Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 095
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Испания
Мале, таа как се накърка....
мисията с индианците кога ще е, утре от 2 до 3 на обяд, какво се разхвърлят в стаите?

Ще го разберем, евентуално, след... 2-3 седмици.

# 1 486
  • Sofia
Ще има материал, то се вижда... как ще успяват да го съберат в 1 час само?!? Язък!  Crossing Arms

# 1 487
  • Пловдив
Дебора на мен ми напомня на Росица Ноева (май така се казваше една девойка, която се беше хванала с един в доста напреднала възраст господин).

# 1 488
  • Испания
Дебора е 😨. И най-долната чалга не съм си я представяла така. Наистина я съжалявам. А всички как и гледат сеира, вместо да я дръпне някой на страна и да и каже, че прекалява и се излага.

Тя пък като вземе, че разбере... Оптимистка!

# 1 489
  • У дома
Дебора изрина дъното😂😂😂Светлето ще е като професор в този сезон, а Линдарева като трезвеник😂😂😂

# 1 490
  • Брюксел / София
Мда, Дебчето яко се напи: кривата й уста се разкрива в цялата си прелест като фъфли. Писна ми от джуки: преди Ганка с гигантската уста, сега тази мома Дебора с кривата уста.
Луминисцентните зъби на Сашка ми изглеждат Ок, сравнени с конската усмивка на Луда:)

# 1 491
Само си представете колко шоу изпускаме заради липсата на живо излъчване Sad

# 1 492
  • София
Фънки пренася кашоните на Луна...  ooooh!  hahaha hahaha
Едва ли нещо можеше да ме изненада повече... тази сцена е достойна за перото на Самюъл Бекет...  rotfImao rotfImbo

# 1 493
Тази скоро се беше накъркала в едно заведение в нашия град и се беше била със собсгтвениците  Party

# 1 494
Никой не ще да спи с Дебора в едно легло. Какво падение за мис Северозапад ...

# 1 495
Дебора на мен ми напомня на Росица Ноева (май така се казваше една девойка, която се беше хванала с един в доста напреднала възраст господин).
НоВева - Иван Зографски беше старчока. Бяха точно като Ана Никол Смит и нейната мумия на 101 години, ама милионери...

# 1 496
Сърчаджиева само на моя телевизор ли е оранжАва?🙄🤔

# 1 497
  • София /Абсурдистан
Никой не ще да спи с Дебора в едно легло. Какво падение за мис Северозапад ...
Аййй какво падение!

# 1 498
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Миглата на Захажаева беше на слепоочието й   Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 499
  • Варна
Линдарева успя да изчисти името си! В сравнение с професионалиста Дебора, тя е просто един нищо и никакъв аматьор! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт