DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 607
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Серии наред вече нямаме никаква близост м/у главните. Те като готвачка и шеф бяха далеч по-близки.

Какво стана сега? Пак ли реклами?

# 61
Момичета, я кажете, Дениз не даде ли на Демет неговия телефон да говори с мъжа си, или греша.
Хакан на него й изпрати снимките с Тахир. Тя в това състояние едва ли ще се сети да ги изтрие, значи има опасност брат й да ги види.

# 62
eidin bouquet newsm51 newsm17,Благодаря за новата красива къщичка.
Дано да я испишем с цветя и рози и любовни пози! txtloves

# 63
Момичета, я кажете, Дениз не даде ли на Демет неговия телефон да говори с мъжа си, или греша.
Хакан на него й изпрати снимките с Тахир. Тя в това състояние едва ли ще се сети да ги изтрие, значи има опасност брат й да ги види.
Дъга,тя говори от тел. на Дениз,но снимките са на нейния телефон!После Хакан и каза да върне тел. и да се прибира!

# 64
Серии наред вече нямаме никаква близост м/у главните. Те като готвачка и шеф бяха далеч по-близки.

newsm10 smile3521

Дали Дениз някога би си дал сметка какви ги е надробил и колко много е виновен пред Ферит .Аз мисля ,че това никога няма да се случи  Tired Tired Tired Tired

# 65

Тая вечер получих главоболие от серията!Вече като видя вманиачено втренчения Дениз и ме хваща нервата.
Мише,ще ни влачат-явно се мъчат да направят повече серии.Мисля си,че тепърва ще имаме не романтични,а още по-изнервящи серии.

# 66
  • Враца
Ето го и финала  ooooh!
Момичета аз вече се отчайвам .. кога ще сближат нашите ... колко серии сме вече без целуфка   ooooh! ooooh! ooooh! няма ли някой да се сети да ги изпрати в Сапанджъ на меден месец .. да са далеч от всички и всичко  ooooh! ooooh!
Това  със заема не ми хареса изобщо  ooooh! и от там ще излезе заек, но да видим какъв  Whistling
Благодаря на момичетата за онлайн превеждането  Hug златни ви ръце  bouquet
Желая ви спокойна нощ  Hug

# 67
Мерси, Злати. Hug
Видяла -недовидяла съм аз.
Днес нещо не можах да се концентрирам.
Виж ако имаше романтика, нямаше да я пропусна. Laughing

# 68
  • Враца
Не Дъгичке на нейния ги изпрати  Hug

# 69
Дъгичке, мисля , че Хакан изпрати снимките на нейният телефон?!

# 70
Дали ще ни отпуснат фраг newsm78 newsm78 newsm78

# 71
Мерси, момичета.
Явно ми е време да се хоризонтирам.
Благодаря за приятната компания и ви пожелавам спокойна нощ! smile3524

# 72
eidin   Hug Heart Eyes благодаря за прекрасната нова тема в любимия ми цвят  bouquet

Дъгичке, мисля , че Хакан изпрати снимките на нейният телефон?!

Да, на нейния телефон изпрати снимките .  Peace

# 73
# 74
  • По света и в нас.
Много реклами  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт