Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 220
  • 870
  •   1
Отговори
# 360
Е, па ще те подкрепя и аз, Пандаанние за тоя лаф за Станко, изкефи ме, че сме на едно мнение !

# 361
Много ми хареса физиономията на Гечо, умирам от смях.
За Алек нямам думи.

# 362
Сега чакам с нетърпение да видя мъжкаря кой ще избере за дуела, според неговите мъжки думи трябва да е най- силния

# 363
Начии от сега казвам в неделя съм за опонента на Сашка...ъъъ  на Алек.

# 364
Алек ми падна в очите...между него и Калоянчик съществува обратно пропоционална зависимост.

# 365
Алек се излага! Държи се като ..тьо!
Толкова го харесвах в началото!

Гечо ooooh! аман от лицемери? За какво са влезли в това предаване - Дарина има кауза? Другите? за едни пари! Ани какво ми се....писнА ми! Браво на Станислав че имА кураж да си каже какво мисли, макар, че не е фен на Калчо!

Какво стана с масажа на Яни и Вал?

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 22:05 от gold__

# 366
На Калоян не му беше лесно, но преглътна и запази спокойствие.
Алек пак не чул какво казал Калоян за 'болното му място" ма се засегнал. Еййй, да не споменето напразно името на Валерия пред него, че Ви намразва от раз. И се опитва да обижда , пожелава женски дуел на Калчо. Това не е мъжко държание, а хленч. Абе приеми спокойно дуела, нали си подписал договор, знаеш, че е в правилата на играта. Дори жените по-спокойно приемаха новината, че са дуелисти.

# 367
Както писа някой, проблемът е в техния телевизор. Визирам чаят от леща на Дарето.
Аз затова го харесвам Станко, казва си кавото мисли, може да е прав, може да се изложи, но не мълчи. Обикновено за мене е прав.
Същото е и при Иван Гинчев.
Гечо  и така и така.
Алек излезе мълчалив сръдльо. И то заради какво - безценната Вал.

# 368
  • на село
Ох, на дядаааа Smiley подред ги масажира Satisfied

# 369
Аз на тоя Яни вера му нямам. Коя ще го вземе, яка й душа. Изглежда ми много *****/ потентен/.
Побарал ги е по домова книга. Накрая - ако остане и до мама Дари.....
Спомням си го с мъжете и Елена в джакузито, как я оглеждаше като излезе и каза, че  била кокалеста

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 22:57 от *Mira*

# 370
  • Пловдив
Аз на тоя Яни вера му нямам. Коя ще го вземе, яка й душа. Изглежда ми много *****/ потентен/.
Хахахаха  , да абсолютно.

# 371
Не знам, хора. Валерия не е лошо момиче. Просто иска да си играе играта и да си се наслади на момента. Това, че се дразни на покровителственото отношение на Алек, говори добре за нея. Това е участничката, спечелила най-много имунитети (всички без един), а всички я възприемат само като половинката на Алек. Ми тъпо е. Момичето си има качества. Не е просто изгора на поредния селски бек.  А и май не е чак толкова глупава. Я как хубаво изложи гаджето си отвън, без някой да може да я обвини, че е казала кой е.
Ми не може да го хареса тоя Алек, какво да прави сега? На него още от самото начало поведението му към нея беше отблъскващо, сега е направо отврат.

# 372
Аз направо започнах да и съчувствам на Валерия  ако наистина реши да се хване с Алек. Ще направи огромна грешка
Дано вземе решение и го разкара.
И във фейсбуук Алек го подиграват яко

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 23:03 от djoleva

# 373
За Ензим - за втори дуелист избирам Яни.
И ви оставям

# 374
  • Вестерос
Калоян все повече ми се издига в очите.На него трябва да се даде амулета...и наградата.
Алек кво се цупи и обяснява
Продължава да се излага.
Да кажа на Алек каква е разликата между момчето и мъжа- да гледа Калоян и да се учи на урок по мъжко поведение.
Не да ми реве кат....айде да не казвам.Мухльо
Така мисля и аз за всичко. Хареса ми как запази самообладание, аз щях да избухна най-вероятно.

Също да допълня, че не се е оплитал в разсъжденията си, къде го видяхте това оплитане?

Общи условия

Активация на акаунт