Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 250
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Оптимист по принуда
Горките му деца. Жена му си изглежда доволна. В неделя ги хванах в някакво предаване, къща си купили, че досега все под наем живеели. Цъфтеше, Надето, цъфтеше.
Тя хубаво е цъфнала, ама е и яко е вързала с такъв баща на децата си.

# 2 476
Нося лоши новини за Тета...
Тете, спомняш ли си като хванах една НЕдама и НЕхристиянка миналата седмица, че се появи в темата, защото се опитва да ти открадне мъжа и идва да те дразни? Получих ЕКСКЛУЗИВНО снимка, как се опитва да се отърка в него...

Скрит текст:

# 2 477
  • София
Изобщо не я съжалявам жената на Коцето. Никой не я кара насила да стои с него. Явно си му се кефи такъв. Хора всякакви. Жалкото е за децата.

# 2 478
Нося лоши новини за Тета...
Тете, спомняш ли си като хванах една НЕдама и НЕхристиянка миналата седмица, че се появи в темата, защото се опитва да ти открадне мъжа и идва да те дразни? Получих ЕКСКЛУЗИВНО снимка, как се опитва да се отърка в него...

Скрит текст:

Тя Тетето, не напразно така демонстративно и бързо го свали от почетното място. И до нея са стигнали клюките. Ама с това пускане по нощИте да носи чанти на драгите съфорумки, така се получава.

# 2 479
Коцето изглеждаше надрусан, но не ми се вярва в къщата да си е занесъл и да смърка.
Защо? Преди години как имаше Галка малка от Каризма.

# 2 480
  • София
Помня я добре Галка, но все не ми се вярва точно вътре да вземат наркотици. По-скоро като излизат на участие. Помня като участваше Ицо Хазарта, за него какви слухове се носеха.

# 2 481
  • Оптимист по принуда
Винаги си личи кога един човек е пиян, надрусан или сънен. Място за сравнение няма. Надрусаният си личи от километри с очите и зениците, както и с реакциите си.

# 2 482
Аууууууу, коя е тая п@растия бе...глеЙ я, ризката не му е огладила даже.Scream
И туй нейното лъскавкото, нощен аутфит ли е, демек-пижама, или от котюр , м? Че не мога да рАзбера...

Цуни ли ти прати фотоса?

# 2 483
Винаги си личи кога един човек е пиян, надрусан или сънен. Място за сравнение няма. Надрусаният си личи от километри с очите и зениците, както и с реакциите си.

Коцето е 3 в 1. Не моЖ го стигне никой.

# 2 484
Big Brother Bulgaria updated their cover photo.
8 mins ·
Тази вечер ще видим как Динко се превръща във вожд на индианското племе и успява да ги разочарова дълбоко заради егоизма си. Каубои и индианци ще се опитат да обяздят див бизон, а Фънки ще си изпусне нервите срещу Луна след снощните номинации очи в очи.

...и картинка от потребител

# 2 485
Аууууууу, коя е тая п@растия бе...глеЙ я, ризката не му е огладила даже.Scream
И туй нейното лъскавкото, нощен аутфит ли е, демек-пижама, или от котюр , м? Че не мога да рАзбера...

Цуни ли ти прати фотоса?

Мхм... Цуни ми подсказа, че тая въпросната била с Мичка и взела пижамата директно от подиума - моделката изяла 2 шамара, че я съблича прекалено бавно...

# 2 486
  • София
Мхм... Цуни ми подсказа, че тая въпросната била с Мичка и взела пижамата директно от подиума - моделката изяла 2 шамара, че я съблича прекалено бавно...
Така си беше, с очите си видях, защото седяха точно до мен.  Peace

# 2 487
Хайде, показвай, ти с каква нощница се уреди? Ауу, ти да не беше с малкия Хриси? Той сега е свободен.

# 2 488
Аууу, предатели...шЪ се обеся на герданЯ си...по-добре на конският си койрук, що да става зян герданчето....

# 2 489
  • София
Хайде, показвай, ти с каква нощница се уреди? Ауу, ти да не беше с малкия Хриси? Той сега е свободен.
А, не, пепел ти на езика, аз си вървя богата и хубавка още от малка, не ми трябват никакви животни да ми вдигат стандарта. Нощниците ги пропуснах - не ползвам. Други неща си взех.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт