Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 587
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Испания
От първвата вечер, скандал. От първия ден и мисия - скандал.  ooooh! Какво ли ни чака до края на формата.  newsm78

От първата, я! С този кратък сезон, нямат време. Трябва да бъъъъъъъързат.

# 1 546
  • София
Тази Дебора е по-непоносима и от Мегз. Пияна,тъпа и нахална.Външният и вид, е потресаващ за годините и.Прилича на лелка.

# 1 547
  • Испания

Спести ми работа. Тъкмо тръгвах това да правя.

# 1 548
Хайде да се преброим жените-агресорки в темата! Animal Ram
Мисля, че агресията, вербална или физическа, има много общо с умствения багаж и психичното здраве и доста малко общо с нещо като зодия.

# 1 549
  • София
Светланка май беше спала с фибите на косата  Shocked Прилича ми по-скоро на перука.

# 1 550
Е , малко ли откачалки е събрал Брадъра , че ни поднесе и тази скрита лимонка Дебора, тя направо ги заслепи и Онеми вси-те скандално имиджови Joy

# 1 551
Дебора е абсолютен тиняк, както каза мъжът ми - пияна, фъфлеща, боса, с разкопчана и вдигната рокля ... тотал щета.

# 1 552
  • София
О, не бързайте! Сега Дебора, утре някой друг ще се омаскари.

# 1 553
  • София
Луна е Овен,тея нямат спирачки,агресия до безкрайност.
Моля без такива обиди. Нищо общо няма това описание с мен лично Smiley

С теб може да няма общо, но повечето наистина са така. Особено жените Simple Smile
Явно не си попадала на мъже Овни... Wink

# 1 554
  • София
Луна ми приличаше на мъртвец с тази черна коса!

# 1 555
Луна ми приличаше на мъртвец с тази черна коса!
Тя и с русата перука да беше, като е без грим все на това прилича.

# 1 556
  • Варна
Гледох Дебора в Черешата и останах с хубаво отношение към нея. Струва ми се чуствително и страдало момиче, добро и забавно. Подозирам, че ще прави шоу.
Е подпийна си малко първата вечер...

# 1 557
Луна се изчерпа. Утре да си ходи. Как другите ще разгърнат потенциала от нея ? Но много искам някоя да я постави на място от женската група. Тя разчита на доброто възпитание на хората , то наистина човек трябва да я заобикаля тази.

# 1 558
Брат ми е Овен,имам колеги Овни,бивш приятел Овен-всички са еднакви Simple Smile В зодиите има много истина,всеки ден се убеждавам Simple Smile

# 1 559
  • София
Луна освен, че си е малко откачалка, тя има силен дух, силен характер. Шоуто е именно за такива.

Общи условия

Активация на акаунт