Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 426
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добре де Пеньо ще влиза ли?

# 121
Аз не мога да реша за Мегз. Не разбирам всичко ли е поза, или всичко е диагноза. От една страна адмирирам това, че се опитва да върти бизнес, а не просто да сложи силикона и нали...та разбирам и що се дразни на останалите "дами". От друга страна- прекрачва границите на много неща, с което вече пресолява манджата и вероятно ще постигне обратен ефект. То е Пеньо е известен, и Луна е известна, ама нали...мерси за такава звестност.....
А ако не е поза, ми се струва доста по-жалко и тъжно. Прекалено се нахъсва, надъхва, тази нервност е плащеща и ми се струва нездрава. Интересното е, че тя я е впрегнала във вид движеща сила, което е добре, защото би могла да прерасне в по-неприятни неща, някакви компулсивни разтройства и какво ли не( лаик съм, но такова усещане ми оставя) . Вероятно е трудна за дълго общуване, леко изкуствена, много амбициозна, и би могла да стигне до крайност лесно. Беше ми интересно да я гледам, но не бих желала да си общуваме. Би ме напрегнала ужасно

# 122
Хепи, добре казано ...  Peace

# 123
# 124
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/1607822855941940/

Пост от ФБ:

1.Светлана Василева / 2.Джино Биaнĸaлaнa / 3.Константин Славчев
4.Mapиaнa Πoпoвa / 5.Димитър Ковачев-Фънĸи / 6.Луна Йорданова-Луна
7.Дебора Иванова / 8.Beceлин Πлaчĸoв / 9.Динĸo Вълев /
10. Mиглeнa Kaĸaнaшeвa-Meгз / 11.Явор Янакиев-100 Kилa /
12. Гepи Maлĸoдaнcĸa / 13. Фики Стораро и още...
Доколкото чух са само 12 ''звезди''.Захажаева къде е? CrazyЗа Каканижева това сериозно ли е? Нимоа повече!

# 125
  • София /Абсурдистан
Само си представете словесен дуел межу Захажаева и Каканижева Simple Smile))

# 126
  • София
Само си представете словесен дуел межу Захажаева и Каканижева Simple Smile))

Олеееее, тези дето пишат субтитрите не могат да пишат толкова бързо Laughing

# 127
  • София
Ще се избият вътре. Но Захажаева няма кой да я бие, уникална е тази жена. Sick Mr. Green

# 128
Лелееее, чухте ли Миглена как категорично заяви в ефир, че Мария си е компаньонка и наистина прави тези неща. Аууууу, отвратително просто същество
А какъв е проблема една жена да е компаньонка, ако й се иска?!

# 129
Megz.eu ( Онлайн Бутик )

А откъде Мегз се е сдобила с това видео?  newsm78

# 130
Миглена се чуди как да изпъкне, ама Мария няма да остави нещата така. Аз ако съм на Мария на мястото ще я съдя до дупка. Четох статия, че Господарите готвят разследване на бизнеса на Мегз и ако е истина ще я видим тогава Миглена какви ще ги дрънка, че с тези 26 фирми, дето не плаща ДДС не знам как ще се оправдава. И други неща могат да лъснат, хич не й е чиста работата на "моралната" и "принципна" Мегз! Grin

# 131
  • София
Аз видях някаква информация за влизащите, колко е вярна, ще разберем довечера:
Довечера прага на шоуто ще прекрачат скандалната майка на Албена Вулева - Людмила Захажаева, плеймейтката Светлана Василева, Веселин Плачков и Мариана Попова, певецът Константин, ловецът на бежанци Динко, певицата Луна, рапърът и участник във "Фермата" Dee, фолк фурията Дебора, участничката в "Мастър шеф" Мариана Нордел, звездата от "Под прикритие" - Мариан Вълев - Куката и Димитър Ковачев - Фънки.

# 132
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Проблем няма, но е уронващо престижа и не е никак дамско.  Peace

# 133
  • София
Мегз нали облича адреналинките, едва ли "Господарите" готвят репортаж за нея.

# 134

Проблем няма, но е уронващо престижа и не е никак дамско.  Peace
Е, не е като да няма... Макар и най-древна, тая "професия" не е узаконена в България...

Общи условия

Активация на акаунт