Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 236
  • 870
  •   1
Отговори
# 375
Резултати от анкета:

Кой според Вас ще бъде първи дуелист тази седмица?

Гласували: 76

Виолета - 2 (2%)

Алек - 74 (97%)

Алек... Не, не искам да го коментирам, страшен мъж, страшно мъжки се държи, пффф....
Ако види какво прави Яни на Валерия, а?  Joy hahaha

# 376
SmileЕ как какво ще последва, ако разбере, ще хвърчат глави, нали и каза на моста, че ще убие за нея.Smiley

# 377
  • София
Залагам на Яни и Яни ще го отвее.

# 378
Залагам на Яни и Яни ще го отвее.
И на мене така ми се иска, а дано.  Twisted Evil

# 379
аз искам станислав да ги изпрати в къщи, дали яни ще се справи с алек, нали е спортист

# 380
Браво на Калоян, все повече го харесвам, страшно достойно поведение! Дано устиска и другата седмица и гостите му дадат амулета.

Алек просто не искам да го коментирам, толкова противно поведение с Калоян, после и с Валерия, как пак я натиска против волята ѝ и я изнудва емоционално със сълзи и гръмки думи, едвам се откачи горката. Адски противен Алек, чак се потрисам. Confounded

Според мен ще избере Яни за втори дуелист. На Яни ще му е зор да победи, но много се надявам да успее. Алек е спортист, пъргав, издържлив и умее почти всичко, освен алманаха. Интересно ми е ако Алек си тръгне кой ще направи фермер, дали ще е Валерия? Ако е тя, то дуелът ще е женски най-вероятно, което е супер за Калоян. А ако Яни си тръгне се надявам да избере пак Калоян, в краен случай Вили, дуелът тогава пак ще е женски...

# 381
  • Разпиляна във въображението
На мен пък ми се иска Алек да предизвика Станко. Така де - мъж с мъж и т.н.

# 382
  • Варна
Не мога да разбера защо Валерия не е по-твърда с Алек и да спре тази агония, по реакциите й е ясно за всички,че тя не изпитва нищо към него и привързаността й е просто следствие от изолацията там. Най-добре ще е Алек да си тръгне след дуела и да се приключат любовните драми, с които ни занимават. С плоските си разсъждения и упреци към Калоян относно избора му за първи дуалист , Алек удари дъното!

# 383
На мен пък ми се иска Алек да предизвика Станко. Така де - мъж с мъж и т.н.
И аз на това се надявам.
Даже някой от старите участници каза, че избора на Калчо за мъжки дуел е правилен. Гечо даже не ми се коментира. Алек по-зле и от 5 годишен. Станислав преди да бъде фермер също се бяха разбрали да гонят жени, но той направи мъжки дуел, тогава Алек защо не каза че не било честно, че не държал на думата си, че било детско. Първо се наговаря с другите против Яни и Коко, после ходи при него. Абе много ми падна в очите. Вал колкото и куха да изглежда и да не може две нормални изречения да каже, си личи че е отишла заради играта да си я играе както ѝ е кеф, с разсъжденията си че не иска да е ратай с Алек ме спечели.
Довечера ще пуснат сълзите на Алек пред Вал, дано тогава го отреже истински и се спре с тази драма.

# 384
Струва ми се, че няма да избере Яни, защото има вероятност Яни да бодне 5 т. на Алманаха.
Иначе, ако Алек го гледа от гл. т. на зрителския вот на финала... да, на финал с Яни няма никакъв шанс след вчера и трябва сега да си оправят сметките.

# 385
Едва ли Яни ще " бодне" 5 т на алманаха, защото и той не знае всичко, а докато Калоян четеше, Яни сладко спеше.  
Няма много шанс дедо срещу спортиста. Алек е дружка със Станко и едва ли ще го избере , но Гинчев е застрашен, за  Гечо подмятат, че го пазят за "най-младия срещу най-стария ". Каквото стане.
Алек разочарова доста зрители със залепянето си  по Вал и сълзите. Във фейса една дама предполага, че Вал ще стигне до ограничителна заповед , ако преследването продължи. Дамите са уплашени от  рева и заплахите, че е "готов да убива" за Вал. Но и съжаляват за промяната в него. И аз съжалявам, че това работливо и кадърно момче ( щото Дарина е работлива, но е далече от кадърна ), се държи така. Ех, хормони, ензими и въглехидрати  , какво направихте от този левент. Smile Започвам да си мисля, че само три дни след напускане на фермата ( и малко секс) ще изтрезнее и на интервютата ще се оправдава със затвореното общество и т.н. А на бас, че при Сашко ще разправя , че е бил като в мъгла. Това обаче говори за слаб самоконтрол , не е лошо да потърси помощ  , още е млад , всеки път щом се влюби ли ще е "готов да убива" и ще руши приятелства ?
Вал ще излезе доста разумно момиче , тя по хитро си изигра картите като "най-малка" и под прикритието на любовната сага  (и спечелени имунитети) стигна далече.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 10:27 от Tary

