Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 589
  • 870
  •   1
Отговори
# 165
Снощи ми се стори , че на Елена и се промени спечената физиономия , когато казаха, че Калоян е фермер.  Сигурно и олекна , че той няма да я прати ратай.
Не трябваше ли снощи да има игра за имунитет от ратайство? Или с намаляване броя на играчите това отпада.
Евала на мама Галя. За кратко време жената им сготви толкова ястия , колкото техните мозъци нямаше да измислят за целия формат.
Дали с новите фермери няма да се престрашат да заколят някое животно и да хапнат мръвка. За мен е необяснимо как досега не са заклали кокошка. Или им трябва разрешение от наставниците?

# 166
  • София
Мен ми направи впечатление с каква лекота оставиха Мустафа да им мие чиниите. Мърди!

Нали?
Значи, ако някоя от тях беше моя дъщеря, направо щях да умра от срам  ooooh!
По принцип не смятам, че мъжете не трябва да помагат в домакинството. Обаче тук са на село и има наистина много силова мъжка работа и затова е по-добре да има някакво разделение, дори и заради това да е по-лесно на жените. Видяхме как Вили и Валерия се мъчиха като затваряха кухнята. Грозно е при толкова жени, мъжете да шетат! А жените какво правят тогава? От кълка на кълка в такъв формат е някак нелепо. Като искат по диваните, да се запишат за Биг Брадър.

# 167
В промото за довечера са игрите за имунитет.

# 168
  • Разпиляна във въображението
В промото за довечера са игрите за имунитет.

Е, стига де. Надявах се да няма.

# 169
Мери, Рейна, много вярно - не биваше да м казват за амулета отсега. Голямо натегачество предстои, това е ясно. Много хора ще се направят на работни пчелички. Но пък ветераните би трябвало вече да са гледали около месец Фермата, да не бъркам, де, но сигурно вече са добили някаква представа за участниците? Thinking

Май Във вторник са игрите за имунитет. Simple Smile Преди в понеделник ли са били, губи ми се. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 13:54 от Ензим

# 170
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мери, Рейна, много вярно - не биваше да м казват за амулета отсега. Голямо натегачество предстои, това е ясно. Много хора ще се направят на работни пчелички. Но пък ветераните би трябвало вече да са гледали около месец Фермата, да не бъркам, де, но сигурно вече са добили някаква представа за участниците? Thinking
Да, и аз това си мислех и забравих да напиша в предния пост.  Blush  Наистина, даже задължително би трябвало да са гледали всичко излъчено и да имат вече някаква поне обща представа кой какъв е.  
Аз обаче не мога да си представа Елена да се напъне и в тази ситуация и това е - толкова е безхаберно това същество, че нямам думи просто. Вижте я, че тя още хич не е убедена, че е виновна за избирането на Франческа за втори дуелист, въпреки че всички, включително Иван, Андрей и Франи й го казаха. Или му има нещо на това момиче, или е ужасно бездушно.  Rolling Eyes

П.П.: Да, във вторник са игрите за имунитет.  Peace

# 171
  • Другата България
При това и четиримата ветерани вече би трябвало да имат някаква изградена представа за останалите във фермата, една седмица още щеше да е напълно достатъчна, за да си я доизградят.
Но пък ветераните би трябвало вече да са гледали около месец Фермата, да не бъркам, де, но сигурно вече са добили някаква представа за участниците? Thinking
Peace
Само дано не се започне с обичайното - той/тя се промени, видяхме положителното, даваме шанс и бла-бла....
За този амулет поне според мен най-заслужили са Яни и Калоян.
Игрите за имунитет мисля, че са довечера.
Вижте я, че тя още хич не е убедена, че е виновна за избирането на Франческа за втори дуелист, въпреки че всички, включително Иван, Андрей и Франи й го казаха. Или му има нещо на това момиче, или е ужасно бездушно.  Rolling Eyes
На мен ми направи впечатление това, което каза след дуела, не помня кога го гледах, че гледах на части - нещо от сорта, че не е сигурна дали тя е виновна за отпадането на Франческа, щом всички ѝ го казвали, значи било така, но в крайна сметка всичко се решавало та арената Shocked, тоест, ако Франческа е по-добра от Дарина, тя ще спечели, или е щяла да спечели. Поне аз така го разбрах и направо...

