Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 529
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 150
 Моля се да не влиза Марияна Попова. Не мога да я дишам.

# 151
  • София
Аз също мисля, че Луна си е подготвила друга програма за това пребиваване. Не ми е много интересна честно казано. 😒

Въпросът е сега кой ще и ходи по задника. Преди разиграваше Джорджано, но сега май няма да има такъв. Ей, Джорджано защо не го вкарат пак, той поне се съгласява на малък хонорар, евтино ще им излезе.

# 152
  • София
Ако наистина влезе Мариана Попова, то считайте, отвори ли си устата да говори, минимум
 2 нейни изречения и епизода ще свърши. Не я издържам тая.... #2gunfire

# 153
  • София
Лелееее, чухте ли Миглена как категорично заяви в ефир, че Мария си е компаньонка и наистина прави тези неща. Аууууу, отвратително просто същество
А какъв е проблема една жена да е компаньонка, ако й се иска?!

Няма проблем да е каквато си поиска. Проблема е Миглена да прави такива категорични изказвания в ефир. Най-малкото, защото по-умните зрители ще се запитат "А Миглена от къде знае, че Мария е компаньонка?" И е нормално. Ако Мигленка посещава основно библиотеки, изложби, театри и опера нямаше как да знае кои са актуалните компаньонки в момента. Но факта, че толкова категорично го заявява означава, че може и да е присъствала на нещо. А след като тя не е компаньонка, какво е правила там? Накратко - нека, който е безгрешен пръв да хвърли камъка Hands V

Относно отминалия ВБ - аз също нямах фаворит. От началото харесвах Мария после малко спря да ми харесва, като излезе пак си я харесвах. Явно не ми е понесло да я гледам за период повече от едно интервю. Иначе симпатизирах на Дани Златков

Относно новия ББ, ако това са окончателните участници смятам, че определено сезона ще е интересен, ще има яко скандали и сеир, т.е. ще видим точно това, което искаме да видим. От изброените фаворити са ми Куката, Коцето и Фънки. Искрено се надявам Мариана Попова наистина да не влезе, защото изобщо не го търпя това същество

# 154
# 155
Сега изгледах видеото при Гала. Миглена никакъв катарзис не е преживяла. Тя повтаря нон стоп колко е силна, но един силен човек няма как да е нестабилен психически като нея, това са две взаимноизключващи се понятия. И не се е смирила грам, същото самочувствие, същото напомпано его, безпардонност. Когато твърдиш, че Мария или която и да е жена е компаньонка предоставяш факти за това, поне разказваш откъде знаеш и тн. Иначе е хвърляне на празни обиди в пространството с цел да унижат човека. Защо не каже Мегз откъде знае и на квко е била свидетел? Или я е страх, че ще лъснат и за нея неща? Много се надявам Мария да я съди за клевета.

Миглена няма грам понятие от бизнес и това, което твърди, че никой не й е помогнал е смехотворно, защото тя дори бизнес преговори не би могла да води, защото няма този капацитет. Някоя медия сериозно трябва да се занимае с бизнеса на мис  "имам принципи" Мегз! Сериозно ви казвам, по-неприятен човек от Миглена не съм срещала в живота ми, отвращава ме направо.

# 156
  • София

Ауууу, защо ни го причиняващ?  Mr. Green

# 157
  • София
Сега чета това:
"  След като Мариана Попова опроверга слуховете, че ще влиза в специалното издание Big Brother: Most Wanted!, същото стори и Фики Стораро. "Когато имах възможност, следях с интерес формата и симпатизирах на всички участници. Затова и приех да участвам на финала. Но няма да влизам в къщата за сезона Most Wanted, както се спекулира в медиите през последните дни. С моята любима още сме в меден месец и ни предстои най-хубавото нещо – появата на нашия син. Не искам да изпускам и секунда от тези сладки моменти, които имаме заедно", категоричен е певецът."

# 158
Гала е мега гнусна. Досега я харесвах горе долу, но видях двойния й аршин.
А какъв е скандала с Евгени Минчев и защо изведнъж спря да се появява? Къде мога да прочета?

# 159
  • София
Видяхте ли снимките от партито след финала на ВБ тук
Ваня Щерева е облечена доста странно.

# 160
Захажаева със сигурност ще влиза в къщата. Очаквам епични сблъсъци между нея,Луна,Динко и Фънки.
Аз също се надявам,че Мариана Попова няма да влиза. Не мога да я понасям тази жена.

# 161
  • out of space
Ох, Петканов...защо все с тези гразни потници се разнася?!

# 162
  • София
Видяхте ли снимките от партито след финала на ВБ тук
Ваня Щерева е облечена доста странно.

Още на финала доста коментирахме облеклото на Ваня Щерева.

# 163
Аз мисля,че Луна и Захажаева ще се сближат,ще намерят общ език.
Килата е избухлив,самонадеян и рано ще избухне.В такава светлина виждам и въпр. Динко.
Смятам,че Коцето,Фънки и Куката ще са по-обрани и в този сезон няма да влизат в сериозни конфронтации.
Св.Василева е буквално кух образ,мисля,че ще е една от първите изгонени или излезли по собствено желание.Абсолютно не й е мястото в този формат,след като сутрината водещите наблегнаха на това,че ще влязат най-силните характери от минали предавания.

Така мисля.... Thinking

# 164
Ох, Петканов...защо все с тези гразни потници се разнася?!

Как защо? "Мъжкарско" е! Този, ако не е латентен гей, ей ма пък на!

Общи условия

Активация на акаунт