# 386
Станислав преди да бъде фермер също се бяха разбрали да гонят жени, но той направи мъжки дуел, тогава Алек защо не каза че не било честно, че не държал на думата си, че било детско.
И мене ме нервира това, на Станко нищо не каза, а точно Станко най-много подскачаше и ги подкокоросваше да гонят жени... Ама са от "един отбор" Алек и Станислав, от "отбора на улиците" , които ще слагат по една точка на алманаха.  hahaha
Алек обясняваше на Калоян, че най-силния ще избере, да видим кого приема за най-силен.  Mr. Green И пак някакъв вид заплахи - аз ще се върна и бла-бла.. Sick  ooooh!

Тари, Янчо ще си научи този път, ако го изберат. Mr. Green Но и да не учи, пак знае повече от онези четиримата, на историческите игри виждаме другите колко знаят, милите.  Mr. Green

# 387
   Ако Алек наистина обича Валерия, тогава го разбирам защо реве по нея. Дори да вижда, че Валерия няма същите чувства като неговите, не можеш да заповядаш на сърцето си да спре да обича. Така че разбирам много добре Алек и не го укорявам. Всички нападнахте Алек. Ако сте обичали, тогава ще разберете Алек.

На мене не ми хареса Калоян, че избра Алек. Калоян и той е двуличник. Изказа се преди, че той не беше влязъл във Фермата заради парите. Алек е работлив. Трябваше жена да бъде изгонена. Искам Алек да избере Яни, тъй като нещо ми стана много противен този Яни, тъй като все се върти около жените.

# 388
Аз заспах снощи по средата на епизода и нямам какво да коментирам толкова, но ми се иска Станислав да е вторият дуелист. Яни вече има два дуела, хубаво ще е други, които не са и помирисвали битките за оставане във фермата, да си получат шанса.

Не знам, хора. Валерия не е лошо момиче. Просто иска да си играе играта и да си се наслади на момента. Това, че се дразни на покровителственото отношение на Алек, говори добре за нея. Това е участничката, спечелила най-много имунитети (всички без един), а всички я възприемат само като половинката на Алек. Ми тъпо е. Момичето си има качества. Не е просто изгора на поредния селски бек.  А и май не е чак толкова глупава. Я как хубаво изложи гаджето си отвън, без някой да може да я обвини, че е казала кой е.
Ми не може да го хареса тоя Алек, какво да прави сега? На него още от самото начало поведението му към нея беше отблъскващо, сега е направо отврат.
thumbsup
Аз така разсъждавам за Валерия още от самото начало. Спомням си как фактът, че е била гимнастичка, вече беше голям плюс в моите очи за успешното ѝ участие. Заради спецификата на спорта, който формира много от нужните за Фермата качества. Момичето съвсем не е глупаво и мисля, че даже си подрежда играта много умно досега. Изобщо не съм смятала, че ползва Алек за патерица към финала, а подозирах точно обратното и като нищо ще изляза права накрая.

# 389
Олееее , Алек съвсем олекна. Не толкова със сълзите,  колкото с цупенето и сърденето , че е ратай и дуелист. Според мен няма да избере Яни за дуела.  Ще иска да се направи на мъж и ще избере Станислав.
Ако пък имам в къщата си устата флегма като Дарина,  сигурно нон стоп ще съм на успокоителни. Една права линия на плата да не може да отреже..... Въртя , сука сума време и накрая двама мъже за секунди и я отрязаха.
На Дарина, ако не и помогнат за пердетата тази седмица, ще има и за у тях да си ги вземе да си ги дошие , като излезе от Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт