Big Brother - Most Wanted - 2017

• 213 732
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 890
да ви леят и восък за мозък, разправят, че помага. Grin

Е, не -  Joy Joy Joy
Добро е, много ме изкефи. 👍😂

Мари_мар, обичам те - огромно благодаря за всички линкове. bouquet💐
Много пъти като се качи клипче от в бокса и аз всеки път съжалявам, че не мога да го изгледам.
Последно си спомням как запомних някакво  коментирано клипче на 85 - стр. от темите и уж да те помоля за линк и забравих.. и забравих и също за кой точно се отнасяше клипчето, и изобщо всьо.  Laughing😂

# 1 891
  • София
Да не минем на диетата на Фънки. Разтоварващ- алкохолен ден.
Кой колкото издържи в темата. Който се напие , после ще чете и няма да се извинява  Wine Glass
В сряда ли беше? Изпуснах, нищо и утре е ден. Забравих последователността, кога беше водката, че имам проблем с нея.

# 1 892
  • София
толкова пък е лесно на кон без транквиланти и антидепресанти да му докараш лунно затъмнение. ще види всичките 63 спътника на Юпитер.

# 1 893
Да не минем на диетата на Фънки. Разтоварващ- алкохолен ден.
Кой колкото издържи в темата. Който се напие , после ще чете и няма да се извинява  Wine Glass
В сряда ли беше? Изпуснах, нищо и утре е ден. Забравих последователността, кога беше водката, че имам проблем с нея.
Водката е за закуска, със доматен сок, че да не жули много, после май беше вино, после май беше коктейл и накрая май уиски, ама дали беше така точно  newsm78

# 1 894
От кога ще започват диетата на Фънки-сутрин водка,на обяд вино и вечерта уиски? Laughing

# 1 895
И аз забравих , май че сутрешна беше. После пет кила вино.
Аз предлагам за нас волна програма. Не сме най- търсените , все пак.
Най-търсените подлежат на номинации и елиминации , а ние-единствено и само, на адмирации.

# 1 896
Сега ще им вземат всичкия алкохол,още в понеделник казаха в живото предаване Simple Smile

# 1 897
Че те без алкохол,половината няма да оцелеят,еле шерифите.... Laughing

# 1 898
  • София
Благодаря  bouquet Минавам на вечерното, ама денонощно - ставам ли? Simple Smile Ще ходя с разкопчана рокля и ще се карам с Луна.
 Е не, как ще взимат алкохола? Тъкмо се пропих. Не е живот това.

# 1 899
Сега ще им вземат всичкия алкохол,още в понеделник казаха в живото предаване Simple Smile
Не думай Flushed

# 1 900
  • Оптимист по принуда
Сега като ги изджаса една алкохолна абстиненция и ще хвърчат пера и кобури.

# 1 901
Нечовешко е това. На най-милото им посягат. Без вода, без дрехи, без ток няма да умрат, но без алкохол как ще издържат, не знам.

# 1 902
Е, алкохола вече......ще става страшно.
Май в тоя сезон ще гледаме бой и ще има изгонени. Луна още първия ден започна да налита да бие.
Като такива участници са избрали.
И лъжат, че били най-търсените.
Друг път, половината не ги познавам.

И като стана дума. Може ли някой да ми обясни какви са тия свински опашки, че хич не съм в час...

# 1 903
Да си дойда и аз в темите. Първо....АБЕ КОЙ НАПРАВИ ТОТО ФИНАЛИСТ. Няма разум в тая нация ей, а после вътре били лудите в кущата.
От новите....
Луна я имах за безобидна хахавелка. Защо и "уйдисват"на акъля - ами нормално отношение към болен и недъгав.  Ама сега го играе и зла и подла

# 1 904
  • Испания

И като стана дума. Може ли някой да ми обясни какви са тия свински опашки, че хич не съм в час...

За връзване и стягане.

Общи условия

Активация на акаунт