Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 678
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Дубай
Само да кажа,че за мен това не са на-издирваните участници.Ма ,кой ли ме пита мен  Laughing

# 1 321
Захажаева ме кефи за сега.
Фънки и Коцето не ме кефят щото се 'бават с недъзите на бедните хорица около тях.

# 1 322
Джино ми е непоносим от неговия си сезон. Недоумявам какво му харесвате. 100 пъти бих предпочела Луна пред него.  Фънки аз много си го харесвам и той  ми е фаворит. Коцето мнооого се лигави и си личи , че се напъва. Светла...еми същото кухо парче ,което си беше. Онзи ситняш няма и 1 седмица да оцелее. Денко....ако това са ни патриотите...../срам/. Не мога да ям и да слушам Денко и да гледам Джино....всичко се връща.Линдарева....е нея си я знаем - няма да има изненади и интересни линии от нея. Дебора я знам от черешката....ясно е защо са я вкарали /за сеир и смях/
И моля Тупарев, разкарайте го вече тоя Кънчев , че се не трае

# 1 323
  • Дубай
Цитат
Захажаева ме кефи за сега.
Ако требва да съм честна ,добър провокатор ,но никога не бих си причинила да живея с нея под един покрив Mr. Green, така че донякъде ги разбирам Коцето и Фънки

# 1 324
  • на брега на морето
Захажаевна е пипала джуките.
Довечерка къде сме, дружина?

# 1 325
  • София
Денко....ако това са ни патриотите...../срам/. Не мога да ям и да слушам Денко и да гледам Джино....
Динко, не Денко.  Peace

# 1 326
Захажаева ме кефи да я гледам.
Прави ми душевен гъдел, като прасне някой коментар - с кон тук нье! и мноо ме хили, как  имитира Лили Иванова.

# 1 327
  • Варна
Само на мен ли ми се стори, че Захажаева е взела пример от Мегз и се опита снощи да прави продуктово позициониране на нейната,,овчина"? Очаквам скоро да пусне в профила си откъде да си ги купим, то не беше как можела да се носи ушанката, ма колко били скъпи, хубави и т.н.

# 1 328
Джино е едно момче със заучени фрази, което дава мило и драго да е сред известните. Иначе как да си обясня постоянното му пребиваване на родна земя, след като в Щатите имат солиден бизнес?
Не разбирам, как все още някой го харесва. Фалшив до мозъка на костите си, та дори имената му не са негови.
Пълна гротеска.
и аз не го харесвам Гинчо! Пробъбли родата има хубав бизнес, а той седи в БГ и се прави на пич щото 100$ там не са 100$ тук.

# 1 329
Ако бях Големия Брат при този подбор, щях да ги пусна в къщата и 3 дни да не се включвам. Никакво разпределение, задачи, музики, събуждане. Само щях да им пускам по един маскиран да им носи нови батерии за микрофоните и да им седи склада отключен 3 дни дори и да се обръщат кън Брадъра да не им отговрям. Щях да им спретна LOST за разнообразие, те са си достаъчно луди, задачи не им трабват.

# 1 330
УТОЧНЕНИЕ от прес-центъра на МВР:
Пълното име на участника от Ямбул е Господин Вълев, от там съкратено Динко. Той не е Женко Вълев, за да се съкращава на Денко. Моля, очевАдно сливенските опити за фалшифициране да преустановят. Устойчивите традиции в региона са вече наложени и Господин Вълев (Динко) е заявявал нееднократно, че е кръстен на дядо си, а момченцата му ще са кръстени на него - Динковци. Очаква се да се прослави рода Динковци като Асеневци.
Подпис: От верните до гроб съграждани

# 1 331
А пък Джино е сбъркано момче, мечтаещо за слава. Освен тираджия друго от него не става.
Фалшив кавалер. Още помня как се кахъреше, че си бил изрязал ноктите на краката, иначе Кичка трябвало да му ги изреже в някаква мисия, тя май тогава и краката му изми.  Sick
Много го беше яд, че я е лишил от това "удоволствие" ... кавалер, джентълмен, мдааа.  Sick
Да си събира увехналите рози и да се маха. Болен човек е се пак, да заминава с 300 в хамериката, има нужда от психическо и физическо спокойствие, за да се възстанови.  Peace

# 1 332
  • в моя гьол
Подбора е екстра. Дано сценаристите да не са импотентни.

# 1 333
Подбора е екстра. Дано сценаристите да не са импотентни.
То шоуто с тези звезди, само се води... нито водещи, нито сценаристи, нито режисьори ни трябват... ако го пуснат 24/7, хората ще си вземат болничкни само за да гледат... не знам как ще им стигат 40те минутки вечер да излъчат всички скандали...

# 1 334
  • Ilkeston
Спряхте да пишете нещо... явно се приготвяте за екшъна тази вечер. Участниците имат потенциал за нови панаири, дано сценаристите не прецакат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт