Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 050
  • 870
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Алек и Станко и те ще се подмазват 100%, Дано Калоян прати някой от тях на дуел

# 106
Каква е тази постъпка за която говорят? Не съм гледала предишните сезони и ми стана интересно.
Не трябваше да казват сега за този амулет, а накрая като си тръгват да го дадат на някой.

# 107
Че вкарването на стари участници е с цел, с цел е, тепърва ще се разбере каква ще е тя!
Ма па чак че щото са унили заради напускането на Франческа?
И ето, майора в действие, ето това ми липсваше досега!!! Редът, правилата, но не законите на Дарето!

# 108
Може да гледате Дий в конкурентното предаване ако ви е залипсвал Laughing

# 109
  • Вестерос
беше свързано нещо с дуел, бяха приятели и накрая май един срещу друг бяха, не помня, май се отказа Мустафа от някаква игра, за да спечели дуела Райно и да иде на финал. Така ли беше?>

# 110
  • София
Мдааа, който си го може, си го може. Мама Галя сготви за половин час, мърдите във фермата по пет часа не можеха да сготвят. Сега да мълчат и да стоят мирно пред нея.

# 111
Ако продължават със правене на Фермата, нищо чудно след 1-2 сезона да видим нещо като All Stars. Определено ще си бъде доста интересничко. Според мен има много кандидати за такъв евентуален сезон. Иска ми се пак да гледам Тошко. Митко,Михо,Стоян,Райно,майора и пр., би било уникално.

Ако съм на мястото на Калоян ще навра в муцуната на Иван "Думата на фермера на седмицата е закон" както той направи през седмицата на Дарина. Или той спазва правилата когато му е удобно...

ПС:Дий във ББ  

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 21:59 от Gerrard789

# 112
беше свързано нещо с дуел, бяха приятели и накрая май един срещу друг бяха, не помня, май се отказа Мустафа от някаква игра, за да спечели дуела Райно и да иде на финал. Така ли беше?>
Точно.Мустафа каза че и да стигне финал едва ли ше спечели зрителския вот и даде шанс на Райно.
Между другото Валерия и Вили започват леко да му се издигат в очите.Веднага започнаха да работят.
Ииии тъкмо щеше да питам къде е Ленчето , а тя докопала Станко...или той нея.
Алоууу Станкоо бегай от там че който се доближи до Ленчето си тръгва.

# 113
Точно, ВиВ от предната седмица напипаха вярната посока, сега веднага влизат в ритъм.
Защо майорът гледаше мама Галя странно, нещо ме съмнява. Подпитва я така, да видим...Дали няма да излезе някое лееееко скарване?

# 114
Баш ми е драго да видя Мустафа. Спомням си ги двамата с Райно в стаичката как кротко си говореха за вярата, за живота, за работа... докато вънка вършееха  Рая и простаците(вече ги забравих дори).
Мама Галя е такъв слънчев човек , а и нея я обявяваха за стара. И я прецакаха за наградата.
Оооо, майора как ги строи. Кеф, изчистиха масата за нула време.
Каквооо? Путресена съм . Бентлито пише яка любовна книга. Както гувори така ли пише ?

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 22:20 от Tary

# 115
Е нали компУтЕра има текстови редактор, ще подчертава и ще се поправя. Книга ще пишела, брей! Не и липсва самочувствие...
Нещо много се разписах, я да поспра...ама се чудя дали мама Дари ще смее да се разприказва с Мустафа за дъщерята-момче?

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 22:14 от *Mira*

# 116
  • Вестерос
Много се смях за книгата , много!

# 117
Е нали компУтЕра има текстови редактор, ще подчертава и ще се поправя.
Тя е от тези който ще поправят компа.
Ох, добре, че е Мустафа да им измие съдовете. И Дарина ...
Виж тиии, Еленка се почуствала обградена от зложелатели. А като мяташе лоши погледи и хокаше Дарина , добре ли и беше?  

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 22:19 от Tary

# 118
  • на село
И вълната ще им изчепкат, един чувал е, няма нищо, като дете що нещо съм чепкала.  Към 10_на годишна да съм била и всяко лято ваканциите на село се намираше и време и чепкахме.

# 119
те май гостите ще им свършат работата.
Жената сготви за 30 мин - докато те били още на масата, а те 5 часа 2!!ма души се подмоткваха.

Елена разпъргави ли се те като влязоха или продължава да свива цигарки и седи?

Общи условия

Активация на акаунт