Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 553
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Обаче ни действа терапевтично.

# 1 861
Олеее че много диалози сте заформили до като си хапвам кексче и си пия кафенцето. 😃

# 1 862
Аз се стягам за Брадъра , като че ли лИбовна среща ще имам -нито ще готвя , нито нищо-прибрах се , вземам си душ , турям манЧията , приготвям пиЧие и чакам шООто. И вас , естествено Joy

# 1 863
Аз се стягам за Брадъра , като че ли лИбовна среща ще имам -нито ще готвя , нито нищо-прибрах се , вземам си душ , турям манЧията , приготвям пиЧие и чакам шООто. И вас , естествено Joy

Истинска дама си! Не забравяй след шООто, че те чака и любов цяла нощ!

# 1 864
Аа ти като Госпо’ицата Президент,някой щи сготви,ще сервира. Бравос! 😃 Ми аз ще трябва да пропусна,че ще имаме гости и трябва да се превърна в Пепеляшка. 👸🏻😊

# 1 865
Аз не гледам всеки ден, но задължително чета Wink

# 1 866

Истинска дама си! Не забравяй след шООто, че те чака и любов цяла нощ!
Последното е под съмнение , мм тотално ме е обявил за изперкала.Tired Face

# 1 867
Аз гледам в Нова плей на следващия ден и не ви чета,щот не мога да се включвам адекватно. Макар че то...не е задължително да си адекватен напоследък! 😂

# 1 868
Няма да ви казвам каква гъска се готви от обед в моята фурна...  с портокалово сосче и други глезотии ще я хапна...

# 1 869
Аз не гледам всеки ден, но задължително чета Wink
Аз съм така с Гала- оттук се осведомявам. Един ден само гледах , и не чувствам липса. Щото те и коментаторите там , четат оттук , нямат толкова въображение да измислят нещо по- оригинално , извън темата ни.

# 1 870
Аз гледам в Нова плей на следващия ден и не ви чета,щот не мога да се включвам адекватно. Макар че то...не е задължително да си адекватен напоследък! 😂
А? Че що да не?!?! И аз се включвам на другия ден - вижте къф диалог заформяме денонощно... Друга гледна точка винаги е добре дошла... Не виждате ли, че от време на време доизказваме неща от предния сезон... хихи!

# 1 871
  • Оптимист по принуда
Ако не си заглАдила, не се брои

# 1 872
  • София
Гледахте ли промото за тази вечер? Очертава се да бъде интересно.
Много ми се иска в един сезон да съберат Луна, Мегз, Захажаева и Дебора.

Само Мегз липсва, но това да не е санаториум за психясали.
То май май на психодиспансер са го превърнали ББ.

Най-интересното за ВБ и ББ е, че за участие и да си покажат лудостите получават хонорар.  Peace

# 1 873
  • София

лИбовната среща е с нас. Wink

# 1 874
Няма да ви казвам каква гъска се готви от обед в моята фурна...  с портокалово сосче и други глезотии ще я хапна...

Аууууу...ей го още един без съвест и без сърце...
Ти сърце нямаш ли бре,  да ме караш да слюнкоотделям ...какви хора сте бе, какви....😭😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт