Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 671
  • 870
  •   1
Отговори
# 300
И сега продължават в същия дух, видяхте ли погледа на Мустафа докато Гечо и Станко подиграваха жените. Не, че не са прави, но се опияняваха от обидите, дори плахата намеса на Гинчев не ги спря. Да не се наложи човекът от традиционно нетолерантна към жените религия ( така сме свикнали да я приемаме), да ги учи на смирение.
Тари, точно това си помислих вчера, като видях снзхидителната усмивка, с която ги слушаше Мустафа. А и доколкото помня - в неговия сезон не съм чула нито веднъж да каже нещо лошо за жена, нещо неуважително ( това по повод правилно вметнатото от теб за начина, по който сме свикнали да приемаме онази религия).
Гинчев ми хареса, каза им съвсем правилно, че прекаляват с постоянното натякване на очевидното. Наистина прекаляват...

# 301
  • Разпиляна във въображението
Разбирам да е на 18-19-20 години - малка да е. Но на 24...

Голям лигльо се оказа Алек. Ако мислят това, което са говорили помежду си - Станислав, Гинчев и Алек, то на двубой трябва да отиде Яни, защото Калоян е фермер. Ще го видим.

# 302
Биляна, да кажеш на твоя, че рева му за теб ни са брои.
Щом не е ревал в национален ефир над паницата , а ти да муаш леща срещу него това не е плач, ама хич.

Да не мислиш, че пропуснах? А той каза, че щял да се корегира, но вече защото се бил оженил за мен.
 Joy

# 303
какво лошо казват, казват истината, да не е приятна, но е факт, че не работят жените  и ентусиазма им за работа и готвене беше 5 минути, ако успяват да врътнат млади влюбени в тях, че могат нещо , мъжете там виждат истината, щом дойде помощ от вън, и една жена успява да сготви 10 ястия и явно има продукти, значи грешката е в техния телевизор, защо продължават да ,мелят това брашно, когато имат хубаво бяло брашно

# 304
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз много се смях на Алек снощи - поведението му беше просто абсурдно. А това, че очаквал да не го разделят от Валерия през цялото предаване, даже не зная как да го коментирам. Тотално ми падна в очите. Язък, че е работливо момче и ако не беше тъпата любовна история, съм сигурна, че имаше огромни шансове да е победител.  Confused

# 305
А дали пък Алек не се беше лепнал за Валерия като гербова марка, точно защото си е мислил, че на другите фермери няма да им даде сърце да ги разделят?
И дали пък сега не подсмърча толкова щото плана му не е проработил и ето го на ратайския бряг?
Вероятно се вижда вече и като дуелист, та съвсем си е за плач работата.
Обаче много се излага и вече предпочитам да е извън Фермата.

# 306
Ама как да не е проработил планът - два месеца никой не го пипна, все заради пустата му любов. Обаче ако е очаквал да додрапа до финала ей така, без нищо да го извади от зоната му на комфорт, само на крилете на любовта, е много тъпо парче.

# 307
  • Другата България
И аз много се смях на Алек снощи - поведението му беше просто абсурдно. А това, че очаквал да не го разделят от Валерия през цялото предаване, даже не зная как да го коментирам. Тотално ми падна в очите. Язък, че е работливо момче и ако не беше тъпата любовна история, съм сигурна, че имаше огромни шансове да е победител.  Confused
Peace Не само се смях, ами и с досада се смях. То бива, то може, но това вече беше прекалено. Stop
И държанието му, и приказките, и отношението към Калоян. Не очаквал бил, това не били истинските мотиви на Калоян, бла-бла...чакай малко, ти къде си мислиш, че се намираш? Че и сметка му държи после на Калоян, че го пратил ратай! Направо се дивя на поведението на Алек, искрено се надявам който и да му е противник, да го отвее и да си ходи в къщи този момък, белкем като се погледне отстрани се освести малко. Лигава история....
Калоян ако наистина искаше да спаси Яни трябваше да го направи ратай и после женски дуел, да. Но и според мен той ще направи мъжки, това си го е мислил преди да праща ратаите и затова не постъпи по този начин.
За момите какво да кажа, култова реплика на Валерия "Имаме гости, помагат ни, готвят ни, а ние спим"...какво повече да се коментира? Или Виолета, която чак не искаше да е ратай, щото ще изпуснела манджите на мама Галя...

# 308
  • Разпиляна във въображението
Вие представяте ли си как два месеца човекът се прави на лудо влюбен, за да се промъква напред и накрая - ратайче.

Алек - той може да крои схеми да гони Калоян и Яни, а Калоян няма право да си играе играта.

# 309
Да се включа и аз с възмущението си спрямо Алек. Втория ми фаворит след Франческа, който претърпя пълен крах. Умно, хубаво, работливо, забавно, възпитано момче с абсолютни шансове за победа се превърна в ревлив лигльо отдавна изгубил и достойнство и мисъл. Да си ходи, че не се трае. "Малката" Валерия се държи в пъти по на положение от него. Много по-зряло поведение от големия МЪЖ .Харесвам аз чувствителни мъже, които не са дървета и им се случва да се просълзят особено в емоционални моменти, но никога не бих погледнала мъж, който реве като магаре от такива глупости.

# 310
Не само се смях, ами и с досада се смях. То бива, то може, но това вече беше прекалено. Stop
И държанието му, и приказките, и отношението към Калоян. Не очаквал бил, това не били истинските мотиви на Калоян, бла-бла...чакай малко, ти къде си мислиш, че се намираш?
Точно.  Peace Аз съм сигурна, че плака, защото както сте коментирали по-напред, вече предвкусваше, че ще седне на фермерския стол начело на масата, а го пратиха ратай най-неочаквано. Но щях да го уважавам много повече, ако си беше признал, че плаче за това, а не да се прави, че е сломен от любов.

# 311
Гледах промото.
Нещо...клони към женски дуел.
Ако Калоян направи женски дуел ще е груба грешка от негова страна.
Дано всичко е подвеждащо, макар че не бих имала нищо против Вили да отвее Елена ..илу Марина

# 312
  • Другата България
 newsm78 Не съм гледала нищо, но трябва да е мъжки дуела вече.
В анкетата ни за Вила няма нито един глас, значи масово мнението е такова.
Наистина ще ме изненада Калоян и мен, ако направи женски.

# 313
Е не, сериозно ли? Много ще сглупи Калоян, ако не се възползва от възможността да направи мъжки дуел.  Crossing Arms

# 314

Общи условия

Активация на акаунт