DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 654
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
  • при най-добрият мъж...
Вярно е,че Турция при Ердоган затъва все повече и повече в културно отношение,вярно е,че водещи в рейтингите са военни или патриотични сериали,но е вярно и това,че романтика,любов и страст може да се изрази кинематографично с много способи.
Има толкова много сериали и игрални филми,в които ГГ се целуват и изразяват страст в отношенията си.Тук при нас,според мен СЦ зациклиха,задълбаха в опърничавия нрав ма Назлъ и сега се чудят как да оправят ситуацията между двамата.Очаквам да вкарат жена между Ферит и Назлъ,която да е катализатор за връзката им,карайки Назлъ да ревнува.

# 121
Привет! Hug

Нови снимки от 20еп.-от официалната страница.....

# 122
Здравейте, момичета! wavey

Имаме си фраг и то какъв.
Изгрява нова звезда на хоризонта.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video410450183_456239105%2F25a … l_wall_-146912950

Песента от фрага.
Сезен Аксу " Kutlama "

https://youtu.be/5O2S1LXQGTQ

# 123
Добър вечер !  Hug Hug Hug

Нося ви Dolunay 20.Bölüm 2.Fragmanı

Назлъ организира парти за рождения ден на Ферит. Звъни на Дениз за да го покани .

Злати  Hug благодаря за снимките  bouquet

Дъга  Hug Heart Eyes  е няма да трия .

Новата ще е някое ески севгили на Ферит бей .
Отивам да търся коя е актрисата .

# 124
Лаве, привет! Hug
На една вълна сме с теб. Laughing

Назлъ:Ради вечеринки по случаю дня рождения Ферита.

Дениз:Спасибо да приглашение.Но не думаю, что я приду.

Назлъ: Нам нужно ещё больше играть роль мужа и жены.

Ферит:Почему именно сегодня ночью ?

Назлъ: А почему бы не эта ночь ?

Добро пожаловать на вечеринку, по случаю дня рождения,Ферит Аслан.

Ферит:Сегодня я тебя обязательно поцелую.

Девушка: Ферит, поздравляю!

Ферит "заплашва" Назлъ, че тази вечер непременно ще я целуне. Но пристига бившата и той не успява да го направи.Подозирам, че Назлъ ще подпали метлата и сама ще го целуне, за да й покаже на онази, която е вероятно някоя бивша кой кара сега влака. Тъкмо ще придобият смисъл думите на Ферит в колата, когато си говореха за целувки: "Никога не казвай никога."

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 19:20 от * Дъга

# 125
  • Плевен / София
Лаве, Дъга благодаря ви за фрага....заслужава си да се повтори....хайде дано новата "звезда" раздвижи нещата на любовния фронт на нашите ГГ

# 126
Гости Hug
Права си. И Ферит и Назлъ се нуждаят от катализатор.
Ферит изобщо не изглежда доволен.

Фрага в снимки.

# 127
  • София
Привет момичета  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Още не съм изгледала епизода и няма да го коментирам, но ви изчетох  Mr. Green с удоволствие  Peace
Ами крайно време е вече да има някакво раздвижване  Crossing Arms Дано Назлъ да го целуне и Дениз да види и той  hahaha hahaha hahaha

А относно цензурата и положението в Турция сте много прави, че положението там е....  #Crazy  Закрива театри, опери  Shocked Строи се ударно и вече самият град има разделение, нормалните са се изнесли в азиатската част  Peace Но като цяло ми хареса, чувствах се на място  Mr. Green

Да допълня, че роклята на Назлъ е страшна  Heart Eyes Трябваше и Ферит бей да го барнат с някоя полуразкопчана ризка  Mr. Green ама нейсе..... Но как се гледат докато танцуват и с какви усмивчици са  Heart Eyes

# 128
  • при най-добрият мъж...
Туй сигурно ще е бившо севгили,ама хич не е хубава.Назлъ е по-красива.
Ей,Бога ми,гледам снимките на този хубавец Ферит и не спирам да се чудя как издържа това момиче???

# 129
Дъга Hug Лаве Hug,благодаря за 2-ри фрагман, репликите,песента и стоп-кадрите! bouquet bouquet

Дениз и Асуман как гледат танцуващите НазФер! Laughing

Лаве Hugоткри ли коя е актрисата? Thinking Аз толкова много сериали съм гледала,но не си я спомням да съм я гледала някъде! Laughing

Тази бивша кой ли я откри и доведе! Laughing

# 130
  • Враца
Здравейтеее  Hug
Аууу че готин фраг  Party Party
Благодаря ви за всичко споделено  bouquet
От НазФер лъха любов беее  Crazy как я гледа ..  Embarassed направо не знам Назлъ как все още не му се е нахвърлила  Confused Аз око бях нямаше да чакам толкова време ... Embarassed
Сега за таз мома къде се появи ... съгласна съм че може да е ески севгили.. нали намекнаха за нея, дано това наистина да е катализатора за Назмие и да му лепне един целуфан и да се приключи вече тая мъка и най вече суша  Crazy
Дано с озета и снимките малко ни се изясни ситуацията за предстоящия епизод, защото фрага е доста разбъркан и според мен може и да имаме целуфка  Praynig
Сега ви желая спокойна вечер  Hug

# 131
Добър вечер,Долунайки, Hug Hug Hug

Уаааауууу,какъв фраг!!! #Crazy #Crazy #CrazyДали не ни качват пак на черешата-дори и да е така усмивката на Ферит,влюбения му поглед,леко прехапаните устни компенсират всичко!Хайде, да те видим сега Назмие ханъм!Асла,асла,ама задава се конкуренция.Нали в първия фраг вечерта в леглото настоятелно питаше за първата му любов-те ти булка отговора!По сериозната физиономия на Ферит си мисля,че мацката не е била нещо мимолетно-да не се окаже именно тя голямото му разочарование от жените!Дано ината на Назлъ не надделее и тя да се бори за Ферит,а Дениз веднага ще открие шанс за себе си с появата на старата любов на Ферит!!!Ще види той-Назлъ може и да се инати,но Асуман ще я оправи новопоявилата се! Joy Joy Joy

# 132
Цитат
А относно цензурата и положението в Турция сте много прави, че положението там е....  #Crazy  Закрива театри, опери  Shocked Строи се ударно и вече самият град има разделение, нормалните са се изнесли в азиатската част  Peace Но като цяло ми хареса, чувствах се на място  Mr. Green
Ердо /Ердоан/ само Путьо /Путин/  може да го оправи. Само между тях  /политиците/ си е политиката. Само те си я знаят.

# 133
  • София
Цитат
А относно цензурата и положението в Турция сте много прави, че положението там е....  #Crazy  Закрива театри, опери  Shocked Строи се ударно и вече самият град има разделение, нормалните са се изнесли в азиатската част  Peace Но като цяло ми хареса, чувствах се на място  Mr. Green
Ердо /Ердоан/ само Путьо /Путин/  може да го оправи. Само между тях  /политиците/ си е политиката. Само те си я знаят.

Така е  Peace

Хайде сега и аз да изгледам серията, че нямам търпение  Flutter

# 134
  • София
Привет,

и какво сега? Още не са се сближили, а вкараха бивша някаква. Не очаквам изобщо целувка и този епизод. Любов е нямало, ама предстои ревност.

Общи условия

Активация на акаунт