Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 695
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 875
Аз гледам в Нова плей на следващия ден и не ви чета,щот не мога да се включвам адекватно. Макар че то...не е задължително да си адекватен напоследък! 😂
А? Че що да не?!?! И аз се включвам на другия ден - вижте къф диалог заформяме денонощно... Друга гледна точка винаги е добре дошла... Не виждате ли, че от време на време доизказваме неща от предния сезон... хихи!
Ми има нещо вярно,ноо аз съм Овне и обичам да коментирам неща,които съм видяла с ушите си. 😂 А и не е възпитано да чета и да се хиля самичка пред гостите. 🤭 Та така сутрин ви изчитам и през това време гледам предаването и пооосле се изказвам ако има нещо неказано.
А тая гъска дет я готвиш по рецепКа на Шеф Петроф ли е? 🤔

# 1 876
  • У дома
Аз се стягам за Брадъра , като че ли лИбовна среща ще имам -нито ще готвя , нито нищо-прибрах се , вземам си душ , турям манЧията , приготвям пиЧие и чакам шООто. И вас , естествено Joy
Ако не си заглАдила, не се брои

Откачалка си Деми..детето ме пита какво има😂😂😂😂😂

# 1 877
  • Оптимист по принуда
Генни Heart Намини през другата тема, затъжихме се Heart

# 1 878
"Отказите на Луна ще се отразят по различен начин на всеки от Съквартирантите. 🙏👁️
Докато едни спокойно ѝ се молят, други ще влязат в тежки словесни сблъсъци с нея, а трети дори ще пожелаят да напуснат незабавно Къщата. Кой поиска да се раздели с мястото си в шоуто?"

Нямам търпение! Grinning
Подкрепям мнението че, единствения начин за общуване с Луна е игнор, но играта е такава че тя пак може да ги прецаква като отказва мисии,(което и прави, защото е гад-мръсна)Imp Grinning . Цялото и държание показва че тя е там, за да ги дразни и предизвиква. Такъв играч е нужен за играта, за да изкарва демоните и дяволите на другите играчи на показ, а тези там имат много, ама много за показване. Продуцентите го знаят прекрасно, и ще се радваме  дълго на прсътвието и.

# 1 879
Аз гледам в Нова плей на следващия ден и не ви чета,щот не мога да се включвам адекватно. Макар че то...не е задължително да си адекватен напоследък! 😂
А? Че що да не?!?! И аз се включвам на другия ден - вижте къф диалог заформяме денонощно... Друга гледна точка винаги е добре дошла... Не виждате ли, че от време на време доизказваме неща от предния сезон... хихи!
Ми има нещо вярно,ноо аз съм Овне и обичам да коментирам неща,които съм видяла с ушите си. 😂 А и не е възпитано да чета и да се хиля самичка пред гостите. 🤭 Та така сутрин ви изчитам и през това време гледам предаването и пооосле се изказвам ако има нещо неказано.
А тая гъска дет я готвиш по рецепКа на Шеф Петроф ли е? 🤔
Мне, по рецепта на един от най-добрите немски готвачи... Нямам толкова кеш за да си купя сборник с рецепти от Шефъ Петровъ!

# 1 880
  • София
Е, сърца нямате, покрай темата и СаЧка съм непрекъснато гладна (телец съм Се пак) ще започна да се търкалям. Но за да съм тон с тези в къщата ще наблягам на пиЧиетата. Ха, наздраве!   Drunk

# 1 881
Стани му приятел Laughing
Чух , че и последният му последовател- Богданското , се бил разочаровал от него.

# 1 882
  • София
недей, че и аз заради вас и цялото ядене и пиене, ще чакам да започне предаването, за да си хапна.

# 1 883
Да не минем на диетата на Фънки. Разтоварващ- алкохолен ден.
Кой колкото издържи в темата. Който се напие , после ще чете и няма да се извинява  Wine Glass

# 1 884
И какво, ако Луна отказва мисиите? Много важно! Нали боб и леща ще има, гладни няма да останат. Пълен игнор от всички да видим какво ще й роди главата.
 Joy

# 1 885
Кой колкото издържи в темата. Който се напие , после ще чете и няма да се извинява  Wine Glass

А, то пък като че ли някой ще ви приеме свиненията...айде молА ви се...😆

# 1 886
Аз идвам публично да се извиня на всички, че в невръстна пубертетска възраст много... ами такова...аз....абе, харесвах Луна и творчеството й  Embarassed Embarassed Embarassed
Чики-чики! Ти сериозно ли?! Shocked
Това куку явно си пада по министър председатели... Боже, непоносимо много е ненормална! ooooh!
И ако не знаете, тази жена по лична карта е на 46 години...

Scream Scream Scream
Сериозно ли??!!
Не,не е възможно.Според мен и тя лъже,поне на 56 е,толкова е съсухрена,че е трудно да я гледаш  smile3556 smile3556 smile3556

# 1 887
Алкохолици!!! 😁

# 1 888
И какво, ако Луна отказва мисиите? Много важно! Нали боб и леща ще има, гладни няма да останат. Пълен игнор от всички да видим какво ще й роди главата.
 Joy

Абе не е тъй... Да беше само яденето, ами алкохола, цигарите, кафето, топлата вода, креватите ще им вземе...  Crazy  Най-добре Динко да се жертва и да я пребие от бой... Него ще го изгонят да си спи у тех на топло и сухо, а Луда ще разбере що е то насилие и може ли да носи на бой...

# 1 889
  • Испания
Подкрепям мнението че, единствения начин за общуване с Луна е игнор

Разбира се. Това показва практиката и в живота, и във форума.

Кой колкото издържи в темата. Който се напие , после ще чете и няма да се извинява  Wine Glass

Закъснели сме. Днес е сряда.

Общи условия

Активация на акаунт