Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 251
  • 870
  •   1
Отговори
# 405
За хладилника- представям си какво ще си помисли съпруга като се върне от работа и види налепените/ имам бая такива плетени на една кука/ каренца по хладилника.
И друго - какво правим  като се изцапат въпросните каренца.Това ми стана интересно още снощи.

# 406
На мен ми стана смешно като си представих Станко и Гинчев засилени към хладилника, полуживи от глад и си казват Е, брат, няма мръвка, ама си имаме кауенца 😂

# 407

Забравих да спомена тъпата задача с украсата на хладилника с каренца. Как ли пък ще го клепам с лепило и с тези грозотии, направо... най-тъпата задача досега. Интернет е пълен със стотици интериорни идеи, които могат да се реализират с подръчни материали, не знам това откъде го измисли Каймаканова. Rolling Eyes
Оо, да, поредната и най-голяма цигания досега беше облепването на хладилника. Мнооого красиво било, пълен кич и тъпотия. Та да не можеш да го забършеш. Той не е нивелиран хладилникът, клати се страшно, те дантелки му слагат.  Joy
Ама Каймаканова я гледах в Черешката на тортата, та всички мебели в кухнята са ѝ в дантели, че и колата ѝ е в дантели, то бива декупаж, бива, ама това е пълен кич и цигания.  hahaha Да не говорим колко мръсотия задържа.
А, и Джоли и Жгмъц са писали същото за мръсотията, която как точно ще се измие, не е ясно.  Joy

# 408
Снощи се смях с Гинчев , като си помисли че бухтите на мама Галя са кюфтета.Умря от глад този човек там.
И Станко и Гечо ми бяха смешни с коментарите докато Марина колеше кокошката.

# 409
  • София
Значии, изгледах и аз снощния епизод и набързо да се отчета тук - полудях от на Алек безумното поведение. Чакай малко, имал бил един мазол, пожелава му женски финал...къде отиваш ти, може би?! Супер немъжко отношение, адски се накефих на Калоян като го помоли да го гледа в очите - в това младо момче има много доблест и възпитание, което май някои бъркат с пасивност и стоене по тъча. Много е умен и умерен, която жена го вземе, ще е щастливка!

На хората им лъсват истинските лица като се почувстват леко притиснати/застрашени - примери веднага от епизода са Алек и Гечо. Много се надявам този амулет да иде при Калоян. Станислав може да е устат и т.н., но поне действа мъжката, а Алек се показа като мишок. Много му набрах, личи ли ми? Grinning Еми разочарова ме, имаше потенциал...

# 410
  • Другата България
Скрит текст:
Не знам, хора. Валерия не е лошо момиче. Просто иска да си играе играта и да си се наслади на момента. Това, че се дразни на покровителственото отношение на Алек, говори добре за нея. Това е участничката, спечелила най-много имунитети (всички без един), а всички я възприемат само като половинката на Алек. Ми тъпо е. Момичето си има качества. Не е просто изгора на поредния селски бек.  А и май не е чак толкова глупава. Я как хубаво изложи гаджето си отвън, без някой да може да я обвини, че е казала кой е.
Ми не може да го хареса тоя Алек, какво да прави сега? На него още от самото начало поведението му към нея беше отблъскващо, сега е направо отврат.
thumbsup
Аз така разсъждавам за Валерия още от самото начало. Спомням си как фактът, че е била гимнастичка, вече беше голям плюс в моите очи за успешното ѝ участие. Заради спецификата на спорта, който формира много от нужните за Фермата качества. Момичето съвсем не е глупаво и мисля, че даже си подрежда играта много умно досега. Изобщо не съм смятала, че ползва Алек за патерица към финала, а подозирах точно обратното и като нищо ще изляза права накрая.
+1, както се казва. Peace
Отначало, съвсем в началото смятах, че Валерия покрай него ще го добута до финала. Такова впечатление имах. После обаче, с напредването на играта, мнението ми рязко се промени. Играе си играта момичето и последното нещо, което иска е да бъде отъждествявана с "ние", а не с "аз". И много правилно. Само дето не му го каза направо - каквото и да е, дали е "да" или"не", но да му го каже направо, а тя някак увърта, хем не иска, хем не ѝ стиска, и това си го обяснявам с факта, че все пак е жена, приятно ѝ е мъжкото внимание. Но пък видяхме това до къде доведе нестабилния Алек. Поведението му и реакцията от избора на Калоян няма и да ги коментирам, всичко сте казали, но се чудя - нали и той беше на масата при изборът на ратаи, не видя ли реакцията на Валерия, не разбра ли, че ТЯ не желае да е с него на ратайския бряг? Та тя и снощи го каза отново "все едно да съм с баща си там Laughing, всички ще си мислят, че нищо няма да върша", и много правилно. Толкова ли е заслепен Алек, та не вижда и не чува, или не разбира, или толкова си му е потенциала? Не мога да го разбера, но много се надявам който и да избере да го отвее и да се прибира в къщи, където да има възможност да се погледне отстрани и ако иска и може, да се вземе в ръце. Защото няма да бъде запомнен с трудолюбието си във Фермата, а именно с хленченето, мрънкането, сълзите и постоянното тичане по Валерия. Което е жалко.
И не мисля, че Калоян има за какво да му се извинява, напротив - Алек трябва да му се извини за държанието си, думите и т.н.

