DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 656
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен / София
Привет,

и какво сега? Още не са се сближили, а вкараха бивша някаква. Не очаквам изобщо целувка и този епизод. Любов е нямало, ама предстои ревност.
Мише такава е логиката на СЦ....сега или нещата ще се оправят или отиде коня в реката....

# 136
  • София
Привет,

и какво сега? Още не са се сближили, а вкараха бивша някаква. Не очаквам изобщо целувка и този епизод. Любов е нямало, ама предстои ревност.
Мише такава е логиката на СЦ....сега или нещата ще се оправят или отиде коня в реката....
Аз нямам против да има ревност, даже напротив, ама да ги бяха сближили малко поне. Peace

# 137
  • Плевен / София
Привет,

Аз нямам против да има ревност, даже напротив, ама да ги бяха сближили малко поне. Peace
е...сега ще видим 2 в 1 сближаване и ревност....да му мислят тези около тях Wink

# 138
Фрага с бг субтитри.
Благодарности на екипа за превода.

https://vk.com/wall-139981426_12827?z=video-139981426_456239257% … _-139981426_12827

# 139
  • По света и в нас.
Ей ,изкефих се на макс от фрагмента. newsm44 newsm44 newsm44
Айде сега да я видим Назлъ,а пък Дениз въобще не мога да го мисля. Naughty

# 140
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes  Благодаря за новия фраг  и за всичко споделено  bouquet Heart Eyes Дано новата персона раздвижи малко сериалчето  Hug  и най-вече Назлъ ,че е изпаднала в една дрямка вече е пред заспиване пред този красив мъж който има до себе си и който незнайно защо все още не е оценила  Joy Joy Joy Закъснява ще и духнат под опашката . Joy Joy JoyИ аз съм на мнение ,че отново ни подвеждат с фрага  а ми се иска да не е така  Praynig Може Ферит да се заканва за целувката но дано наистина Назлъ първа предприеме това действие и то пред Дениз и пред новата и да става каквото ще .А пък ако стане така Ферит няма да погледне бившата си то е ясно  hahaha hahaha Обаче Назлъто са я  барнали а пък Ферит с това поло така са го опаковали все едно в заведението е с минусови температури  hahaha Харесва ми СЦ замисъл да има малко ревност  Hug Назлъ го заслужава  Hug  крайно време е да се опомни и да си даде ясната сметка какво всъщност изпитва към този мъж и да разсъждава като една зряла жена  Naughty

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 22:36 от mariq_72

# 141
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не ми харесва на мен такъв развой на нещата. Прекалено банален и използва похват. На всичкото отгоре жената е непривлекателна.
Друго ме заинтригува повече -защо Асуман гледаше като тресната близостта между Ферит и Назлъ newsm78
Но с удоволствие отбелязвам, че във фрагмана за пръв път от много време виждам предишния Ферит - хубав и жив, не оня отегчен и вял Ферит от последните серии. Ха дано живнат малко заспалите ни ГГ.

# 142
Какъв е тоя туист, аз очаквах Демет да влоши нещата, а то ески севгили се оказа. Непременно очаквам да ги разделят нашите не само заради нуждите на сценария, ами и щото турски сериал без раздяла не е турски сериал.  Laughing Имам чувството, че именно това севгили ще бъде ябълката на раздора, но не мисля вече, че само Назлъ ще развали работата със своята ревност. И докато за Демет съм сигурна, че на Ферит нищо няма да му трепне, за старото севгили въобще не съм сигурна.  #Crazy Не знаем нито как са се разделили, нито защо. Ако е била някоя първа, голяма и незабравима любов, отиде работата... ooooh!
ПП: Действието в сериала кога се развива? В първите епизоди на телефоните на Назлъ и Асуман пишеше temmuz (юли). Колко време е минало?Питам, понеже ми е интересно Ферит кога има рожден ден?  Mr. Green Вие как мислите?

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 00:45 от Анонимен

# 143
Здравейтееее!
Напоследък ми е претрупана програмата, но ето ме в късна доба.
Изчетох ви чаршафите Joy smile3501 newsm51,беше удоволствие за мен.Много сте оригинални.
Благодаря за всичко споделено.Фрага определено ми хареса и новото севгили, явно ,ще бъде като катализатор да раздвижи малко нещата , да има ревност и емоции newsm62 smile3521

# 144
  • София
Скрит текст:
Привет,

е...сега ще видим 2 в 1 сближаване и ревност....да му мислят тези около тях Wink
Дано, дано! Peace

Благодаря за превода на фрага.

# 145
За Назлъ не знам , но Деметка ще я оскуби. И без това ѝ е насъбрано.

# 146
Thinking Всички чакат целуфан, ама .... йок. Защо ли ми се струва, че нарочно разтеглят отношенията между двамата?! Сега ще почнат едни спорове, обвинения, цупене, демонстрация на гордост и т.н., особено от страна на Назлъ.  Да бяха ги сближили достатъчно добре първо, да видим една красива, истинска, споделена  и нежна любов, та после да нахлува новото севгили, което вероятно ще е поканено или от Денизчо, или от Деметката, защото само те познават живота на Ферит отблизо преди пристигането на Назмие ханъм.  Бленуваната  и сънуваната целувка между ГГ ще я видим май във втория сезон, ако въобще има такъв. Или пък СЦ ще ни изненадат приятно още тази неделя....Stuck Out Tongue Кой знае?!:thinking:

# 147
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за бг. превода на фрагмана! bouquet

Това вкарване на бивше севгили да не стане като в сериала-''Номер 309''!Не се хареса идеята и рейтинга продължи да пада....и накрая финал!Въпреки че там 1-ви сезон беше доста дълъг и с висок рейтинг! Peace

Приятен и успешен ден! bouquet

# 148
  • при най-добрият мъж...
Добро утро,момичета!
Минавам с кафенцето и изчезвам да работя.
По-късно пак ще намина!Пожелавам ви един светъл и спокоен ден!

# 149
Ми то нещо трябва да разтърси Назлъ, за да спре да се прави на ощипана мома  Stop
Макар че това си е баси клишето  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт