Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 157
  • 870
  •   1
Отговори
# 570
Да бе, големите приказки на Алек и мен ме подразниха - едва ли не саамо Станислав му е равностоен, щял да си го"пази" за финал, пффффф, но не посмя да викне Яни, точно защото Яни не е силен само в алманаха, а взе двете най-тежки игри в дуела с Владо...
Дано Гинчев го победи, нищо че ще ръководи фермата другата седмица, надявам се Калоян да получи амулета и да се спаси.
Няма да отиде Валерия преди дуела при Алек, или ще отиде, но няма да му "разбива сърцето" ... А би било добре, каква съм гаднярка и аз. 😂 Добре бе, това момче като така не може да губи, как ще понесе, ако не спечели формата? 😂
За мене Марина си е нагаждачка, и вчера си зададох въпроса - ако друга от жените правеше мили очи на ветераните, едва ли щеше да има защита за нея, да не казвам какви приказки щеше да има спорд мен, ако беше някоя от трите грации или Дарина.😂

# 571
Аууу, малко да се разсее човек и темата навъртяла почти 40 страници. Ама то с тези изстъпления алекови, ни ми се гледа, ни ми се коментира. След снощния епизод не знам кой строши тъпомера - Алек ли, Андрей ли.

От какво се срина така това момче, така и не разбрах. Спортист е, да му се не види, би трябвало да има много по-здрава психика, а той позволи на едно ратайство да го смачка и цели реки проля. Не ми допада много Виолета, ама ми стана жал за нея, особено като си призна, че едва го е издържала. Още по ми е жал за Валерия обаче - не стига, че и беше тежко около драмата с мистериозния Пешо, ами и Алек ѝ се лепна и не стига, че само се чуди как да я награби, ами и жестоко я манипулира - ако ми откажеш, ще изляза, ще напусна, ще се гръмна. А тя се мъчи да му щади чувствата. Много критики отнесе, че не му е казала в прав текст, но сега не ми е чудно, предвид драмите, които футболистчето е разиграло и разпалените клетви да напуска играта. А иначе както я обвиняваха, че му дава сигнали, така и доста пъти показаха тя да го отблъсква - и му казваше, че "тук, във Фермата, няма как нещо да се случи", и го отбягваше, а дори си спомням и сцена, в която му каза, че я задушава. Много ми беше симпатичен Алек в началото, но тук просто се издъни, жестоко се издъни и се показа като абсолютен смотльо. Много му се искаше да го играе голям мъж, но не би. Избра си много по-слаб противник, който май и доста болежки имаше, ако правилно си спомням. Язък му за големите думи, че искал да се изправи срещу най-силния.

Лястовичката и аз не знам защо трябваше да е знак. От дете ми е останало (любимите приказки), че на юг не отлитат стари, болни и уморени прелетни птици, които не могат да издържат дългия път. Мама Галя доста неадекватно се изказа тук, а и не ѝ беше работа да се меси в чужди отношения. Нито пък на Андрей, но за опосумите знаем, че нямат никакво уважение към човешки чувства и отношения. Валерия трябваше да стане и да каже "това си е моя работа и не дължа на никого обяснения", така както трябваше да реагира и Марина, между другото, когато я заставиха да се обяснява. Думите на Мустафа бяха на място, Валерия сама трябва да реши, а не разни продуцентчета да ѝ се месят.

Другият, който от седмици ме разочарова, е Гечо. Язък му за дипломата, разсъжденията му са абсолютно неадекватни, да не говорим пък за човек на 50. В началото и аз виждах типа Райно в него, но освен трудолюбието, нямат нищо общо. Не мога да повярвам и ми е болно, че има хора, за които четенето е негатив, нещо долно и неприятно и дори са готови да отхвърлят хората, които четат.

Ужасно много ме дразнят и обидите към жените. Дали са мързеливи или не, тяхна си работа. За мен отношението "не те уважавам и те обиждам, защото за нищо не ставаш" е първата крачка към "ошамарих те, защото една салата не можеш да нарежеш като хората". Какво значи тук обиждам жените, ама моята вкъщи не, защото тя не е като вас. Ако на Гинчев жена му беше по-мързеливичка, дали щеше да я поступва?

Иван Гинчев обеща (май) да спре да псува, ако Дарина победи. В предишните епизоди аха-аха да се изпусне, но си прехапа езика и някой му каза "ааа, удържа се все пак". Не ми е любимец, но и аз сядам на неговата скамейка за дуела.

Радвам се на старите участници, но и аз да смятам, че две седмици престой е много. Не са ми били от абсолютните любимци в сезоните си, но са много стойностни не само като участници, а и като хора.

Не ми е ясно само как точно ще се случи амулетът - преди или след дуела другата седмица? Щото ако е след, Коко може вече и да си е заминал, за мой огромен ужас. А от ратайство предпазва ли? Ако фермерът сложи участника с амулета за ратай, какво правим? И на мен ми направи впечатление как Маринка отведнъж се закотви в кухнята, но ме изуми как гледаше с широко отворени очи, докато Галя обясняваше невероятно сложната рецепта за бухтички! Дори само това трябва да е сигнал, че Марина кухня не е помирисвала, ама мама Галя не се сетИ.

Бре, аз направо се олях. Извинявам се. Flushed

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 11:59 от Дидичка

# 572
 Еййй, място не остана на пейката за Гинчев. Smile
Имам притеснения, че ще го изпратим по-живо по здраво, обаче. Съдя от сценките с Андрей и уж мъдрите съветници, които дообъркаха Вал. Защо оставиха да му каже след дуела? Значи ли , че "Голямата сълза " остава ?
Намесата беше неуместна, но дали не си подлагат за продължение на сериала?
Тези знаци сняг...лястовичка....ще речеш, че сме в средновековието. Лястовичката за да е останала или е млада или болна. Вместо да и сложат зрънца и водичка, те се правят на шамани, Галя, де.
Маринка я набедихме за подмазвач, защото досега избягваше кухнята, не се впускаше в миене, къде беше първата вечер на гостуването, та пак Дара ми? Няма да се повтарям за вкисналото мляко, а муцките които прави са професионално изкривяване  Smile според мен. 10 години е снимала за немски дядовци, станало е втора природа. Колкото до ранното ставане , има си ранобудни хора, дори на почивка скачат в 6 часа да пият кафе ...и после заспиват в 21 часа Smile Някак изведнъж стана много активна и добра. Не съм забравила и какви физиономии правеше зад гърба на Дарина ,когато я определиха за дуелист. 
И аз не виждам нищо лошо в това да избереш по-слаб противник , ама мери си приказките преди това. Алек все натъртва какъв мъжкар е, Калоян да стигнел с жени до финала, Яни бил с женска шапка....ами като говориш така, ние зрителите вадим големия аршин , за герои. Mask И после, хоп Гинчев , с увъртане и клечки....
Алек след изказването си за бройките, за това, че никоя не е обичал както Бентлито, го чакат доста сухи дни. Smile Коя бивша приятелка ще му върже , след като обяви всички за бройки ? И коя в близките месеци ще го доближи след тоя рев? Smile

# 573
Щом казаха, че старите участници ще стоят 2 седмици, аз го разбирам че другия понеделник ще си заминат и тогава ще дадат амулета, т.е. ще има още един дуел и тогава ще решат на кой да го дадат.

# 574
Не знам защо, но силно подозирам, че ще има видео за Алек преди дуела. Нещо като видеото с Елена и разговора и с В.Николов. Ще му пуснат на Алек да чуе НЕ-то на Валерия. Не беше току- така този другарски съд с Валерия. Тя ще отиде в къщичката, но няма да му го каже в очите, но ИиА ще свършат тази работа преди дуела.....

Стана ми мъчно за Гинчев снощи, че изтърва месцето. Толкова му се хапва на човека месце и точно тогава да е в ратайската къщурка. Дано са им дали сурово поне да си сготвят сами.

# 575
Алек като каза, че бил мъж аз го разбрах, като че един вид напомня на Калоян че той за него не е мъж (нали му каза, че постъпвал детско)
Скрит текст:
преди време имаше спойлер че някой си бил видял Гинчев. Мисля си че той ще излезе. После имаше спойлер и за Гечо и си мисля, че другата седмица ще има дуел между Гечо и Калоян. 
Предупреждавам, че ще става дума за спойлер.  Laughing
Скрит текст:
Моите съмнения, че Гинчев ще загуби идват от един друг спойлер, но все се надявам, че не е бил верен.

