Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 808
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Само Луда да си тръгне, другите някак ще ги издържа.  Praynig

# 2 326
  • София
Норедл засега само готви....но не премълча на Светлето. Мисля, че тепърва ще се показва.

# 2 327
Тези маймунки не разбраха, че в големия Гущеров трябва да се целят. Малкият е на хранилка при него.

Как ти даде сърце да напишеш "малкият"? Joy Joy Joy

Докато ви изчета и брадърът свърши. Луна хич не е луда. Просто е злобна, агресивна звездоманка, която се е продала на ББ, за да се прави на по-тъпа, отколкото е.
През деня отварям темата и к'во да видя? Бай Динко по гол г*з. Кажете ми, че това е колаж.

# 2 328
  • София
Обаче ББ от сезон на сезон все повече заприличва на психиатрична клиника!  ПродицентИтИ, предлагам следващия сезон да се казва не Most wanted, a Most psycho!

# 2 329
  • Испания
Поднасям най-искрените си извинения към екипа на ББ. Те са го показали, аз не съм го видяла.

От днес джифчетата ми излизат като картинки.

# 2 330
  • София
Този, Фънки е страшно гнусен тип. Още при влизането на Джино, ББ му каза че е Джино болен.Той, толкова вулгарно се изказа тогава. Сега се загрижил за здравето му.  Sick

Ама моля те, това (номинацията де) беше добре изиграна подигравка. Той не може да го диша Джино, не знам защо.

Той, кой може да диша? На всички се подиграва. А, той е такава карикатура, завършен простак.

# 2 331
  • София
 През деня отварям темата и к'во да видя? Бай Динко по гол г*з. Кажете ми, че това е колаж.

Не, не е .

# 2 332
Много потенциал има Нордел, ще й дадат поле за изява, няма начин! Кирето в тази компания трудно ще изпъкне от друга страна.

# 2 333
На колко години е лудата Луда, някой знае ли?
На 46 години.

От злоба,агресия и нарцисизъм е надскочила годините си ВИЗУАЛНО,по-просто казано СБАБИЧОСАЛА СЕ Е.  smile3511
Вещица! Само Фънки-перфектен е в определенията!  newsm10

# 2 334
Мегз и Фики в Господарите Joy

# 2 335
Как Луна ще е на 46 години? Отивам да питам Търговкия регистър! Joy

# 2 336
  • София

Господарите казаха, че след това изпълнение няма да спятт!  Joy

# 2 337
  • София
А, защо няколко пъти повториха " Горкия Фики" - като две капки боза са.

# 2 338
  • София
А, защо няколко пъти повториха " Горкия Фики" - като две капки боза са.

Заради "очарователното" пеене на Мегз.

# 2 339
Ако кажа, че Норделката ми беше най-отвратна с педофилските си намеци към Кирчо ще ме погне ли със CIA връзките си. Простакеса отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт