и какво сега? Още не са се сближили, а вкараха бивша някаква. Не очаквам изобщо целувка и този епизод. Любов е нямало, ама предстои ревност.

Благодаря за новия фраг и за всичко споделено
Дано новата персона раздвижи малко сериалчето
и най-вече Назлъ ,че е изпаднала в една дрямка вече е пред заспиване пред този красив мъж който има до себе си и който незнайно защо все още не е оценила
Закъснява ще и духнат под опашката .
И аз съм на мнение ,че отново ни подвеждат с фрага а ми се иска да не е така
Може Ферит да се заканва за целувката но дано наистина Назлъ първа предприеме това действие и то пред Дениз и пред новата и да става каквото ще .А пък ако стане така Ферит няма да погледне бившата си то е ясно
Обаче Назлъто са я барнали а пък Ферит с това поло така са го опаковали все едно в заведението е с минусови температури
Харесва ми СЦ замисъл да има малко ревност
Назлъ го заслужава
крайно време е да се опомни и да си даде ясната сметка какво всъщност изпитва към този мъж и да разсъждава като една зряла жена 

Не знаем нито как са се разделили, нито защо. Ако е била някоя първа, голяма и незабравима любов, отиде работата... 
,беше удоволствие за мен.Много сте оригинални.

Всички чакат целуфан, ама .... йок. Защо ли ми се струва, че нарочно разтеглят отношенията между двамата?! Сега ще почнат едни спорове, обвинения, цупене, демонстрация на гордост и т.н., особено от страна на Назлъ. Да бяха ги сближили достатъчно добре първо, да видим една красива, истинска, споделена и нежна любов, та после да нахлува новото севгили, което вероятно ще е поканено или от Денизчо, или от Деметката, защото само те познават живота на Ферит отблизо преди пристигането на Назмие ханъм. Бленуваната и сънуваната целувка между ГГ ще я видим май във втория сезон, ако въобще има такъв. Или пък СЦ ще ни изненадат приятно още тази неделя....
Кой знае?!:thinking: