Big Brother - Most Wanted - 2017

• 209 056
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Испания
Захажаева: "Ще си останеш като кукувела сама".

# 1 981
# 1 982
Абсолютна откачалка! Тази е по-зле и от Шеф Петров. Как посяга на хората Anguished

# 1 983
Абе защо не изгонят Луна , тя нарита Захажайката Flushed

# 1 984
Захажаева може да е всякаква, но си изпълнява мисията, че и по-нормална от Луна ще излезе Laughing

# 1 985
Тая и котките няма да я искат...

# 1 986
  • София /Абсурдистан
Добре ли видях, че лудата срита Захажаева. Къде са правилата?

# 1 987
А питате ли ме мен дето цял живот съм живяла с чудо подобно на Луда. Всички приятелки ми съчувстваха заради лудата майка. Не знам как съм си запазила психиката след това принудително злочесто съжителство - наказание, явно съм била много лош чоек в преден живот. Хора, това е по-голям ад отколкото можете да си представите. Всеки ден благодаря на Господ че ме е спасил от нея.
Не знам Биг Брадър защо сам нарушава правила само и само за да я запази - тази жена по никакъв начин не е интересна на зрителя - най-много да откаже публиката да гледа Биг Брадър поради непоносимото лазене по нервите.

# 1 988
  • София
Забелявам интересна закономерност... всички откачени наричат останалите "откачалки"...  Joy  rotfImao rotfImbo

# 1 989
Забелявам интересна закономерност... всички откачени наричат останалите "откачалки"...  Joy  rotfImao rotfImbo
В тази къща за всеки е вярно.
Но сега пред Луна изглеждат ангели направо .

# 1 990
  • София
Не е ли рано за елиминации???? Струва ми се,че е раничко ги подпукаха.

# 1 991
Захажаева май първа я перна леко, но тези ритници на Луда са прекалени.

# 1 992
А питате ли ме мен дето цял живот съм живяла с чудо подобно на Луда. Всички приятелки ми съчувстваха заради лудата майка. Не знам как съм си запазила психиката след това принудително злочесто съжителство - наказание, явно съм била много лош чоек в преден живот. Хора, това е по-голям ад отколкото можете да си представите. Всеки ден благодаря на Господ че ме е спасил от нея.
Не знам Биг Брадър защо сам нарушава правила само и само за да я запази - тази жена по никакъв начин не е интересна на зрителя - най-много да откаже публиката да гледа Биг Брадър поради непоносимото лазене по нервите.

С теб сме сестри по съдба да знаеш Simple Smile

# 1 993
  • София
На третия ден и вече не ми е смешно.
ЛуДата прекалява.
Явно следва тактиката на шеВа, обаче още един месец крясъци и обиди не ми се гледат.

# 1 994
  • София
Като изключим мизерията с тоалетната и студа, дотук задачите им са весели.

Общи условия

Активация на акаунт