и т.н. Не ми се ще, но имам такова усещане...все пак имам още надежда.
Това, че Озге е посетена на снимачната площадка нещо ми "намирисва", че ще й предлагат роля в друг сериал, дали е възможно? Дано не финализират бързо сериалчето!!! Sad

# 623
  • Бургас
Привет,

Честито на празнуващите! Hug bouquet Живи, здрави и закриляни! bouquet

Индира, честит празник! Всичко най-добро! Жива и здрава! Hug bouquet Благодаря за вкусотиите! Hug

Колкото и да ми се иска Назлъ да се бори, според мен това не отговаря на характера й, прекалено е колеблива и страхлива по отношение на любовта. Според мен, тя ще забегне и може би това ще е в Бурса. Може би, Ферит ще се държи малко по-любезно от необходимото с Пелин и тя ще се възползва от това, като омотае в мрежите си Назлъ. Ако Назлъ не започне да мисли амбициозно и решително, то тя няма да има шанс пред Пелин. Най-вероятно, СЦ ще ни покажат изтърканата версия - Назлъ ще бяга, Ферит ще я гони и т.н. Не ми се ще, но имам такова усещане...все пак имам още надежда.
Това, че Озге е посетена на снимачната площадка нещо ми "намирисва", че ще й предлагат роля в друг сериал, дали е възможно? Дано не финализират бързо сериалчето!!! Sad

Присъединявам се към желанието да продължи сериала, че жалко за Джан!

# 624
Момичета, какви ги пишете, финализиране и фалан?! Наистина ли е толкова сериозно положението? Язък и за двамата главни - тъкмо Йозге най-накрая се отпусна докрай и стана страхотната игра и ще го спрат набързо...Cry

# 625
  • Плевен / София
Честит имен ден Индира! С гордост да си носиш името....много здраве и късмет...BalloonBalloonBalloonBalloon

# 626
  • София
Здравейте!

Честито на всички празнуващи днес. smile3525

Откъде се появи този слух за спиране на сериала? Йозге е посетена не от някой случаен, а от приятеля си. Преди известно време самият Джан пусна снимки на приятелката си, която беше на сет-а. Не виждам да се е случило нещо необичайно. Няма изявление на лица от екипа, че рейтингът е незадоволителен или че се готви финал. Предполагам, че ще изчакат още малко с решението за съдбата на проекта.

# 627
Момичета, извинявам се, аз грешно помислих, че Озге е посетена от режисьор или сценарист на друг сериал. Затова се притесних, но явно грешно съм разбрала.

# 628
Мишенце дано СЦ  съумеят да се преборят  и задържат интереса на феновете на Пълнолуние . Praynig Наистина ми се иска да стане чудо и отново да възвърнат  старата си позиция в по-горните измервателни единици.  Hug Съгласна съм със Самбо ,че Озге и Джан доста добре си паснаха и биха могли още да ни порадват с прекрасната си игра  Hug Дано дано  Praynig Praynig Praynig

# 629
  • София
mariq_72, имам скромни наблюдения в/у този жанр и рейтингите, но смятам, че старото положение няма как да се върне. По-скоро се надявам да се въртим около рейтинг 4 и малко, за да бъдем на екран.

dana78, приятелят ѝ е бил с нея и част от екипа на "Пълнолуние", това разбрах аз.

Общи условия

Активация на акаунт