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 14:02 от Merri_An

# 172
  • Варна
Направи ли ви впечатление как мама Дари отново се опита съвет да даде относно отсервирането на чиниите и смотолеви нещо от рода "Ама ние сме забелязали и решили, че по-лесно става, когато си стоят на масата".... този път обаче нямаше ескалации, майорът и мама Галя тушираха още в зародиш полемиката. Нямаше "Ама моля ви се, не ме прекъсвайте", "Ама моля ви се, изслушайте ме". Спихна изведнъж пред опонентите ветерани и взе най-накрая та млъкна. Дори и да се е фрънцнала по детински с някоя друга тихо измърморена дума под носа, май дори не ни го показаха как прави грациозно завъртане на пети под 180 градуса и отива да си страда в женската юрта. Ето че дори и по стеченията на обстоятелствата да е елиминирала цели две вражески настроени противнички, идват едни приятелски настроени хора, които да и натрият носа.

# 173
На мен ми направи впечатление това, което каза след дуела, не помня кога го гледах, че гледах на части - нещо от сорта, че не е сигурна дали тя е виновна за отпадането на Франческа, щом всички ѝ го казвали, значи било така, но в крайна сметка всичко се решавало та арената Shocked, тоест, ако Франческа е по-добра от Дарина, тя ще спечели, или е щяла да спечели. Поне аз така го разбрах и направо...
Действително каза нещо такова. Не помня точно думите, но смисълът беше този. Абе, ужасно същество.  Confused Не мога само да разбера прави ли се или наистина е толкова объркана и не в час.  Rolling Eyes

# 174
Спирит, чакай, има време да си покажат фасоните, не само Дарина, ами и останалите. Снощи всички бяха превъзбудени от срещата. В началото винаги е така. Сега са респектирани от ветераните, а и разнообразени. До края на седмицата мисля, че нещата ще се променят и скатавките пак ще се покрият в кьошетата. И Дара ще блесне, въпрос на време е.
Елена няма и да се напъне, тук съм на мнението на Рейна. И вече се съмнявам, че "може, но не иска". Не може, не знае как, няма подход, не ѝ идва отвътре. Ако наистина можеше, нямаше как да го прикрива толкова време. Просто щеше да се спуска спонтанно без да мисли "чакай сега да не се издам". Например при животните - снощи Галя спонтанно помилва кучето ли беше, не помня точно кое животно, зарадва му се само като го видя. После и Финци при кравата, успокои я за секунди, защото има подход. Личеше си и при двамата, че не е поза, просто изпитват любов към животните, каквато не видяхме в никого този сезон.

# 175
И вече се съмнявам, че "може, но не иска". Не може, не знае как, няма подход, не ѝ идва отвътре.
И още по-тъжното е, че не иска и да знае. Просто нищо не я интересува, нищо не я развълнува в тази ферма, нищо не предизвика любопитството й. Confused

# 176
И вече се съмнявам, че "може, но не иска". Не може, не знае как, няма подход, не ѝ идва отвътре.
И още по-тъжното е, че не иска и да знае. Просто нищо не я интересува, нищо не я развълнува в тази ферма, нищо не предизвика любопитството й. Confused
Е, как нищо, виж колко любопитна беше дали Алек и Валерия са се целували с език. Satisfied Там проведе истинско разследване. Joy

# 177
Марина нещо не се кефи на мама Галя. Simple Smile

# 178
Понеже Пипчи спомена кучето - на мене то ми е най-симпатично от всички във Фермата, от всички хора.  Heart Eyes
Как няма да му се зарадваш на такова радостинче, най-чистата и искрена радост е тази на кучетата, даже повече от при малките деца. Аз бих си го гушкала и бих си играла с него при всяка възможност. Heart Eyes
Марина не мога да я разбера що за човек е, хлъзгава е някак си, не я харесвам. И на мен ми се стори, че не гледа с добро око новодошлите, може само да ми се е сторило, де... Wink Ама тя често прави едни физиономии, с които не знам какво точно изразява. Thinking

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 14:53 от Ензим

# 179
Е, как нищо, виж колко любопитна беше дали Алек и Валерия са се целували с език. Satisfied Там проведе истинско разследване. Joy
Хахаха, така е.  Laughing Но извън клюкарското любопитство, нищо друго не я докосна или заинтригува във фермата - нито работа, нито животни, нито история, нито обичаи...

Общи условия

Активация на акаунт