Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 212
  • 870
  •   1
Отговори
# 345
Не мисля, че Гинчев е "изиграл" съчуствие към жените пред камерата.Като беше на сладко нахока всички, че са смазали Дарина, отгледан е само от майка с която имат перипетии при установяването в Германия, за жена си се изказа :"тя много знае и много може". Има усет за жени, уважаваше и  Фр и я учеше да реже, да сече.
Проблемния "мъжкар" според мен е Станко, той обединява Гечо и Алек в мъжки заговори, на Гинчев му изнася да е с тях. Помните ли, че дори обвини Яни и Калчо , че все стоели при жените и другите го заповтаряха. Станко движи разделението мъже - жени и го подклажда със схеми и сметки. И си мисля, че няма да докосне медальона за имунитет. Ще го усетят.
Старите кучета не са толкова добродушни, около майора вечно вреше и кипеше, Нора и Рая обиждаха всички на старци, а Мустафа и на етнос. Но никога не се допусна такова разделение , дето се вика караха се персонално и  индивидуално , но не помня делене на жени -мъже.  
Дано сте прави и дуелиста да е Алек. Ред му е и му се полага, няма защо да се сърди. Е, в такива моменти се вижда кой е справедлив и кой не. Алек не е с привилегии , играч като всички е. Решил да се влюби , негова работа, не стига , че 2 месеца го пазиха, ами още иска.  
Алек , Алек , Алек на тепиха ! Ще пръсна и малко розова вода , да чуят богините и да го посочат . Smile

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 20:16 от Tary

# 346
  • Вестерос
Никак не са ми смешни мъжките сълзи. Да не би да са запазена марка само за жените?

Алек е пич- работлив, честен, секси...и плаче.
Ако някой мъж така се разреве за мен- взимам го.
Мъжките сълзи не са смешни , НО тук бяха! Не може от 2,3 часа да не си виждал любовта и така да се дереш по телевизията. Преекспонира яко Алек, драма куин е отвсякъде!

# 347
не виждам какъв им е проблема на ратаите - и двамата имат поне по 1 избор, за който е ясно, че ще останат.
Вила може да избере Дарина, Алек лесно ще победи и Гечо и Иван Г

# 348
Ааа, срещу ретро черна нинджа смее ли някой да се изправи, и то когато нинджата си реди точките, абсурд. Naughty

# 349
Дарето определено отпадна от АМУЛЕТА.
На Нинджите им е отредено да се бият!
И борят с пердета!!!

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 21:39 от *Mira*

# 350
  • на село
Калоян ще е с амулет и определено той го заслужава, като най- млад и най -разсъдлив, каква разлика между едно 25 годишно момче и момите на същата възраст, не се изисква много, просто слушай, уважавай и се опитвай да правиш това, което си научил.

Алек пак мрънка, защо си мисли, че Калоян ще гони жени, каква му е ползата !?
Ако отпадне от дуела, въпросният Алек, ще ми достави пълно удоволствие, вече не го трая, не че някога съм го харесвала.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 21:44 от НелиСА

# 351
И всички познахме за Алек.
Калоян сега се оплита в обясненията си, нещо стана като втора Елена, защо докладва какво са си говорили?
Гечо ми изказа мислите...

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 21:49 от *Mira*

# 352
Кои две шушумиги са гласували за Виолета в анкетата? Беше ясно, че ще направи мъжки дуел. Много умно маха пряката конкуренция и си разчиства пътя за финала. Не е пълен идиот като приятеля си Яни който яко се изложи с безмисления женски дуел.

# 353
  • ново
Все по-неприятен ми става Алек. Като малко дете се фръцка и цупи. Не заслужава изобщо да спечели.

# 354
Алек е толкова жалък, че нямам думи. Не мога да повярвам, че още има хора които го защитават в тази тема. Пълен смешник.

# 355
Калоян все повече ми се издига в очите.На него трябва да се даде амулета...и наградата.
Алек кво се цупи и обяснява
Продължава да се излага.
Да кажа на Алек каква е разликата между момчето и мъжа- да гледа Калоян и да се учи на урок по мъжко поведение.
Не да ми реве кат....айде да не казвам.Мухльо

# 356
Подкрепям Калоян, харесва ми как разсъждава, дано има късмет това чудесно дете

# 357
Е най-накрая Станислав да ми хареса. Прав е в случая.

# 358
  • Разпиляна във въображението
Алек  hahaha hahaha hahaha Сериозно ли? Остани мъж - приеми изборът с достойнство

# 359
Добре бе Гечи заради какво е влязъл- да ги видим че може да работи.Ми видяхме го , браво работи.
И на Станко браво че беше откровен.И много прав.

Общи условия

Активация на акаунт