Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 477
  • 870
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Записвам се, без да ви чета, че не съм гледала 3 епизода и знам само, че Франческа е отпаднала, дано наваксам бързо.  Laughing

# 151
  • София
Според мен пък кастингът не е толкова лош, но са очаквали повече от някои. Ако на мястото на Дарина беше някоя мама Галя, а на мястото на Гечо, някой сплотяващ и разбиращ и от обора, съвсем различен щеше да е духът. Повечето не са толкова лоши, но гледат един от друг и започват да се подмотват. Липсва сплотяващата фигура.

# 152
Само Виолета искрено се зарадва на мама Галя  и няколко пъти повтори, колко неща може да научи от нея. Тя също го каза, как като майка им е дала лъжички да оближат тенджерата. Веднага я разбраха жената, колко е можеща и колко е майка. Дарина съвсем олекна до нея. Видяхте ли я колко време ми една чаша снощи...

# 153
Аз не бих сравнявала мама Галя с мама Дари въобще. Съвсем различни типажи са и ги обединява само сходната възраст. При Дарина "мама" се отнася само за разликата в годините, в пакет с натрупаните опит и мъдрост. При Галя си е баш заради майчинското отношение. Но се радвам, че поканиха точно нея в този сезон, защото миналата година ми остана голямо разочарование, когато на финала пренебрегнаха всичко, което тази жена направи във фермата. Дано другите участници от втори сезон гледат този, за да си дадат сметка, какъв уют с топлата храна им е осигурявала тя и колко важно е било това. Защото на финала я оставиха като придатък на другите двама работяги, вкл. така постъпиха Бети и Ники. 

Според мен пък кастингът не е толкова лош, но са очаквали повече от някои. Ако на мястото на Дарина беше някоя мама Галя, а на мястото на Гечо, някой сплотяващ и разбиращ и от обора, съвсем различен щеше да е духът. Повечето не са толкова лоши, но гледат един от друг и започват да се подмотват. Липсва сплотяващата фигура.
Подкрепям това мнение.

# 154
Въпреки че се зарадвах на ветераните, и аз смятам, че две седмици е много време. И аз очаквах да стоят някой -друг ден, но, нищо, забавни са ми старите кучета, всеки посвоему. Галя много слънчев човек ми изглежда на пръв поглед, затова и не мога изобщо да я сравнявам с Дарина.
Гледам, че Гинчев и Елена са първенци в анкетата, да видим. Simple Smile Калоян и със стачкуващи и/или мързеливи ратаи ще се справи, предполагам. Искам да се справи.
Забелязахте ли Виолета как изгледа майора, като ги строи всеки да си измие чинията. Или ми се е сторило, че му хвърли сърдит поглед Вили? Simple Smile Щото после в количката с кал не изглеждаше сърдита. Simple Smile А и майорът поне има хубава гледка, както и Яни, който, поседнал пред ратайската колиба, си каза какво прави - аз пък гледам дупета. Simple Smile

# 155
Аз пък не мисля че даже Дара има опит и мъдрост.В какво? С какво го показа.Със сръдни като дете в 3 клас, с отказа от храна и после пак сръдни че пък не е яла.С манипулациите за болести които не са чаак такива каквто ги изкара тя.С нежеланието да изслуша когото и да било с фръцването и затварянето в юртата.
Това и още много такива  са всичко друго но не и мъдрост.
За опита и ....като каква.
И там е същата.
Мама Галя ще и покаже сега какво е опит и мъдрост.Нали и тя е дърта нинджа/ по Станко/ обаче за секунди ги събра около себе си, та дори и да оближат тенджерата като за начало.

# 156
Аз мисля, че ратаи ще бъдат Валерия и Алекс. Тъкмо да си изяснят отношенията!

# 157
Аз мисля, че ратаи ще бъдат Валерия и Алекс. Тъкмо да си изяснят отношенията!
Но Валерия винаги печели имунитет, май само веднъж Елена успя да го вземе. Simple Smile

# 158
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Продуцентите си видяха пробойните в каста, че няма читав човек там, дори и да ги нахрани и решиха влеят сили в предаването като вкарват за две седмици Мустафа, Веско, Финци, и Галя.
Точно. И въпреки че и четиримата много ги харесвам, трябваше да оставят старите да сърбат, каквото са си надробили.  Crossing Arms И само как ги емнаха още от вратата гостите да им вършат работата.  Confused
Покъртителна картинка беше как Дарина и Марина гледаха мама Галя в ръцете, докато правеше простичката торта от юфка.  Crazy
За книгата на Валерия душа давам да видя какво е написала. Не мога да си представя колко е яка, като я слушам как се мъчи и две прости изречения не може да върже.  Joy

