Индира честит имен ден! Чудесна маса и бар с всички питиета,"Както ви харесва"-постановка по Шекспир

Подсети ме нещо. Аз също мисля като теб за причината, поради която скри от Ферит - не е само магарешки инат и детинска гордост, нещо по-дълбоко е. Не само, че Ферит я нарече златотърсачка и ѝ предложи секс срещу пари (така поставено, звучи отвратително, но то си е това), но и е омъжвайки се за богаташ, навлезе в свят, в който, вариант едно: обикновено красивата съпруга е изцяло дундуркана и глезена от богатия съпруг, и често от нея не се очаква да постигне нищо друго, освен да го краси по светски мероприятия, защото не ѝ достига мозък за собствени успехи и работа.И вариант две: новозабогатялата съпруга е алча и ненаситна за пари, изключително умна и способна, но използва интеректа си, за да върти номера и капани на съпруга си. Е, Назлъ ще умре, преди да позволи да я виждат по един от двата начина.

Инатичко ни е момичето и като се заинати прави грешни стъпки.На моменти Ферит я озаптява,но сега е много влюбен и си мисля,че в стремежа си да я задържи може и да я задължи по даден начин-например със този заем.В любовта и на война всичко е позволено!Надеждата ми е в Асуман.Тя е по-решителна и ще си завоюва Дениз.Що ли не се съюзят Ферит и Асуман-тогава ще поставят всеки на мястото му! 
Инатичко ни е момичето и като се заинати прави грешни стъпки.На моменти Ферит я озаптява,но сега е много влюбен и си мисля,че в стремежа си да я задържи може и да я задължи по даден начин-например със този заем.В любовта и на война всичко е позволено!Надеждата ми е в Асуман.Тя е по-решителна и ще си завоюва Дениз.Що ли не се съюзят Ферит и Асуман-тогава ще поставят всеки на мястото му!
надеждата ми е в нея да разконспирира Пелин

Препоръчани теми