Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 906
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 340
Господарите ще имат много материал за цял сезон

# 2 341
Луна дали няма хистрионно личностно разстройство? С тази емоционална нестабилност, театралност, драматизиране, егоцентризъм и желанието да е център на внимание...Това си е диагноза.

# 2 342
  • София
Мегз и Фики в Господарите Joy
А, защо няколко пъти повториха " Горкия Фики" - като две капки боза са.

Заради "очарователното" пеене на Мегз.
Фики на живо пее също толкова "очарователно".

# 2 343
  • София
Мегз и Фики в Господарите Joy
А, защо няколко пъти повториха " Горкия Фики" - като две капки боза са.
Заради "очарователното" пеене на Мегз.
Фики на живо пее също толкова "очарователно".
Фикито винаги ли е бил с такъв огромен задник, или сега го е отпрал?  ooooh!

# 2 344
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Нов му е. Като беше ерген имаше мускули и се епилираше, ама откакто си намери булката се отпусна и пусна кечетата, сущи татка си стана.

Тъпото много характер показа, чак съм уау. Ама да не знае много, че Пухчо не ги обича много устатите, че ще затропа и тя на свинарските порти.

Кака Зорчи класс, събра си целия потенциал и си каза 4-те изречения супер! Heart

# 2 345
колко е висок Фики?

# 2 346
Съотечественици,
горди българи!
Из Ямбулските локали се разпространява със скоростта на светлината местният вестник "Роден край". Цялата първа страница разказва на читателя за нечуваното юначество, което Динко е проявил днес. В ситуация на огромен стрес и нечовешка психоза, той се е удържал и дори кавалерствал на г-жа Йорданова, известна кабаретна певица от локалите по булевард "Мария Луиза" в столицата. В чест на ямбулския юнак кметът кръщава улица с негово име! Всички прозорци на домовете по нея ще са със затъмнени стъкла в стил "борбень българский от 90-тте", за да не влиза дори лунен лъч в помещенията. Доброволци от мъжкото ловно дружество дават дежурства в района и отстрелват мигом всекий вълк, завил срещу луната. Малките възпитаници от музикалния клас на г-н Икономов проверяват всички свои нотни партитури и изтръгват страниците с "Лунната соната" на Бетовен. Бирници проверяват стоката на всички кинкалерии и конфискуват бижута, направени с лунен камък. Драги съотечественици! Българи! Подкрепете този истинский балкански ЛЕВ в неговата борбъ! За Родината! За майка България!!!

# 2 347
  • някъде по морето
https://www.youtube.com/watch?v=1KLDalyKrxk

Ето къде се правят манЧиитИ.... Joy

# 2 348
Тъпото много характер показа, чак съм уау. Ама да не знае много, че Пухчо не ги обича много устатите, че ще затропа и тя на свинарските порти.

Чудя се как Пухчо я е пуснал да се излага пак и то веднага след бившата.

# 2 349

Тя е настоявала да му купи пижама Д и Г със собствени пари, но големите  10хл размери са ужасно скъпи и така...

# 2 350
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Може би за да има после "Нали ти казах - не трябваше да влизаш, вече да ме слушаш!"  Laughing

# 2 351
Много ясно,че това с Динко по гол 🍑 е колаж. Не виждате ли,че няма татуси?! 😃

# 2 352
  • София
Нов му е. Като беше ерген имаше мускули и се епилираше, ама откакто си намери булката се отпусна и пусна
hahaha hahaha hahaha Heart Eyes

# 2 353
Оф, тая вечер много изтървах от предаването, утре ще го гледам изцяло, че такова нещо изтърва ли се, но и аз забелязах колко смела е станала Светлито, за разлика от предишното предаване, когато беше свободен електрон и "като едно детенце", както тя се определи. Нордел "само" готвела, пък не им чистела. Море, тая заякналата Нордел като обърне другия край, да не й се молят като на Шефа да готви...

# 2 354
  • София

ЕПИЗОДА от тази вечер 15.11.2017

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 01:24 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт