Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 75 999
  • 870
  •   1
Отговори
# 75
И мен ме разочарова Гечо.И не с това че вика и крещи а именно с факта че си затвори очите и прие най мързеливата  за фермер и даже я наричаше " шефке" . И всичко това щото ми дадоха зрънце власт.
Значи той е готов да престъпи приципите си, позицията си само и само да може да командори.
Калоянчо ми е фаворир
Все още симпатизирам и на Станко, въпреки че често ми идва да му зашия един.

# 76
 Ама нали "скромността краси този, който няма други качества", защо се дразните на Владо и Дарина. Знаят, казват го с радост , защото кога друг път ще покажеш, че знаеш такива факти? На разговор в ресторант или на маса в къщи ? Неее , нека си казват, за мен не е надувка, малко акъл , но навреме да ти дойде , казват хората.
Даринка малко се опъна да и признаят отговора , но нямаше да е тя ако не се запъне, нали ?  Важното е, че с изумителна концентрация победи. Тя е вторият участник , след Мони Мандрата който ме е удивлявал с умението си да се стегне. Може да го приложа някой път и аз Smile
Дуела беше напълно  равностоен - бавна , срещу по-бавна ! И по-съсредоточената победи . Въпреки напрежението си имаше и смешни моменти - Дарина навива прецизно въжето , Гинчев и Калчо и крещят да хвърля ей така, тя им опонира бавничко какво казАл треньора ....на всичко отгоре излезе права. Фр като хвърляше урбулешката нищо не уцели. Извода : слушайте треньорите Smile
Ще е добре Калоян да е фермер , ама какъвто е етичен дали ще прати Алек ратай ? Или Станко ако по-чудо не спечели имунитет.
Вече ми се гледа мъжки дуел , ама не най-младия срещу най-стария, а Алек срещу Станко. Нещо мощно , да хвърчи адреналина и да се чувства тестостерона, че с тези умрели женски дуели , балерини и извънземни по гредите стана като в осми клас. То бой на тинейджърки е по нахъсан от тия на фермерския  ринг.
Ще се радвам да видя стари участници , които и да са .

# 77
Абсолютно съм съгласна, че Франческа сама се би!
Неблагодарно същество 'един човек' ме научи да кова  ooooh! Мисля, че няма как Ив Г да е фермер - злобна е и няма да му прости, че подкрепяше Дарина.

Дразних се на Дарина за допълването на отговрите, ама тя, завалййката, си знае, че това й е силата - другаде я се закачи, я не, ама за знания може да си разчита. На В,Н се дразник повече, че рецитираше като чавдарче режисираните си въпроси, ама пак много го харесвам.

Ако Станко вземе имунитет, а Калчо е фермер може да прати Алек и Валерия ратаи - повече ще му се иска да е с Елена, ама няма да раздели гълъбчетата. Winkтака си мисля.

Майора да им го оставят. Ей такъв им трябва да им вкара малко ред.

Ако Гечо е фермер мисля, е ще разкрие още от дребнавия си, заядлив характер.

# 78
  • София
За мен има две разлики между Владо и Дарина. Неговото също не беше приятно, но той допълваше, докато Дарина прекъсваше и се опитваше да говори през тях, да се обяснява и тн.
Другото е, че Дарина показва знания само на дуелите, като са им дали три глави, но в историческите игри е се представя много зле, а въпросите често са доста лесни. Нито веднъж не изпъкна.

# 79
  • Буркина Фасо
оффф ... няма ли опция да не се избира фермер, а всичките да ги оставят на самотек ?  newsm78
да се нагледаме на какафония  hahaha

# 80
Дарина е все болна и изнемощяла,но на дуелите им скъсва шортите на младите Joy

# 81
# 82
  • Буркина Фасо
те, младите , с един болен не могат да се справят. на вързано куче лЕб не могат да дадат  Joy

# 83
Бе, то срещу "дърта черна нинджа" да не е лесно да се изправиш, пък. Crossing Arms  Па макар и болна, нинджата си е нинджа.  Mr. Green

# 84
  • София
Ензим, ретро каза Станко, че била.  Laughing

# 85
Бе, то срещу "дърта черна нинджа" да не е лесно да се изправиш, пък. Crossing Arms  Па макар и болна, нинджата си е нинджа.  Mr. Green
Па да видиш ако е здрава нинджа.Представяте ли си какво ще е.

# 86
Гледах внимателно промото и съм съгласна с шокомен

# 87
Да, така изглежда от промото. И много добре, ако е така. Grinning
Рейна, културен Станко, казваш.  Laughing
Ще има сълзи за Франческа, а?  Mr. Green

# 88
  • София

Рейна, културен Станко, казваш.  Laughing
Че как, мноУ ясно. Станко е най-културният във фермата.  Laughing

# 89
  • Ню Йорк
Е то това и е стратегията на нея. Скатава през цялото време с мънкане колко е зле и е отпочинала за дуелите Wink Тя в началото с това мънкане и от дуели се измъкваше.

Общи условия

Активация на акаунт