Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 576
  • 870
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Понеже Пипчи спомена кучето - на мене то ми е най-симпатично от всички във Фермата, от всички хора.  Heart Eyes

Ензим, не ти ли правят впечатление на едно просто пресичане на булевард или улица кой по-адекватно се държи? Grinning Не са хората. Как да не ти стане по-симпатично едно такова хайванче, което стои и си чака зеленото, а разни надарени уж с разум вършат камара глупости в разрез със всички прояви на инстинкта на самосъхранение. То по погледите им личи кой е по-умния. Grinning

# 181
И вече се съмнявам, че "може, но не иска". Не може, не знае как, няма подход, не ѝ идва отвътре.
И още по-тъжното е, че не иска и да знае. Просто нищо не я интересува, нищо не я развълнува в тази ферма, нищо не предизвика любопитството й. Confused
За съжаление явно си е такава и в живота.Не и пука за нищо и никой, не желае да се напъне за нищо, не желае да се ангажира с каквото и да било.Заради това и не желае деца, не иска отговорности , не иска ангажименти.Такава си е.Няма как два месеца да се прикрива, все с нещо мъничко щеше да се издаде.
Ще си пропилее живота ей така.

В промото потвърдиха това за което се усъмнихме.Докато мама Галя действа в кухнята, нашите моми лежат и си спинкат като на хотел.

# 182
  • Другата България
В промото потвърдиха това за което се усъмнихме.Докато мама Галя действа в кухнята, нашите моми лежат и си спинкат като на хотел.
Това и аз го видях. Нищо неочаквано и изненадващо. Примък - измък.
И не са само моите, и Марина и Дарина и те не са се натиснали да помагат.
После ще кажат, че Галя им е окупирала кухнята и не им е дала възможност да се изявят. Sunglasses

# 183
Това и аз го видях. Нищо неочаквано и изненадващо. Примък - измък.
И не са само моите, и Марина и Дарина и те не са се натиснали да помагат.
После ще кажат, че Галя им е окупирала кухнята и не им е дала възможност да се изявят. Sunglasses
Да , Мери всички.Аз иронично ги нарекох моми.Но жените съвсем си я вкраха в ред.

# 184
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За съжаление явно си е такава и в живота.Не и пука за нищо и никой, не желае да се напъне за нищо, не желае да се ангажира с каквото и да било.Заради това и не желае деца, не иска отговорности , не иска ангажименти.Такава си е.Няма как два месеца да се прикрива, все с нещо мъничко щеше да се издаде.
Ще си пропилее живота ей така.
За мен това е ужасяващо нездраво и споделям мнението на Франческа, че трябва да потърси професионална помощ. Достатъчно голяма е, за да е наясно, че няма как да остане извън всичко и че всяко действие или липса на такова, носят съответни последици.

# 185
В анкетата гласувах за Станислав, надявам се , да не спечели имунитет и Калоян да подходи стратегически , да направи мъжки дуел и да излезе един силен мъж. Много искам Калоян на финал и смятам ,че ако стигне до там , шансовете му за победа за огромни. И за Елена , за отмъщение просто.
Хареса ми ,че влязоха ветераните , все ми се иска да се стегнат малко, но надали ще стане това.

# 186
Първо и аз се ядосах, че им казаха за амулетите, но като разказвате, че от промотo сте видели как почивката е в действие, а действието се извършва от ветераните положението е безнадеждно. Явно. Та и златни медали да им раздават като могат,  но не искат никой не може да им помогне. Мързелът не мори, а мъчи.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 16:10 от Билян@

# 187
Големи сме сексистки, значи! То тая дума има ли женски род newsm78 Демек да мразим себе си и себеподобните!
Наистина жените са уникални, аз лично май нямам такива познати. Чак такъв мързел и незаинтересованост ми идва в повече.

