Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 199
  • 870
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
По какво съдиш, че дуелът ще е женски? newsm78

# 316
Ами..Станко споменава пе ше се развали приятелство.Та си мисля че  Калчо е избрал Вили и визира приятелството на Яни и Калиян
И се споменава че момчето доста ги е изненадало.
Не знам, мисля си просто.
Дано не е така.

# 317
  • Пловдив
Всички сте много интересни, уж никой не харесва мъж като Мишо или някой, който вдига скандали и се държи гадно, а после всички се подиграват на влюбен човек. Ами ако за първи път се влюбва, за първи път му отказват, за първи път е затворен и нещата са в пъти по-силно, от реалния живот, за първи път се осъзнава, че всичко това има край, нормално е да де шашне. Нормално е и да не е ок, че е ратай. Ако избере Яни,ще направи голяма грешка. По добре да е Гинчев или Станко, защото на игрите силите са им изравнени, но на алманаха са слаби. А Яни ако вземе една игра и алманах, е спечелил. Това в случай, че иска да остане при Вал. Аз познавам такива мъже е, също и умни, интелигентни и с положение, но с определена жена стават без мозъчни. И не е необходимо жената да е Кюри, за да е така. Просто любовта за това е любов, за да не пита. Той си знае в какво е влюбен, всеки търси различни неща. Убедена съм, че нямаше да е така навън, а и също, че сам се навива да е влюбен, но такъв му е характера. И предпочитам да спечели той пред Яни, Гочо, Марина. Единствено Калоян ако го мине, ще съм доволна. Защото момчето е чисто наистина и го заслужава.

# 318
  • Другата България
Ами..Станко споменава пе ше се развали приятелство.Та си мисля че  Калчо е избрал Вили и визира приятелството на Яни и Калиян
Хм, Thinking, има логика, за това не се бях замислила.
Жалко, ако е така, наистина време беше за мъжки дуел и то с участник Алек.

# 319
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз си мисля,че 2 седмици престой са много време и излишно помагане на участниците,сега съвсем ще са мързеливи,щом ги има старите кучета да им вършат работата.Визирам най вече жените...

Изгледах промото и щом ще се убива животно,аз ще пропусна. newsm11 но ще ви чета коментарите.
Също така,не гледах "агонията" на Алек,харесва ми като цяло и ми е наистина неприятно,че така се излага заради една пикла...която видимо няма големи интереси.

# 320
Мисля от промото:
Калоян е избрал Алек, и Станко казва, че Алек ще избере Янчо и е сигурен, че ще падне Янчо и Вили/Калоян ще го изгубят. Нещо такова го разбрах.
Сега виждам, че има логика и в мнението от по-предния пост 318, така че довечера ще се види.
Иначе Алек не мога да го разбера до сега накъде бие, радвам се че поне някои от вас са го разбрали. За мен зодия Близнаци си е сложна...
Аз и Ивона така и не я разбрах, ама вече не я мисля...

# 321
  • Асеновград
То бива влюбване , но пък чак толкова реване не го разбирам , и то ,че  са на една ръка разстояние........Алек орева света бе хора....ужас.
Не съм съгласна , че Валерия била малка, че на 24г. хората по 2 деца гледат. Колкото повече ги гледам , толкова повече смятам че най достоен според мен   е Калоян за победата.

# 322
Охх надявам се промото да е подвеждащо, дано дуела е мъжки. Надявам се да си коментират за нещо друго, че Калоян ги е изненадал Thinking

# 323
Смятам, че ще избере Алек. А Алек най-вероятно Яни. И така да се развали приятелството между Калоян и Яни.

# 324
Само че те не може да са сигурни кой ще избере Алек.Това ще се разбере утре.Няма как да знаят от днес кой ще е втория дуелист .

# 325
Нали се разбраха да изгонят Яни и Калоян, когато четяха алманаха. Калоян е фермер, оскава само 1 и то е ясно кой.

# 326
Има разлика - Станко си мисли, че знае, но дали ще познае, не се знае.
Нали е влъхва, те знаят. Или влъхв, обърках се.
До довечера.

# 327
Нали се разбраха да изгонят Яни и Калоян, когато четяха алманаха. Калоян е фермер, оскава само 1 и то е ясно кой.
Не е точно така. Надявали са се (според мен)Яни или Калоян да са ратаи и първи дуелисти (т.е. - някой от тях четиримата да е на власт), защото като втори дуелисти имат много шансове за победа, и то не само с алманаха.
Нека Алек избере Яни, нека Яни го победи, страшно ще се радвам на такъв развой на събитията, ама страшно! А няма как Калоян да предпази Яни от дуел, освен с женски, но би било глупаво в момента, надявам се да не е така. А съм сигурна, че Яни се ядоса на поредния имунитет на Станислав точно за това - че пак няма да бъде ратай и първи дуелист. И Яни да беше фермер, ако реши да прави мъжки дуел (много вероятно), кого ще викнат четиримата умници, то е ясно - подценявания от всички Калоян. А той може да победи всеки от тях с танцова стъпка (по гредите примерно) и с алманах, разбира се. Защото Калоян със сигурност е по-бърз и пъргав от Гечко и Гинчев, пък сигурно и от другите двама, но то и от игрите зависи.
И ако Алек отпадне от Яни, тогава някой тримата оставащи умници ще вземе властта, та да прати я Яни, я Калоян ратаи. Но още не знаем ни какъв ще е дуелът дори. 😂
А, и още нещо - мисля, че Калоян е умно момче - след като избра за ратаи хора, които не са били, би следвало по същата логика да прати на дуел човек, който не е бил на дуел, нали? Той така обоснова избора си на ратаи, надявам се да следва същия принцип. В противен случай думата му олеква.
Ако все пак дуелът е женски, нямам нищо против Вили да издуха я Елена, я Марина. Това го казвам с надеждата, че примерно Елена не би избрала за Фермер някого от четиримата умници. 😂 Марина не я знам, тя е много хлъзгава за мен, както казах и преди.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 16:21 от Ензим

# 328
Почти съм сигурна, че Алек играе своя игра. И "плачът му" е част от нея. Не знам дали някой си спомня, но предишната седмица имаше момент, когато пред Станислав и Гечо нападаше Калоян за това, че се скатава, а после отиде да му се мазни и да му говори кое и как щяло да му изиграе лоша шега. Вчера за момент се замислих, че дори играят заедно с Елена в една схема. Тя прекалено бързо забрави драмите си с Франческа  и започна да обработва и Валерия, точно когато Алек ревеше за нея. Даже си мисля, че и затова Иван и Андрей така му се присмиваха, защото знаят вече, че това е игра. Мисля, че Алек ще е дуелист и ще извика на дуел Иван Гинчев, защото знае, че той ще сложи 1 точка на алманаха. Промото е подвеждащо според мен.

# 329
Алек ше извика на дуел или Гинчев или Яни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт