Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 162
  • 870
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Алек ще разбие Гинчев и Гечо, обаче си мисля, че ще го играе на чест, дал е дума и ще извика Яни или Станко с идеята най-силният срещу най-силният. Но от Яни и Станко ще падне, така че от него си зависи дали ще постъпи разумно.

# 331
Ако Алек избере Станислав, Гинчев или Гечо, много вероятно е да се уговорят падналият да избере за Фермер победителя. Simple Smile Но, да видим, и мен ме чопли с женски дуел ли ги е изненадал Калата или друго. Simple Smile

# 332
Не мисля,че ще е женски тъй като Калоян има да си връща на упреците на Станко,Алек и Гинчев ,че бил скатавка заедно с Яни  Grinning

# 333
Не мисля,че ще е женски тъй като Калоян има да си връща на упреците на Станко,Алек и Гинчев ,че бил скатавка заедно с Яни  Grinning
Да, ама рискува Алек да избере Яни и да го елиминира.

# 334
  • Буркина Фасо
Ами ако за първи път се влюбва, за първи път му отказват, за първи път е затворен и нещата са в пъти по-силно, от реалния живот, за първи път се осъзнава, че всичко това има край, нормално е да де шашне. Нормално е и да не е ок, че е ратай.
и ако отиде за първи път на финал к`во става  newsm78 - загубил го е предварително  Laughing
по-добре да отпадне сега.

пп. какво ще се гледа при избора кой да е победител ? - този , който е започнал ново начало , най-работливия , схемаджия, мързел или .... ?

# 335
Сигурно ще избират по това кой е най-голям схемаджия и мързел, не вярвам по друго да ги оценяват. Naughty

# 336
  • Буркина Фасо
Сигурно ще избират по това кой е най-голям схемаджия и мързел, не вярвам по друго да ги оценяват. Naughty
тооо като се замисли човек друго не се вижда в този сериал  hahaha

не ми допада , че вкараха стари участници. можеше пролетта да направят една ВИП Ферма с по 4-5 участници от досегашните формати.  тия тюфлеци трябваше да ги оставят докрай да си изживеят  радостта от мързелуването.  Joy

# 337
Според мен е подвеждащо, 100% говорят за нещо друго, а не че ги е изненадал с избора си на първи дуелист, смятам че знаем кой е първия дуелист и съм сигурен 100% кой ще спечели и няма да е Алек, ако извика Яни Grinning Grinning Grinning Grinning

# 338
  • Бургас
Хич не му вярвам на Алек аз колко бил влюбен, пък как я обичам, пък как тя била всичко, което търсел и дрън-дрън. Хората с години се опознават и пак се случва да се разочароват един от друг, той видиш ли за два месеца е вече сигурен, че тя е единствената и неповторимата. Айде бе! Разочарована съм тотално, много го харесвах в началото, но се излага безобразно. Не разбирам и отношението му към Калоян. Какво толкова го дразни, че момчето чете и се образова, и че играе играта по негов си начин. Никой не е длъжен да се съобразява с измислените му драми и да го търпят там до финал. Ако ще се бори за наградата да си я заслужи, ако няма желание да си ходи и толкова. Не е влязъл в Море от любов я.
В Станислав и Гинчев подозирам планове  за спечелване на гласове за финала. Станислав според мен затова се присламчи при Елена, виждаше я ратай и дуелист. Гинчев и той затова обясняваше, че са прекалили с плюенето по жените, търси си подкрепа от гостите и се е сетил за мнението на зрителите.
Мисля, че мъжете започнаха доста да се натягат на гостите, Марина и тя. Сменят тактиката, финала наближава.

# 339
  • Буркина Фасо
Според мен е подвеждащо, 100% говорят за нещо друго, а не че ги е изненадал с избора си на първи дуелист, смятам че знаем кой е първия дуелист и съм сигурен 100% кой ще спечели и няма да е Алек, ако извика Яни Grinning Grinning Grinning Grinning
четвъртък-петък  се разхождам по моловете и виждам случайно някой от участниците. ще го кажа  hahaha

# 340
Бе, тия участници в тая ферма само по молове ли киснат.  hahaha Все по молове ги срещате, те сигурно там пребивават и чакат зяпащи ги "фенове" . hahaha  Joy

# 341
  • somewhere near the sea
четвъртък-петък  се разхождам по моловете и виждам случайно някой от участниците. ще го кажа  hahaha
Кажи го, де!!!

Калоян може да ги е изненадал с доброто си представяне като фермер например.

# 342
Е, има ли значение кого е срещнал/ще срещне, като снимките са приключили и всичките са извън фермата и щъкат по всевъзможни молове постоянно. Joy

# 343
  • Бургас
Мисля, че Алек ще е дуелист и ще избере Гинчев за противник.

# 344
  • Буркина Фасо
Бе, тия участници в тая ферма само по молове ли киснат.  hahaha Все по молове ги срещате, те сигурно там пребивават и чакат зяпащи ги "фенове" . hahaha  Joy
ами аз случайно там ги засичам. при други - участниците са им комшии, градски. к`во да се праИ - земя като една човешка длан   Joy

Общи условия

Активация на акаунт