Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 579
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Оптимист по принуда
Аз съм на старта, чакам

# 1 336
  • Варна
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз чакам! От 20 :00 ли е?

# 1 337
Джино ми е непоносим от неговия си сезон. Недоумявам какво му харесвате. 100 пъти бих предпочела Луна пред него.  Фънки аз много си го харесвам и той  ми е фаворит. Коцето мнооого се лигави и си личи , че се напъва. Светла...еми същото кухо парче ,което си беше. Онзи ситняш няма и 1 седмица да оцелее. Денко....ако това са ни патриотите...../срам/. Не мога да ям и да слушам Денко и да гледам Джино....всичко се връща.Линдарева....е нея си я знаем - няма да има изненади и интересни линии от нея. Дебора я знам от черешката....ясно е защо са я вкарали /за сеир и смях/
И моля Тупарев, разкарайте го вече тоя Кънчев , че се не трае

Ааа, Кънчев си го харесвам, да не го махат.

# 1 338
Как само как повечето си мъкнат номера (някои цяла програма естествено) от участието си в предишното шоу, с който са били "много вървежни" уж. И как де опитват да пробутат същите номера при различни условия Mr. Green...душички златни.

# 1 339
Захажаева ме кефи да я гледам.
Прави ми душевен гъдел, като прасне някой коментар - с кон тук нье! и мноо ме хили, как  имитира Лили Иванова.

Колоритна е ,особено за това шоу! Харесвам я!

# 1 340
На тази група не им трябват никакви сценаристи.

# 1 341
Ако още някой попита какво му харесваме на Джино, ще си сложа за подпис: "Джино победител! Амин!". Blush

# 1 342
Както каза Фънки - прилича на индианец, така че пращаме го навън. Naughty

# 1 343
  • по света... (иначе от Пловдив)
Здравейте, някъде имаше линк за гледане от чужбина, но не го откривам. Моля за помощ. Благодаря предварително Flowers Rose

# 1 344
Ако още някой попита какво му харесваме на Джино, ще си сложа за подпис: "Джино победител! Амин!". Blush
Ако бях някой батка, за гадже щях да го взема, с тия вежди - вити гайтани, чувствени устни - ягоди и църни очи - дяволи  ooooh!
Сложих манчията, пичието е готово и чакамм, ММ готви и мие чинии  Joy

# 1 345
  • Оптимист по принуда
За хората в чужбина - за себе си открих, че като гледам лайв от страницата на нова, няма никакъв проблем. Тръгна ли да гледам на запис, настава ад. Така че, ако имате възможност, пускайте си го на живо.
И естествено, Мари_Мар да е жива и здрава с клипчетата! Heart

# 1 346
  • Испания
Готвачът и Луна са в заговор.

# 1 347
  • Оптимист по принуда
Мър, Коньооо, шзагуриш бобаа

# 1 348
Спряхте да пишете нещо... явно се приготвяте за екшъна тази вечер. Участниците имат потенциал за нови панаири, дано сценаристите не прецакат нещата.
Как да пиша, като още не мога да изчета днес какво сте творили.

А, в момента започва

# 1 349
Поне 15 минути сега ще повтарят това което вече гледахме вчера. Няма да има време нещо да излъчат.

Общи условия

Активация на акаунт