Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 485
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Оптимист по принуда
Начи, Демо...казах че ям бре....опитвам се поне...Frowning1

Изцвилих на снимката, едно, че щях да си отида от тоя свят поради задавяне и щях да ти тежа на съвестта /ако я имаш изобщЕ/...второ, че хората около мен се смаяха....
Имам съвИс. Прусти ми. Щи испържа микици.

# 1 651
  • Испания

Изцвилих на снимката, едно, че щях да си отида от тоя свят поради задавяне и щях да ти тежа на съвестта /ако я имаш изобщЕ/...второ, че хората около мен се смаяха....

Не вървиш! Тетето закусва пРЪжоли. Минимум!

# 1 652
На мен от линковете на pinko ми се отварят черни страници и... нищо.

Късметлийка.

# 1 653
  • до една звездичка
Проучила е Луна историята й и дълбае точно там. Не е луда, обикновена гад си е.

Дали? Силно се съмнявам. Първо, защото Лунето е твърде НАД нещата и демонстрира, че е далеч от простолюдието (макар и от бранша), за да тръгне да се занимава с проучвания.
После, далеч съм от мисълта, че тази Шуменска циганка има чак толкова акъл (не е Мариела Нордел, все пак), за да го направи Wink
Макар че като й слушах каруцарския език снощи - как щяла да "бие два шута в гъза" и прочее, ми е толкова далеч от понятието "дама", за каквато иска да се представи, колкото е, например Фънки, от класическия балет!
Безкрайно противно и жалко същество!

# 1 654
  • Испания
На мен от линковете на pinko ми се отварят черни страници и... нищо.

Добре, де! Не страдай!

18+
Скрит текст:

Беше предупредена.

# 1 655

нИ ти приемам Свинението..нищо, чеЙ публично ... Stuck Out Tongue Winking Eye
/тук замятам въображаематата си опашка тип кукуригу.../..

Опс....фотото пак. Добре че хапнАх доволно веч...

# 1 656

Жинко, дръж, брато....че не виждам и едри листа покрай теб...Ill

# 1 657
Откъде се знае, че Добра е била жертва на домашно насилие?
Източник не мога да посоча,но има хора,които следят и се интересуват,не е някаква тайна,че е ходила посинена неведнъж. А и тя самата като й го каза ЛуДа това й каза нещо от сорта да не й говори така,че тая тема й е болна.

И мислиш че Луна е от тези хора?Тя не е от тази планета:)

# 1 658
  • Оптимист по принуда

нИ ти приемам Свинението..нищо, чеЙ публично ... Stuck Out Tongue Winking Eye
/тук замятам въображаематата си опашка тип кукуригу.../..
Саму нИ ма пипай ща замола.

Смайле, нося и'.

# 1 659
Всичките са луди, пиянки или инфантили.
За Дий бейбе съм към момента, най-свестен е.
Плюят го в момента при Гала.

# 1 660
Добрюутро и от Госпожа ви Президент! 😊
Брех ,тръгнах и аз до “офиса”, пък то било заето. Динко ме изпреварил. 😂
Чакам си кафето. Ако може и една чаша вода да ми донесе някой,но да е със столче. 👸🏻

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 11:27 от Anyyyone

# 1 661

Макар че като й слушах каруцарския език снощи - как щяла да "бие два шута в гъза" и прочее, ми е толкова далеч от понятието "дама", за каквато иска да се представи, колкото е, например Фънки, от класическия балет!
Моля ти се, Фънки е в прекрасни отношения с балета:
Скрит текст:

# 1 662
Добро утро и от мен момичета  kaffeetrmker_2

Наспах се, отлепих си миглата от скулата, върнах я обратно на мястото й и съм готова да направя своя разбор на снощния епизод  newsm03

Луна - според мен тази жена е истински манипулатор и получава моите искрени адмирации за това. Не всеки го може. Аз лично не бих могла. Това си е дарба, на която тепърва ще се радваме за добро или лошо.

Дебора - гледах й снимки в нета - доста сериозно е играл ФШ. Няма нищо общо с това, което виждам в предаването. Поведението й ми е крайно неприятно - даже грозно. Ако е влязла, заради кариерата си трябваше да покаже друго лице. Защото визията на пияна, агресивна, залитаща и с разкопчана рокля фолкаджийка вече не се котира. Че даже и ще затъне, защото фолка от доста време вече не набляга на пропадналото поведение. Или поне не публично. За момента ми е неприятна /меко казано/ А това, че е била мис някаква си изобщо няма да го коментирам - ниска, трътлеста, леко закръглена, късокрака и леко грозновата. Е такава миска никога не съм виждала  ooooh!

Относно овните  Grinning - като ви видях колко сте ще пиша само хубави неща за вас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сега сериозно - определено при жените овни има един вид, като Луна /не всички/. Като я гледам ми напомня на Марая Кери, която е същата кукувица, като нея. И тя овен. Майка ми и тя е овен и тя е малко от този тип. Не е чак толкова луда де, но определено намирам прилика в характерите.

Гледам Антончо в момента при Гала и ме избива на агресия. Гала ме дразни, обаче този само, като го видя и искам да .........   #2gunfire  bash box newsm29 hitНяма да кажа какво, че може да ме баннат

# 1 663
Добро утро! Как е халвата? Wink

След първоначалния ми Луд ентусиазъм, снощи тия хорица ми се видяха твърде  нормални. Луна се надявах да е натурално куку, а тя всъщност се оказа прост/а търсач на скандали с евтини кашони.
 Миии разочаровах се.Tired Face

И брадъра пак започна с намесите. Привика Дебора на изтрезвителен сеанс, а Динко го обработи да не лъже, щот нали е джентълмен. А той така да ме израдва като прецака кифлите със стаята, която му се полагала по договор. Laughing
В Светлето единственото което ми харесва е, че не е пушачка.

# 1 664
  • София
Дебора от една миловидна тинейджърка, драпаща да изпълзи от малкия град, се пусна по пързалката на измисления ни шоубизнес и... си разби главата. Жал ми е като я гледам. Личната ѝ простотия я смля на кайма и на 25-26 години прилича на 45+ годишна алкохоличка, подпухнала от пиячката и редовно пребивана от госпоДинковци.

Мили тинейджърки с мечти на Пепеляшки, простотията може да ви докара живот на Дама ала Мара Отварачката - да плачеш, че от Бентли си паднал на Мерцедес, но... може да станете и най-обикновени Дебори...

Много добре казано, с едно допълнение от мен : Никой не знае какво е преживяла и Мара... и колко този живот на "дама" е само за пред хората. Единствената разлика е, че поне привидно Мара изглежда по-добре.

А за Дебора хич не ми е жал. ОК - разбил си си главата, разбил си си. Но защо не си вземеш поука и да си влезеш в черупката, да избуташ някакси и да си оправиш живота, а продължаваш да копаеш дъното?

Общи условия

Активация на акаунт