# 188
Добре бе, аз не можах да разбера какво значи "няма самоинициатива никъде" (по света вероятно). Това Гечо обясняваше снощи. Е, хубаво, де, аз съм мързелива, но като см се събирали със семейство и приятели - било на къмпинг или на нечия вила, дай да лежа, защото има кой да шета, да готви. И говоря и за по-дълги периоди, не за ден- два иху-аху... Е, не мога да си го представя, нали живеят заедно тези хора за някакъв период, немалък, как може да са такива мърди... Аз, която съм мързелива, не обичам домакинската работа твърде много, съм в потрес. Толкова ли е трудно сами да се организират кой какво ще върши, да се редуват поне в домакинската работа, овце ли са, че някой трябва да ги води... ooooh! Или всеки се чувства ощетен, ако направи нещо в полза на другите, сакън, да не е слуга... Whistling

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 16:02 от Ензим

# 189
Чак пък да потърси професионална помощ...Видимо е,че Елена "страда" от апатия към заобикалящия свят и какво от това?Всички сме различни и това у Елена въобще не ме притеснява.
Не ми харесват опитите й да схемаджийства и внася интриги,но в крайна сметка,всички са там заради парите.
Дори Дарина ми се вижда по-лабилна,нещастна и проблемна,която има нужда от терапия.

Калоян победител!Много ми харесва това момче.
Според мен ще направи мъжки дуел,защото отдавна не е имало такъв+мъжете са му пряка конкуренция.

# 190
  • Другата България
Не ми харесват опитите й да схемаджийства и внася интриги,но в крайна сметка,всички са там заради парите.
Ок, там са заради парите, но пък - и в двата предишни сезона победителят беше човек, който не се спря да работи - трудолюбив, сръчен и НЕ ИНТРИГАНТ. Ако са гледали сезоните - а те твърдят, че са, трябва да им е ясно, че и другите фермери, и зрителите дават вот на финала. Е, в такъв случай на какви пари разчита Елена, тоест - какви пари се надява да вземе с това нейно поведение и скатаване от всичко? Аз ето на това не мога да се начудя. Наистина ли смята, че има някакъв шанс да спечели?

# 191
Гласувах за Станислав и Валерия. Без причина просто ей така. Те най-много са печелили имунитет от ратайство и мисля, че им е време. Дано има мъжки дуел Станислав с/у Алек

# 192
И освен, че Елена се скатава от работа постоянно, с какъв акъл ще споделяш, че нямаш никакво намерение да работиш в тая ферма, само да играеш, като знаеш, че всичко се снима и излъчва, евентуално. Даже на другите участници го пуснаха разговора с Владо Николов. Това за мене, между другото, беше грубо вмешателство от страна на продукцията, имащо за цел да повлияе на мнението на другите участници. Но пък Гечко си затвори очичките за скатаването на Ленчето, а не спря да дудне, че Дарина не работела, много тъпашко... Sad

# 193
Ензим, аз започвам да вярвам, че наистина нямат идея за организация, подреждане на приоритети и грам практична мисъл. Отлагат вършенето на задачите до последно и не могат да преценят последствията. Мисленето им в посока действие/бездействие --->последствия е на ниво прогимназия, даже начална степен - госпожата не го е казала, значи не трябва да се прави. Така беше със сладкото от сливи, със соса на Франческа, лещата на Ивона и куп други неща. Не им стига до плитките умове, че ако не го свършат, няма да ядат/пушат и че вината ще си е в тях и само в тях, а не във Фермера, стопаните или "съквартирантите". Просто са подбрани шепа непрактични хора, неспособни да предвидят елементарни резултати от тяхното действие/бездействие. Включително и работливите съфермери са от породата: "залудо работи, залудо не стой" - спукват се от бачкане Гечо, Яни, дори Дарина, но като изпълнители. Не могат да организират нито да мотивират, нито да делегират. И става хаос.
Едит: това по повод предишния ти пост за Гечовата самоинициатива. Simple Smile

# 194
  • София
Понеже гледах с превъртане не разбрах гостите до кога ще са при тях и ще има ли игри за имунитет тази седмица?

Общи условия

Активация на акаунт