Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 151
  • 870
  •   1
Отговори
# 585
Биляна, като Дарето искаше да им чете алманаха, Гечо се разгневи и повтори няколко пъти, че имал диплома, какво ще му чете, той си има диплома, завършил е средно. 😂 А че нищо не знае/не помни, това няма значение. 😂

И въобще как така някой, 'еле пък жена, ще му нарежда на него, дето е мъж, на 50, всичко може, всичко знае и даже диплома си има. И може да чете, ама няма, не защото не иска, а защото не е мъжко!

# 586
  • София
Не знам защо, но силно подозирам, че ще има видео за Алек преди дуела. Нещо като видеото с Елена и разговора и с В.Николов. Ще му пуснат на Алек да чуе НЕ-то на Валерия. Не беше току- така този другарски съд с Валерия. Тя ще отиде в къщичката, но няма да му го каже в очите, но ИиА ще свършат тази работа преди дуела.....
А дано!  Laughing

# 587
Ей, най-сетне се намери човек, който е чул какво ѝ казва Веско на Елена. Simple Smile Чух, че някаква махала споменава, не че ми говори нещо Максова махала, де. Simple Smile
Не им пречи да се познават, може да са комшии. Може пък Веско да я е подготвял, както Мира предположи.

Дидичка, точно, де. Simple Smile Ама виж какъв е начетен Гечко - Франческо Мусолини ли беше написал преди?! 😂

# 588
Ензимче, ти подиграваш ли му се?! Как може, та той диплома има и там всичко си пише!

Но пък може и да не я е чел. Не е мъжко някак.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 14:02 от Дидичка

# 589
И аз да се присъединя към хора, че освен Алек, сега и опосумите изнудват Валерия и я притискат до стената, пък Галя им припява.
Браво на Финци за съвета, може би наистина има нужда Валерия да погледне ситуацията малко по-отстрани и като че ли снощи наистина си даде сметка, че трябва да бъде по-рязка. По друг начин няма да стане. Неведнъж му каза НЕ, обаче простата глава на плейбой Алек отказа да го приеме. За капак пък и Калоян му "стана черен" за няма нищо. Абеее, шантава работа, далеч от такъв човек. Радвам се, че стана така, защото иначе още щях да се възхищавам на възпитания, работлив и добронамерен Алек, за какъвто го смятах през първите 2 седмици. Досмеша ме много на театрото с клечките. Satisfied

За Марина се присъединявам към мнението, че се върти около Галя не заради внезапно възникнала любов към готвенето, а заради това, че не се чувства добре сред дечурлигата, пък ако вземе и амулета, още по-добре.

Пердетата за мен са си чисти чаршафи, в не една къща за гости сме спали на такива. Smiley

Едит: Ензим, Федерико Мусолини беше написал. У твойта диплома не го ли пише? Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 14:02 от pip4i

# 590
Дидичка, как ще му се подигравам, възхищавам му се!  Mr. Green
Пипчи, важното е перденцата да се шият бааавно и внимателно, със съвсеем маалко обяснения, само около 38 000 думи. Satisfied Щом видимо търпеливият Яни не издържа...  hahaha А Валерия до него се напика от смях, аз също, де. Joy
Ааа, Федерико бил, да го запомня, че направо ме е срам, а имам диплома, че и две, мъ не съм ги чела... Blush  Joy

# 591
  • София
Мен снощи сън не ме хвана да се чудя Дарина как точно ги искаше перденцата. Яни го разбрах какво я питаше, но нея не успях да разбера какво обясняваше.  Blush  Laughing

# 592
Aз па взех, че си помислих, че Гечо има някаква донкторантура и като не винаги гледам внимателно.. Си викам работлив чиляк- лошо нЕма, но толкоз па чак да не му личи , че се се отъркал у академичните общности, че го е срам да покаже знанията си, тц, тц.... Stuck Out Tongue

# 593
  • София
Не бе, той сигурно като Джугани си брои свидетелството от основното за диплома.  hahaha

# 594
Изобщо не вярвам на театъра на Алек за Вал. Снощи каза "Виждам в нея всичко, което искам. Виждам го в едно 24 годишно МОМИЧЕНЦЕ"! Шшш алоооуу на 24г има хора имат по няколко деца. Ама да употребява думата момиченце не го разбирам.

# 595
Валерия - ох, как точно му каза НЕ? Като го остави да й се качва, бара я по г..за , да се целуват в устата, гушкат и т.н. Това ли е то приятелското отношение?
Точно пък Елена да се възмущава, че Станислав не може да запомни нещо от урока от преди теста. А миналата серия тя беше същата, беше с 0 отговори.
Скучни са ми и досадни с тези безумни разигравания кой срещу кого, пък после, пък ако, обаче ... Обърквам се, не ги следя. Каквото е писано ще стане и който си го може, го може. Това не е ли ясно? И уж схемите бяха забранени, то няма диалог без това.

# 596
И аз не го разбирам това "момиченце" , че е дете За него, ама като е бил преди това с 41-годишна...  Simple Smile
Скрит текст:
И с мъжа ми се зачудихме на честата употреба на това "момиченце" - аз бях на 24, той - на 29, когато се оженихме, съвсем зрели се чувствахме, нищо че приличах на гимназистка външно. Laughing  

# 597
Изобщо не вярвам на театъра на Алек за Вал. Снощи каза "Виждам в нея всичко, което искам. Виждам го в едно 24 годишно МОМИЧЕНЦЕ"! Шшш алоооуу на 24г има хора имат по няколко деца. Ама да употребява думата момиченце не го разбирам.
И аз не му вярвам, ама хич. Звучи изкуствено и неискрено. Тези гръмки фрази, които реди от доста време, са като клишета от евтин любовен роман. Освен това забелязах, че когато съветваше други участници как да постъпят в определени ситуации, си разсъждаваше съвсем смислено и хладнокръвно, пък пак беше уж влюбен и загубен. Сега изведнъж се сринал и реве, и обвинява фермера и бла-бла-бла...имам чувството, че яко преигра и се омота в някакъв сценарий. Може и да не съм права, но от самото начало ми фалшивее в тази любовна драма.

# 598
А не се ли замислихте, че Марина се лута из кухнята, защото най-после има някой, който да й покаже как да се справи в такава среда.  ooooh! ooooh! Много се радвам за нея, нека се учи - пък Виолетка голяма радост за мама Галя и накрая спи до 9 часа щот знае, че ще има закуска...

# 599
Да, щото Маринка нали е малка, почти дете, та някой трябва да я ориентира във враждебната кухненска среда. Joy

Общи условия

Активация на акаунт