# 576
  • София
Още по ми е жал за Валерия обаче - не стига, че и беше тежко около драмата с мистериозния Пешо, ами и Алек ѝ се лепна и не стига, че само се чуди как да я награби, ами и жестоко я манипулира - ако ми откажеш, ще изляза, ще напусна, ще се гръмна. А тя се мъчи да му щади чувствата.
И на мен много ми дожаля за Валерия снощи - момичето е още зелено и не е наясно, че точно тези, дето изнудват така грозно, нито напускат, нито се самоубиват, нито си разплитат чорапите.  Laughing

А от ратайство предпазва ли? Ако фермерът сложи участника с амулета за ратай, какво правим?
Аз разбрах, че предпазва само от дуел и ако е така, би трябвало ратаят с амулет да не бъде избиран за дуелист просто.  Thinking
За Марина споделям мнението на болшинството - направо си се мазни в кухнята. А това, че искала да се научи, си е прах в очите - "гледа" с ужасно празен и отсъстващ поглед какво прави мама Галя.  Rolling Eyes

# 577
Ох, бее,😂 нали знаем, че снимките са поне месец назад, какво е значението кой кого е видял навън, всичките са навън вече, и, както и преди казах - обикалят молове в очакване на фенове. 😂

# 578
Още по ми е жал за Валерия обаче - не стига, че и беше тежко около драмата с мистериозния Пешо, ами и Алек ѝ се лепна и не стига, че само се чуди как да я награби, ами и жестоко я манипулира - ако ми откажеш, ще изляза, ще напусна, ще се гръмна. А тя се мъчи да му щади чувствата.
И на мен много ми дожаля за Валерия снощи - момичето е още зелено и не е наясно, че точно тези, дето изнудват така грозно, нито напускат, нито се самоубиват, нито си разплитат чорапите.  Laughing

Чувала съм, че много спортисти, поради непрекъснато тренировки и лагери и общо взето, доста затворения кръг, в който се движат, съзряват доста по-късно от връстниците си. При Валерия, която е била гимнастичка, това е от 4-5 годишна до към 20-22 или когато се е отказала от спорта. В художествената гимнастика няма много мъже, с които да общуваш (и опознаваш навици, реакции, поведение). Най-много някой масажист или хореограф. В националния отбор. На клубно ниво не знам, но малко ме съмнява.

# 579
Ох, бее,😂 нали знаем, че снимките са поне месец назад, какво е значението кой кого е видял навън, всичките са навън вече, и, както и преди казах - обикалят молове в очакване на фенове. 😂
Да, така е, сега всичките можеш да ги срещнеш, но имаше един по-особен спойлер - !!!
Скрит текст:
за финалистите

# 580
Цитат на Дидичка:
Цитат
Другият, който от седмици ме разочарова, е Гечо. Язък му за дипломата, разсъжденията му са абсолютно неадекватни, да не говорим пък за човек на 50.

Какво съм изтървала, каква диплома има Гечо? Нали е автомонтьор? Не че няма такива и с дипломи, де.

# 581
Биляна, като Дарето искаше да им чете алманаха, Гечо се разгневи и повтори няколко пъти, че имал диплома, какво ще му чете, той си има диплома, завършил е средно. 😂 А че нищо не знае/не помни, това няма значение. 😂

# 582
Имаше спойлери и преди да свършат снимките

# 583
  • София
Чувала съм, че много спортисти, поради непрекъснато тренировки и лагери и общо взето, доста затворения кръг, в който се движат, съзряват доста по-късно от връстниците си. При Валерия, която е била гимнастичка, това е от 4-5 годишна до към 20-22 или когато се е отказала от спорта. В художествената гимнастика няма много мъже, с които да общуваш (и опознаваш навици, реакции, поведение). Най-много някой масажист или хореограф. В националния отбор. На клубно ниво не знам, но малко ме съмнява.
Вярно е това за някои видове спорт. Тя затова, милата, се е нахендрила на Пешо и е търпяла да я крие толкова време.

# 584
  • Essen
Майорът защо така се издаде, че познава Ленчето ???.....аз чух следните думи:
 - "Вземи и яж месо....не се глези...и да кажа на Максова махала там, че си станала човек"

Общи условия

Активация на акаунт