# 411
Ветераните поне засега са се спрели на Калоян и Марина според мен. Не съм очарована от Марина пък аз, то не че има голям избор де, но Валерия на мен ми допада повече. Марина си е добра натегачка, върти очички, става рано ама нещо съществено не видях да е направила? Какво върши тя в мъжката седмица? Мустафа за няколко дни разгада Дарина, че от 100 кладенца вода ще донесе  Laughing, край разкрита е черната нинджа  Mr. Green

# 412
Дарина по телевизията я гледам и ме хваща съклет, какво остава да я гледаш на живо с каква скорост работи.  Joy 
И преди казах - ако работи моята работа с тази бързина, ще умре от глад. Щото то прецизност едно, но толкова бавно, просто...  Tired
И аз мисля, че на Калоян ще дадат амулета, всичките стари кучета са го харесали.  Heart Eyes

# 413
  • Другата България
Ветераните поне засега са се спрели на Калоян и Марина според мен. Не съм очарована от Марина пък аз, то не че има голям избор де, но Валерия на мен ми допада повече. Марина си е добра натегачка, върти очички, става рано ама нещо съществено не видях да е направила? Какво върши тя в мъжката седмица? Мустафа за няколко дни разгада Дарина, че от 100 кладенца вода ще донесе  Laughing, край разкрита е черната нинджа  Mr. Green
А, това е другото, което исках да кажа. Simple Smile
Рязко се засили желанието на Марина да готви и да се включва в домакинските задължения, така както досега не припарваше до кухнята, така изведнъж стана дясната ръка на мама Галя. СлучаЕност? Thinking
Не мисля. Както и не мисля, че ще се докопа до този амулет - ще иде при Калоян, то е ясно.
И нещо друго...много внимателно гледах снощи, да речеш да съм заспивала - не съм. Даваха всички как усърдно се трудят по задачите - стари, нови, всеки се впрегнал нещо да върши, и гласът зад кадър и поименно обясняваше кой с кого къде и какво. Но до 30-та минута аз поне не видях никъде Елена, при нито една групичка, до момента на окепазването на хладилника Sick с ония каренца. Та се чудя - умишлено ли не я дават и споменават, или тя наистина нищо не прави въпреки масовото въодушевление и труд?

# 414
  • София
На хората им лъсват истинските лица като се почувстват леко притиснати/застрашени - примери веднага от епизода са Алек и Гечо. Много се надявам този амулет да иде при Калоян. Станислав може да е устат и т.н., но поне действа мъжката, а Алек се показа като мишок. Много му набрах, личи ли ми? Grinning Еми разочарова ме, имаше потенциал...
Абсолютно си права. И аз много му набрах на Алек, защото в началото много го харесвах, а то какво се оказа.... Мисля си, че ако не беше любовната история с Валерия, щяхме доста по-рано да видим истинското му лице.
Амулетът се надявам да отиде при Калоян.  Peace
Елена май е единствената, която продължава да не прави нищо. А освен Марина и Станко се подмазва яко - "Вие сте толкова мъдри, сръчни, бла, бла...."  Mr. Green

# 415
Четох из фейса,че Алек щял да бъде един от финалистите  Twisted Evil А също и че Гинчев е втория дуелист

# 416
  • София
Уфф, колко пъти трябва да ви помолим да слагате спойлерите в скрит текст? Аман вече, честно.  Crossing Arms

# 417
На мен много са ми чудни всички положителни коментари,относно Калоян.Преди няколко седмици в разговор със Станислав,той каза,че при удобна възможност винаги ще изпрати на дуел - жена.Излезе му "удобна възможност" и той удря по мъж...и то не кой да е ! Нали помните,че с Валерия УЖ се били харесали,още на кастингите.Поредицата от случайности,вече не е чак толкова случайна.Да не говоря,че това схващане,че да отстраниш най-големите си конкуренти,само показва колко си слаб.Не случайно Николай Мартинов го беше казал.Най-логично беше да се "удари" по Елена.Тя между другото не е кой знае колко умна,просто тия дето й се връзват са доста тъпи.

# 418
  • Разпиляна във въображението
Преди седмици Калоян не беше толкова близо до финала. Три седмици ли казаха?

# 419
  • София
Преди седмици Калоян не беше толкова близо до финала. Три седмици ли казаха?

5 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт