Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 940
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Луна е автоматично номинирана за изгонване от ББ

# 2 161
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая Луна да не е защитена от номинации?
Захажаева какво ми номинира Динко🙈
Айде лудата да излиза там, че да могат и другите да се изявят.

# 2 162
  • София
Миналия път се смях с Луната, може защото беше за малко. Сега ми идва да я .......( на агресия ме избива)

# 2 163
Динко не показа връзки и приятелства. Е, кога, бе Госпожа, да покаже? ВиЙ Флязохте преди няма 48 часа.

Ще ме уморят тези 😂😂😂

# 2 164
  • София
Брадъра спаси Луна, като я изпрати на номинация. Който и да е другия номиниран, ще си ходи.

# 2 165
  • Испания

Я, вижте как днес са забелязали физически контакт между Луна и Дебора.

В случая изобщо не ставаше въпрос за Дебора.

# 2 166
Алкохола понижава кръвната захар...
Не винаги - проверено. И, наистина Фънки не изглеждаше добре - дали от захар /да не забравяме, или да се знае - стресът повишава захарта/, или от никотинова абстиненция в екстремални ситуация /ако си на летище, в самолет, в ресторант, мозъкът отчита, че има някакъв период, след който ще си получиш "дозата"/, в неизвестна ситуация като продължителност, може да се получи никотинов глад. А, и като се прибави дразнител като Луна, викове, обиди и т.н. още от 1-вия ден, за какво да му "пука". Не изглеждаше като сценарий, просто нормална реакция на готин човек /не е мой тип, но все пак цялостно някак си го харесвам/.

# 2 167
Седемдесет и една съм  Peace  рече и отсече Луна  #Crazy
Аз на петдесет и една не мога да клекна- къде до  WC, къде изпуснАла ключове  Crazy
Тета се е уредила на примоция за Милдето  Динкооооо  Joy

След днешния ден не се учудвам, че 80 % са дебили  bouquet

# 2 168
Захажаева е лишена от цялото си лустро , ха а , направо ме разби , какво творческо безсилие . Не  е за вярване.

# 2 169
Боже, Ники Пънчев с този раиран костюм прилича на Подлия Роби от Мързел Град!  Joy

Луна трябваше да я изгонят, ритна Захажаева няколко пъти!  Обаче нали такива кукундрели им вдигат рейтинга и затова я оставиха ... Иначе ако това го беше направил някой друг, направо ще изхвърчи...

ЗАХАЖАЕВА ФОРЕВА!  newsm57

# 2 170
  • София
Тая Луна да не е защитена от номинации?
Не, тя е служебно номинирана от ББ.  Peace

Ох, този цирк май няма да мога да го издържа. Лудата е нетърпима, не са ли й дали да си внесе хапчетата?  Confused

# 2 171
  • У дома
Мноооого разочароващо засега...мнооого, и аз мисля да преустановя гледането на този психо диспансер Sick Изораха дъното, имах съвсем различни очаквания Tired

# 2 172
  • Между Пирин, Рила и Родопите
В случая изобщо не ставаше въпрос за Дебора.
А за кого? Заблудила съм се нещо.

# 2 173
Захажаева прилича на Майкъл Джексън в най-късната му фаза.

# 2 174
Баси тъпото парче 🤔
.. ооо тя те знаела къде е спала

Общи условия

Активация на акаунт