DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 402
  • 712
  •   1
Отговори
# 45
  • Враца
Знаех си че Хакан така ще постъпи  Whistling Whistling Whistling Деметка обаче си го заслужи  Whistling Whistling
А серията ли свърши или реклами .. доста дълга ще излезе  Whistling

# 46
Аз съм до тук, момичета, повече не мога. Утре много натоварен ден ме чака. Благодаря за компанията.  Hug Ще вляза по някое време да ви хвърля едно последно око набързо, вие пишете какъв е бил финала.  bouquet

# 47
  • София
Свърши ли????

# 48
Еееее, в името на коя любов,или заради коя любов бе хаштага тая вечер.Май ни хващат за шарани с подвеждащи думи и после ние се надяваме и чакаме цяла седмица! ooooh! ooooh! ooooh!

# 49
  • Плевен / София
Сега Демет ще припадне и ще свърши серията...
Въпреки гадостите , които направи на Ферит...Демет по душа не е убиец...не заслужаваше това, в което я превърна Хакан....
Интересен ми е последния разговор на Ферит и Назлъ....

Благодаря ви момичета за компанията и коментарите....

# 50
За какво се скараха Дениз и Ферит,някой разбра ли?

# 51
# 52
  • София
За какво се скараха Дениз и Ферит,някой разбра ли?
За брака на Ферит и Назлъ. Ферит му каза, че този брак е общо решение, а не негова прищявка т.е. Назлъ също го е искала.

# 53
Еееее, в името на коя любов,или заради коя любов бе хаштага тая вечер.Май ни хващат за шарани с подвеждащи думи и после ние се надяваме и чакаме цяла седмица! ooooh! ooooh! ooooh!

+1  Peace Абсолютно съгласна  даже по напред писах ,че   СЦ така ни подвеждат с фраговете  и ни хвърлят захранка и очакват ние като послушни рибки да клъвнем куката  ooooh! ooooh! ooooh!  По уморих се вече от разиграване . Романтиката я оставиха на заден план  ooooh! ooooh! ooooh!Да видим утре дали това се е харесало на негово величество съседа. newsm78

# 54
Аз накрая нещо се разсейвах и пропуснах някои работи.
Някой разбра и какво е това предложение или условие, което поставя Дениз? newsm78

Иначе в разговора им оня досажда да пита докога щели да се правят на женени щом са прибрали Булет, а Ферит му кихна и му каза да престане да се меси в семейството им и да си знае мястото. Аз само това вденах.

# 55
Когато Дениз беше при Демет, тя многозначително го гледаше и му прати сигнали, но Дениз не ги улови, защото витае в облаците... ooooh!

И сега, не попита какъв проблем има , а набързо издаде на Хакан местоположението й #Crazy

Не вярвах, че Демет толкова лесно ще предаде Хакан, защото нямаше да има постановка, фотограф, мишена...целият този мизансцен нямаше да си струва труда, ако толкова бързо се разкрият престъпленията на Хакан.
Съкровище беше Демет, когато имаше проценти за фирмата чрез Булут, сега няма стойност, има да пати още с тоя психопат Twisted Evil с този компромат ще се превърне в послушно котенце Whistling

# 56
  • Враца
Момичета амаа наистина ли свърши.. та те на никъде не са това според мен не е финала.. поне още 2 3 минути ще има  Whistling таака си мисля де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе аз също се чудя за какво сложиха този хаштаг  newsm78 любов имаше точно 3 минути сигурно  ooooh!

# 57
  • София
Дениз е толкова ненадежден, че чак е безнадежден. На него не може да се разчита изобщо. Ферит внимателно наблюдава и според мен започна да подрежда пъзела.

За цяла серия имахме 3-4 сцени с НазФер.

# 58
И кой издъни работата, пак Дениз, който не вижда по-далече от носа си.

И за мен това никакъв финал не е. Някак си в нищото.
Този път и фраг сигурно няма да има.
Изобщо не бих се учудила , ако утре рейтинга е висок.
Ще ми е интересно да видя утре серията с думичките, че сега в главата ми е карашък.

# 59
Хакан е бил и е влюбен в богатството на Демет.Домогвайки се до фирмата на баща й и парите му,с мисълта да отмъсти за това ,че е изгонен преди години, Хакан търпи Демет,за да я манипулира и използва за осъществяването на плана си.

Общи условия

Активация на акаунт