Забелязахте ли Виолета как изгледа майора, като ги строи всеки да си измие чинията.
Той искаше само всеки да си отсервира чинията, не да си я мие.  Peace

# 159
  • Другата България
Не знам дали с вкарването на старите фермери не направиха сегашните да мързелуват още повече.Подозирам че точно така ще стане.Ветераните/ ще ги нарекатака /се впуснаха да им покажат колко са сръчни , пъргави , оправни.Сега те ще им вършат сигурно 90% от работата и нашите съвсем ще го удрят на мързел.Това го видяхме още снощи.Мама Галя им наготви те се наядоха и си легнаха.Като на курорт.
Не мисля че беше правилно това влизане на ветераните.Или поне да беше само за 2- 3 дена.
Нещо такова си мисля и аз. Много са две седмици, и то на метри преди финала, трябваше да им гледаме сеира на нашите герои без чужда помощ. Вкараха им работливи хора, които ще им вършат основните задължения, и най - важното - вече няма да гладуват благодарение на Галя, която според мен ще си остане абонирана за тавите и тенджерите през тези две седмици. А нашите моми и чинииките си няма да мият дори - видяхме го нагледно още снощи. Да видим заканите на Калоян в действие, че нали се закани снощи да сложи ред при миенето,след като се видя как всички се напъхаха в леглата, оставяйки Дарето на мивката.
И този амулет де факто ще е за по-следващия дуел доколкото разбрах. Така че колкото и да се напъват, двамата на предстоящия няма да са "имунизирани". Това също някак недообмислено ми идва. Можеше седмицата да е една, и да се даде амулета. При това и четиримата ветерани вече би трябвало да имат някаква изградена представа за останалите във фермата, една седмица още щеше да е напълно достатъчна, за да си я доизградят.
Забелязах и друго - като тръгна Галя да оглежда къде какво има като продукти, с нея беше Марина, същата Марина, която поне аз не съм я видяла да припари да кухнята досега. Случайност? newsm78 Grinning

# 160
Аз пък се надявам настоящите фермери да бъдат увлечени от старите кучета в работа. Дори и от срам да е, да се разработят покрай ветераните. Simple Smile Прекалено наивно-оптимистично желание имам, нали?  hahaha

Рейна, благодаря за поправката, не съм го разбрала значи.  Hug Но наистина най-лесно би било, ако всеки си я И измие, а не един да мие на 15 човека. Simple Smile

# 161
Съмнявам се да се засрамят, та те не се засрамиха толкова време досега. Но заради амулета биха могли да се напънат.  Laughing

# 162
  • Другата България
Съмнявам се да се засрамят, та те не се засрамиха толкова време досега. Но заради амулета биха могли да се напънат.  Laughing
Нали? Grinning
Но пък пак не ми се струва някак...знам ли, премерено.
Значи да речем Елена. Масово мнението за нея е, че е скатавка и нищо не върши - кухня, обор, други задачи - поне това ни показваха два месеца за нея. И сега изведнъж примерно почва да хвърчи, готви, мие, дои, чисти, кове...и т.н., и какво - хоп, на нея амулета? Няма да е редно според мен. Представата трябва да е обща, за цялото представяне дотук, не за нещото, в което си се превърнал в рамките на дни.
И то воден от користни подбуди.

# 163
  • Вестерос
Мен ми направи впечатление с каква лекота оставиха Мустафа да им мие чиниите. Мърди!

Искам да дадат амулета на Калоян.

Гласувах за Алек и Валерия. Според мен Калоян е очаквал Валерия пак да спечели имунитет , а тя не го е направила и затова не може да прати, който си е измислил да прати. Най-вероятно Елена, която сигурно печели имунитет Grinning За зла участ!

# 164
Нали? Grinning
Но пък пак не ми се струва някак...знам ли, премерено.
Значи да речем Елена. Масово мнението за нея е, че е скатавка и нищо не върши - кухня, обор, други задачи - поне това ни показваха два месеца за нея. И сега изведнъж примерно почва да хвърчи, готви, мие, дои, чисти, кове...и т.н., и какво - хоп, на нея амулета? Няма да е редно според мен. Представата трябва да е обща, за цялото представяне дотук, не за нещото, в което си се превърнал в рамките на дни.
И то воден от користни подбуди.
И мен ме мъчат такива подозрения.  Thinking Може би не трябваше да им казват поне първата седмица, че ще има амулет. Така гостите хем щяха да ги видят съвсем натурални, хем щяха да могат да хванат разликите в поведението, ако има такива.

Общи условия

Активация на акаунт