Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 032
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 3 105
LaughingНо Линдарката е образована , тя ги дипли речево по-смислени. Иначе ,да , там тя играеше кучката и Жени К. много помагаше.
Просто сега тези образи са ми интересни в развитие,  а тези ББ само Деба показват. А Светлана се поотракала и тя , много ми е смешна като се запърчи Laughing А си фъфле както преди .

# 3 106
Всички бележат развитие в следващите сезони, само Луна - регрес.

# 3 107
Той, техният, ОБЩ, мечо, на Мара и на Светлето, такива ги харесва, да ги вземе обикновени (меко казано) и да ги направи дами.
Светлето тръгнала и тя по пътя на Мара, още 2год. и ще стане Лейди Светла.

# 3 108
  • Испания
Всички бележат развитие в следващите сезони, само Луна - регрес.

Оптимистка! Не виждам някой да е дръпнал напред. Дърпат, ама друго и в друга посока.

# 3 109
Ма как, виж Светлето вече е умно, Зорчи и тя поразредила пичиетата, Захажайка не й се чува много-много гласът, Фънки почти падна жертва на Луна...

# 3 110
  • София
ЕПИЗОДА ЛИНК

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 03:18 от Mari_Mar

# 3 111
Като я гледам тази парцалюга Дебора, си мисля,че си е заслужила всеки един шамар който е изяла от перничанина.Отвратителна е.  Sick
Отвратително изказване!  Sick

# 3 112
Не можах да изчета всички постове, така че може и да е коментирано. А, защо не мислите, че на Дебора просто и е предложен някакъв плюс към хонорара, да изиграе тази роля със секса /може и на Дее - нещо подобно/. Независимо, че това си е шоу от типа на "хляб и зрелища" /няма да продължа какво е казал Нерон/, мисля, че поведението на Дебора /по отношение на секс-сцената/ противоречи на нормалната логика. И не, защото не е морално /предполагам, че има много жени, които сме/са го правили някой път от първата вечер/, но просто - да попиташ "имаш ли гадже", или след това да кажеш "дай да ти ударя една целувка" /или нещо подобно/, звучи нереалистично. Обикновено мъжете могат да си искат, да ухажват, да нахалстват, и ти да го приемеш, защото ти се иска, стресирана си, физиологични нужди... А, и кой може да докаже, че в действителност е имало секс? /Предполагам, че да, поне по реакциите на Дее, или пък не....?/ Може Дебора толкова да е "скъсала джоба", че да е
готова на всичко за някоя и друга хилядарка отгоре? Ако е така, дори и да е разбираемо донякъде, това поведение ѝ нанася голям удар върху рейтинга ѝ. За мен, лично, това е без значение - поредната чалгарка, провинциална миска, случайно я гледах в предаването на Карбовски. Разсъждавам от гледна точка на шоу, показвано по една от основните БГ телевизии /но защо се чудя, ББ използва и нещо толкова лично спрямо Ст.Данаилов, че за нея ли няма да го направят?/.

Освен това, от днешното предаване разбрах, че Луна е на специален договор /нормално, нейно право/, имайки храна, явно и спането отделно. Тогава, защо бяха тези манипулации от предишните дни, че е гладна, че я боли стомаха /може и да не е от глад, разбира се/, да проваля мисиите и същевременно да яде пред другите, дори и банани.... Ясно е, че и другите по принцип не са останали гладни, нито са спали навън /както беше казано - само за едните снимки/, просто не харесвам елементарните манипулации спрямо зрителите.

Спомням си, като девойка, когато "послъгвах" баща ми къде съм била, с кой съм била, защо не съм се прибрала, той ми казваше - "не ме яд, че ме лъжеш, яд ме е, че не знаеш как да го направиш добре". И, може би затова обръщам внимание на детайлите. Знам, че има манипулация, но ме яд, че не е изпипана добре.

# 3 113
Дебора не се различава много от някои 16-18 годишни кифли по чалготеките, които се напиват безпаметно, лягат си с някой, излагат се, не помнят.
Личи си, че това е начина й на живот, затова е подпухнала и състарена.
Жалко, че пред цяла БГ се изложи, за 2 дни си показа магариите, според мен в реала е всяка нощ така.
А е на 26 все пак, не на 17. Жал ми е за нея. Държи се като пубер.

Луна и Джинко? ЖДНБ! 😁😁

# 3 114
  • Варна
Светлана няма ли да си измие косата най-накрая Rolling Eyes

# 3 115
Много криво ми стана за Дебора. Сестра ми ми каза, че баща ѝ е бил кретен, честно казано според мен си и личи. Прекършено и страдащо същество видях аз.

А за коментари, че си е заслужила всеки един шамар и грозни епитети нямам думи.  Sick

# 3 116
Динко се караше на Дебора и Дий амс неразбрах защо, защото са се напили или защото е имало мисия да подържат огъня.  Иначе дали е имало секс или не все тая, въпроса е защо оставиха Дебора да спи на студа. Явно всички са се напили и са останали най пияните и не са мислили.  Освен това не ни показаха кадри от пиянството.  Разбрах, че в стаята на Луна е станало купон и пиянство и това не показаха.  Диий бил пиян еми не се разбра.  Коцето, фънки, линдарева нон стоп са пияни и не ги дават.  Искат да искарат Дебора най-пиянста.  Тя, че е е, но има какво да се покаже, но го спестяват.  Примерно, защо Коцето е изгонен от Луна.  Кой знае какъв цирк е било, ама го крият

# 3 117
  • Оптимист по принуда
Мари, това е линк за вчерашния епизод.

# 3 118
  • София

Мари, това е линк за вчерашния епизод.
   Eee...ама така става, като правя толкова много неща едновременно. Извинявай!

ето го правилният
https://video.nova.bg/novatv/2018/bigbrother_most_wanted/bbmw_2017-11-17.mp4

Трябваше да пишеш на лична, че тук не следя постоянно.

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 05:37 от Mari_Mar

# 3 119
Имам инсомния, викам, чакай да прочета коментарите в любимата си тема. После си викам, така и така ги изчетох, чакай да изгледам и епизода. И, о, ужас... ужас.
Излагацията беше голяма, Дий, коньо, Дебора... дотук добре. Обаче, ако тя не беше изпаднала в истерия и не беше крещяла по всички, нямаше да се раздуха чак толкоз. Излишни сцени.

Бях изумена от кашончетата на Луна. Представих си как е притичала до бакалията в квартала с молба "да ми запазите към 30-40 президентски кашона от курасани, че ще влизам в ББ".
И от кукуригото-ластик дето ѝ е от някаква чужда коса направо ми се повдига. И как си измисля, нов човек щяла да посреща. Охохохо, голяма е кукувица тая.

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 04:56 от Бона

Общи условия

Активация на акаунт