Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 384
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 535
  • somewhere near the sea
Луна сякаш е поправяла арматурата в устата.
От 2015
Скрит текст:
Тогава като излезе си показа личната карта с името Луна, но това не означава, че не си е сменила името. Освен това тя може да си е договорила някои привилегии, затова ББ не може да я лишава от вещи и храна. Вече има опит без сешоара, машата и ред други джаджи, за които се ядосваше тогава.

Динко дали се е консултирал с майстора по ББ Нидялко от Ямбол newsm78 Още не е успял да ме подразни. Нито пък Захажайката.

Светлето и тя не е онова мъркащо котенце, което беше предишния път. Сигурно МечоХриско) й е напомпал...самочувствието.

# 2 536
  • somewhere near the sea

!

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 19:28 от Marsia

# 2 537
Мами, още ме мъчи въпроса ко шийам... десерта ми се охлажда от часове, ама кво шийам не знам... как ви се струва миди с чесън, лук, сметана и бяло винце?

# 2 538
Като се замисля, това чудо Луна само Ваня Червенкова може да го вкара в пътя.
Иначе Луна си изглежда на годинките, само че нали е кльоща, и в лицето е сбабичосана. Я Корделката какви гладки бузки е закръглила...

# 2 539
Мами, още ме мъчи въпроса ко шийам... десерта ми се охлажда от часове, ама кво шийам не знам... как ви се струва миди с чесън, лук, сметана и бяло винце?
Чесънче на всяка цена, че сън не съм спала с тоя вампир снощи. Много страшна беше като смъкна очилата в изповедалнята.

# 2 540
Да бе, другите не идът, ти ши идйеш. Кот ти приготви за закуска Джинко, туй щи е, но и Светлито да му помогне.

# 2 541
Аз вече едох....Joy вие се оправяйте там...

# 2 542
Луна и нейните пластични операции.Статията е от 2008г.

https://www.blitz.bg/article/7304

# 2 543
Моят първи спомен от Луна е от един "фестивал" за чалга песни в годините на тяхното зараждане - гледах го по някакъв варненски канал. В Спортния дворец - повечето македонски и народни певици, с носии, изкуствени китки зад ухоти и т.н. Изведнъж, изтипосва се Луна Йорданова - с късата пола, бюстие, бедро, ток, цици, мята къчове, вее грива, изтрака някаква пошла песньовка. Някакви тигрови шарки ми се въртят. Още тогава си беше в стабилните 30+ години (според мен е на 50+, но нарочно се е "подмладила" с 7-10 годинки). Залата стана на крака и подпукаха кючеци. Чичковци с размандени зимни пуловери й носиха цветя на сцената и се отъркваха в нея. А бе - секс, отвсякъде. Лелките с народните носии онемяха.  Дойде време да съобщят кой взима наградата - и това не беше Луна. Май й дадоха някаква утешителна, не помня. И тя така яко избесня, изтръгна един микрофон и се развика, че е истинският победител, че се в видяло кой вдига залата на крака, че тя не приема утешителната награда, тя е реалният победител и толкоз. Стана голям панаир - чичковците със зимни пуловери засвириха с пръсти, скандираха й името, Луна се бунтуваше, организаторите се шашнаха... Ей така й научих името. После бяха само тъпи, долни чалги, коли, мерцедеси, една ехидна усмивчица на "голямата разбирачка". Беше по Сашкино време... После се напълни с млади и красиви чалгарки. Луна не подписа с пайнерите. Трудният й характер сигурно е обричал всички сделки на провал. Но самочувствието й беше до небето. После, спря да се котира. После, намери някакъв милионер в САЩ и заживя там. Венета я покани да разкаже какво, що. На това интервю Луна беше флегматична, отвеяна, настояваше да си прочете стиховете - издала стихосбирка, пишела поезия за любов. Да, ама Венета я ръчкаше да говори само пикантни неща - в чий дом живее, колко харчи, колко е годишен. Луна с досада смотолевяше нещо набързо и пак буташе книгата да чете. Тогава каза, че е правила много пластични операции и е тъпо, че хората искат да знаят за тях, а не за поезията й. Беше се чуло, че "милионерът" е турски дядка на 80 години. Потърсих това интервю и ми направи впечатление, че всички нейни кофти интервюта са чинно свалени. Почти нищо кофти не можеш да изгледаш, затова ще караме на спомени. Помня и едно предаване, в което й гостуваха в Обеля. Кич, кич, отвратително, някакви тигрови кожи и легло, в което се прави всичко друго, но не се спи. Тогава тя рева кански, че никой не я издава, продуцира, всичко сама прави, трудно й е, няма уважение за труда й... И после изчезна. До Биг Брадърите... В ФБ профила си е написала мазно, мазно, че ако брадърчето има нужда от нея, тя пак ще му помогне... Жената за мангизи е готова на всичко. Сашка се тъпка като прасе, Луна  се прави на луда...
За край само ще кажа - не може да ми пееш 'няма да ти дам, много ме е срам" и после да очакваш манна небесна над главата си вместо кофа с фекалии. Нека гледа бъдещето си Деборка в лицето на Луна (по думи на Луна майка й е Стоянка, на етническа основа няма да се подигравам - и туркиня, и рускиня, важно е какъв ти е пълнежът, а не името, града и произхода).

