Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 783
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 635
Май я караха да сваля опашката предишния път като участваше. Мисля, че отказа. Джино тогава си обръсна главата.

# 1 636
  • София
О, вярно забравила съм. То Луна май ще провали всичките мисии. Явно ще е номинирана днес.

# 1 637
  • София
Сетих се да питам, нали Константин щеше да спи в стаята на Луна, а после го дадоха, че е спал на дивана. Какво ли е станало? Добре, че не легна при Дебора. Mr. Green

# 1 638
Pinko, недей публикува такива фотоси на ранина, че тъкмо развръзвах бохчата да похапна и рязко ми се отщя. Open MouthExpressionless
Жинко явно е закусил вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 639
Извинявай Тете , ма нъл пости от днес и викам тъй да се придържаме по лесно Mr. Green

# 1 640
На мен от линковете на pinko ми се отварят черни страници и... нищо.

# 1 641
УТОЧНЕНИЕ
От ръководството на Спортното училище на ГоспоДинко

Във връзка с разпространението на компрометиращи Динкови фотографии, държим да уточним, че въпросната снимка е правена на брифинг с местни и национални журналисти. Те бяха поканени специално на уъркшоп от Динко, по време на който той обясни НАГЛЕДНО как емигрантите, талибаните  и бежанците оакват нашата клета майка България. На същата среща Динко имаше желание да покаже и как политиците обезчестяват народа, но не се намери желаеща демонстрацията журналистка. Много молим обществеността да уважава новаторските визуални методи на Динко в опитите му да разкрива истини. Както се знае - учебник с картинка е за предпочитане на учебник със сух текст. Като негови преподаватели ние заявяваме, че е недобросъвестно да се подигравате на правописа му. Динко се е учил лично от министъра на културата, който след срещата си с бъдещите спортисти се ЗБОГУВА топло с тях.

# 1 642
На мен от линковете на pinko ми се отварят черни страници и... нищо.

късметлийка...
По-добре да не ти се отварят...доста е...хм, пасторално...натурално най-вече ... Sunglasses

На мен от тел. също не ми се отвори, от компа стана...

# 1 643
  • Испания
Pinko, недей публикува такива фотоси на ранина, че тъкмо развръзвах бохчата да похапна и рязко ми се отщя. Open MouthExpressionless
Жинко явно е закусил вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

След като Сачка ви разяде толкова много, редно е някой да ви сеЦне апетитчето.

# 1 644
Аааа, ньееее...на храната няма да ми посягате...шЪ вадя свинските опашки...

# 1 645
  • Оптимист по принуда
Лъхна ма нЯщу.
Добрутро!

# 1 646
  • Испания

K´ви свински опашки по време на пости, м?

# 1 647
  • У дома
Добро утроо...смеем се ние на Луда и Захажаева..но снощи се замислих, ако мен ме затворят с тези кукувици каква би ми било. Повечето вътре наистина са луди..каста е брутален-Луда, тая жена определено е луда и си вярва, че е най-най. Захажаева просто е изкукала и си ги ръси някакви нейни,но не е злобна за разлика от Луда. Дебора, Светлана и кака ЗорчИ ще изорът дъното..мноого са прости, дори няма смисъл от мисия, за да ни го покажат или докажат. То се вижда от разговорите им. Динко е каруцар и простак от класа. Снощи ме изненада лигоча Константин, очаквях да си легне при Дебора. Браво, че не се изложи, но то ема цял месец. И аз не разбрах какво стана, но го дадоха, че става от дивана в общата спалня....и как така няма легла при все, че в терариума са 3-те умници...Фънки нещо ми се стори обран, дано се развихри скоро. Като цяло ми е интересен сезона😉

# 1 648
Начи, Демо...казах че ям бре....опитвам се поне...Frowning1

Изцвилих на снимката, едно, че щях да си отида от тоя свят поради задавяне и щях да ти тежа на съвестта /ако я имаш изобщЕ/...второ, че хората около мен се смаяха....

# 1 649

K´ви свински опашки по време на пости, м?

Ми незнам и аз....все около вратлето се спирам. Назад не ходя...

Общи условия

Активация на акаунт