Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 216
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Варна

Нещо се натоваравам вече, чак в понеделник ли ще я гонят?

Може и по-рано, не вярвам да я изтърпят толкова съквартирантите.

# 2 461
Сънен бил Коцко ли...ахъъъм, ахъм.WinkWinkWink
 И от какво да е сънен, като само спят вътре. От другото е...

шЪ замолА някой не толкУ проЗ /кат мен/, ама да неЙ от Ямбол или от Шуменско, да ме светне що ми изчезва постоянно аватарЧитУ? Трябва да го кача ли нейде, що ли...на компа ми е фотото сега. Rolling Eyes

# 2 462
  • Ню Йорк
Всъщност поведението на леля Лухче не е никак ненормално, а безумно нагло, което само по себе си води до следващ въпрос: дали някой /Шиши, Доган и т.н./ не са ударили едно финансово рамо на ББ, че да се търпи тази наглост и да се толерира  newsm78

# 2 463
Сега като се замисля, май всички вътре изглеждат с доста+ годините си, вкючително и старлетките. Да не би нещо осветлението да не е в тяхна полза?

От последните два брадъра всички жени ми изглеждат на повече години, отколкото са. Захажаева прилича на наборка на Лили Иванова. Луна е само 9 години по-голяма от мен, а имам чувството, че е по-голяма сестра на майка ми. Дебора изглежда колкото мен. Светлето и тя не си изглежда на годините. От предния брадър същата работа - нито Джулката, нито Миглена, нито Богданска изглеждаха на годините си. Само Енджи изглеждаше точно та толкова, на колкото е /не на колкото казва, че е/ и Мария изглеждаше по-малка, отколкото е всъщност. Та не мисля, че е от осветлението. Ген си е това Hands V

# 2 464
  • София
Начинът на живот също оказва влияние.  Peace

# 2 465

шЪ замолА някой не толкУ проЗ /кат мен/, ама да неЙ от Ямбол или от Шуменско, да ме светне що ми изчезва постоянно аватарЧитУ? Трябва да го кача ли нейде, що ли...на компа ми е фотото сега. Rolling Eyes
Можеш да го качиш направо от компютъра. От БургаскУ съм Smile . Ма за непроЗта не гарантирам.

Взех да изяждам цели думи. Ами така е - докато не се научим на уважение, гладни ще стоим...

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 13:26 от rain_bs

# 2 466

Спят те... Нали всеки си излиза и си ходи, където си иска... Никакъв ББ не е това... На участия ходят, на ревюта... Госпожица Вие да си уреди едно участие и да се изходи по нужда извън Къщата, щом й е дало зор...

# 2 467

Resize ur picture...

Понежи от вчера питати ко шийдем, реших днес да забъркам най-любимата ми рецепта - бисквитен сладкиш с крем брюле... АМа вии шийдети ли, не знам!

# 2 468
  • София
Коцето изглеждаше надрусан, но не ми се вярва в къщата да си е занесъл и да смърка.

# 2 469
  • София
Коцето изглеждаше надрусан, но не ми се вярва в къщата да си е занесъл и да смърка.

Е, той не си е занесъл, някой друг му го носи.

# 2 470

Не е. Те му го осигуряват по договор Joy

# 2 471

Г.Б. има пръст в това. Ама, Ше му мине.

# 2 472
  • у дома...
На едно участие, в едно малко градче, Коцето за 50 минути изпи бутилка уиски. Ей така между песните... И си дойде наквасен и напудрен. Ако не го бех видяла с очите си, нямаше да повярвам.

# 2 473
  • София
Горките му жена и деца.  Confused

# 2 474
Горките му деца. Жена му си изглежда доволна. В неделя ги хванах в някакво предаване, къща си купили, че досега все под наем живеели. Цъфтеше, Надето, цъфтеше.

Общи условия

Активация на акаунт