# 2 544
Току що видях че има пак ексклузивни видеа от по 1-2 минути.
До тук 8 броя, който иска да гледа. Simple Smile
Нищо интересно (за мен), освен това..
"Людмила Захажаева е излизала извън тялото си" Grinning ... нищо не и разбрах, въпреки че темата ми е интерсна.
https://www.vbox7.com/play:bda7febb6a
И това, ...обидения Кирчо,.. с комлекс за диалектна принадлежност..
"Киро се обижда от шегите за варненския диалект"
https://www.vbox7.com/play:474708bd3d

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 19:29 от Cersei

# 2 545
И аз хапнах,нооо някакъв десерт такъв охладен не бих отказала. Иии вода в чаша със столче,ако обичате. 😌

# 2 546
  • София /Абсурдистан
Аз помня едно интервю с нея от преди години, където я питаха дали е вярно, че е туркиня и тя каза, че е вярно. Ама не го съобщила официално, че да не попречило на кариерата и. Не че има някакво значение етноса, ако си качествен човек, ама на. После се носеше приказка за връзка с много богат и известен турски бизнесмен, после изчезна от публичнто пространство до появата и във форматите. За турския бизнесмен нито дума повече  Simple Smile

# 2 547
За Динко... Тоз убостник мамин, златен, си е дал телефона на някой доверен човек ( или паролата за фб профила си). Някой ямбулски тарлапон си снима телевизора по време на предаването и пльоска снимките във фб с по някоя "умна" мисъл от името на Динко-Спутеното. "Май не мелим брашно с Луна?". Отдолу всеки 5 коментар от подобаващата му фенска маса е "Аве, еййй, ко пишиш вее? Нали си вътре? Ти вътре ли си, ве? Ти нали си вътре, вее?". Голям смях! Ама не е толкоз смешно като поразсъдиш - 85 000 последователи.... За сравнение Марги, Захажайка, Луна - към 3-4 хиляди. Феновете на Динко всички са се подписали:

*Ще си дам парите за тебе, ве!
*gazi gi nared dinko s teb sum
*На**и ги сичките и за мен, брато
*nomer 1 GOLQM
*Динко, разкарай я тая ненормалната, мноо ме ядосва
*такиз кат теб ши опраят страната

Расистките му "смешки" както и снимките с Хитлер са паднали надолу, в последната година Динко си е просто популярен, ямбулски вип-ак (от тъпак). Снимките му от дома му - гоблени и портрети с неговия лик. Снимки с танковете му. Клипове, клипове, клипове с обръщения, апели, анонси... Включително и обръщение от момента, в който чака "кортежа" да го вкара в брадъра. Искам да победя! И честно, момичета, като едното нищо този народен човек, като неговите 85 хиляди фенове, смел, силен, расист, тарикат, крие данъци, гуляйджия, бие жени, неграмотник, емоционално, личностно и социално недоразвит човек - ще спечели. Щото пробутва иначе святото "Ако спечеля - печели цял народ", а ей това ни е народът - смел, силен, расист, тарикат, крие данъци, гуляйджия, бие жени, неграмотник, социално, емоционално и личностно недоразвит... Моля, никой да не се сърди  - не визирам НИКОГО тук, просто разсъждавам. 85 хиляди човека виждат себе си в него... Тъжно.

# 2 548
  • София
От миналата година имаше статия в Блиц, че била с някакъв треньор по щанги и той осигурявал луксозния живот на Луна. Живеела зимата в Тайланд, пътувала само по екзотични места.
Освен да е перачка на съмнителни турски бизнесмени не мога да си обясня стандарта й на живот. Ако помните изгоря с доста пари в КТБ заедно с някакъв турчин.

# 2 549
А всъщност има ли свидетел на нейния луксозен и охолен живот и екзотични екскурзии? Да не са само в нейната глава...че нещо не си представям мъж с акъла си да вирее край нея. Умрели богатите мъже да издържат 50 годишни кукувици.

Общи условия

Активация на акаунт