Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 806
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Испания
точно Киро е най-нормалния вътре няма да си тръгне Peace

Знаем колко е нормален.

# 2 311
  • София
Хайде, Киро довиждане.
А,как искам да е Луна или Захажева, да ги видим и другите.
От Нордел очаквам включване, обаче ако няма кой да им готви ще е интересно  Simple Smile

# 2 312
  • Варна
Луна вън Hands Pray Образува ми нерви ...

# 2 313
  • София
Захажаева първата вечер е спала с грима си, не го е почистила..... Joy

# 2 314
  • До сърцето...
Този, Фънки е страшно гнусен тип. Още при влизането на Джино, ББ му каза че е Джино болен.Той, толкова вулгарно се изказа тогава. Сега се загрижил за здравето му.  Sick

Ама моля те, това (номинацията де) беше добре изиграна подигравка. Той не може да го диша Джино, не знам защо.

# 2 315
Айде Господарите подпукаха съквартирантите. Аз не съм видяла, че и Динко се е издрънчал в стъклената врата. 😂
Вчера беше, когато Светлана се нанасяше в стаята.. Joy

# 2 316
  • София
Вече си мисля, че докато не гледаме, те си живеят много добре,само от време на време играят циркове заради нас, зрителите.

# 2 317
  • Испания
Айде Господарите подпукаха съквартирантите. Аз не съм видяла, че и Динко се е издрънчал в стъклената врата. 😂

Не са ни го показали.

Умрях от смях с Дебора пред огледалото, Динко и вратата и Захажаева и вратата.

# 2 318
Луна само да не е навън,и да се налага да мизерства,иначе има много забавни неща да гледаме от нея Simple Smile Вътре,на луксозно и топло-да се "реваншира" Grinning

# 2 319
Луна е в роля, не знам обаче тя самата ли е сценарист, или ББ.

# 2 320

Не са ни го показали.

Умрях от смях с Дебора пред огледалото, Динко и вратата и Захажаева и вратата.
Е, как да не са.. Вчера го показаха Wink

# 2 321
  • София
Динко " Аз изобщо не съм я обиждал , ама е много смотана и не мога да я трая " Joy
Като същи Шеф е, нали и той така викаше за Енджи - "Кога съм я обиждал тази циганка?"  Joy

# 2 322
  • Оптимист по принуда

Не са ни го показали.

Е как. Цуна я с все сила.

# 2 323
Луна вън Hands Pray Образува ми нерви ...

Без Луда, шоо няма да има. И Динко не го подценявайте, не се е климатизирал още Joy

# 2 324
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
ББ пак не играе честно - номинирани трябваше да са Лухче и двамата с най-висок вот. А те набутаха всеки споменат, само и само да изкарат Кире. Тъпо.
Нордел го дадоха за 2 секунди и вече е противен, пх.

Общи условия

Активация на акаунт