Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 536
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 355
Абсолтно безпринципно отношение на ББ към ситуациите на насилие. Толкова държи да си остави лунната, че подминава благосклонно не само вербалната, но и физическата агресия, която проявява. Чак се изцепи, че ще гони някого на случаен принцип, ако отново се откаже мисия. Сложи го и него Луна в кюпа, подчини го, хаха.
Прав е Джино за игнора, така или иначе ще губят мисиите, поне достойнството да си запазят, че станаха за смях с тези молби, умилквания и нервни кризи.
Не ми беше интересен епизода, което рядко ми се случва. Много лош подбор на кадри, много. Цяла вечер гледахме на Луна дебелашките подмятания към този и онзи. Каубоите, свряни в миша дупка, един сал Динко брани позициите и си отнася хейта. Номинациите на индианците за него бяха направо нагли - излязъл той да им помогне, отнесъл наказанието на ББ, после и техните номинации що не постъпил, както им се щяло. Линдаревата чакала кавалерска постъпка, хаха. От Динко!
Светлето, милото, ми пооправи настроението. Така простодушно си разказа за манипулациите на ББ! И той намерил на кого да се довери! Joy И много нахално, бее - хем да му готви Нордел, хем да му чисти! Бута се и тя при дамите. Joy

# 2 356
# 2 357
Началото на шоуто беше добро. Кастингът също - донякъде популярни и интересни личности, с потенциал за различно поведение. За съжаление, тази вечер бях повече от разочарована. Не харесвам вербалната агресия и употребата на обидни думи в публичен ефир /не само там, де/. Но, един час да слушам "махленския език" на Луна, обиждаща някого с епитети по такъв начин, ми дойде в повече. "Шуменката" /ако не ме лъже паметта/ обижда "Ямболията" на родно място /поне така ми прозвуча/. Ако тя има договор само за 1 седмица /искрено се надявам да е така/ - изпълни си ролята.

Тези извънредни и "изсмукани" от пръстите номинации, не ми звучат убедително. Защо Захажаева /тя е била и може да бъде ужасен дразнител/, но за 2-3 дни, без значение какво ние сме видели, не мисля, че е достатъчно. За всички останали от номинираните мога да кажа същото.

Сценарият беше добър, сега започва да става елементарно-пошъл. Но, честно казано бих предпочела да гледам Динко още 1-2 седмици, отколкото Луна с нейните "целуни ми ръка", "направи ми закуска", играта с уж нараняването, докато всички видяхме как се "кефеше", че Динко я носи на ръце... И, най-лошото впечатление за мен - Светла беше готова да я замени в индианския лагер, а по-късно, Луна се държа /каза/ нещо за нея, което ми се видя много гадно.

Ако всичко това е сценарий, започна добре, но пак тръгна по-български. А, след това се чудим защо се делим на 80 и 20%.

Дописвам за възрастта на Луна - мисля, че ситуацията беше нагласена по някакъв начин да се каже нещо неопределено. "71" може да означава много неща.... Имам приятелки родени 70-71 г., ами те изглеждат като по-малки сестри на нея. Мисля, че жената има някакви проблеми - всичкото това оправяне на косата, пипане на лицето - не съм психолог, но показва някакви личности проблеми. Освен това, аз съм може би малко по-възрастна от нея /или малко по-млада, хаха/, мъча се да си спомня кога е започнала кариерата ѝ, дали навремето съм чувала нейни песни, но за съжаление не съм любител на тази музика, а си мисля, че тя може би не беше и толкова популярна. Но, всичко това е без значение - освен ако не е имала "скрита мисия", не мога да приема целия ѝ речник и поведение от тази вечер.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 01:44 от jfjallen

# 2 358
Аз знам,че не е хубаво да се смееш на луди хора,но цяла вечер се хиля.  Blush
Тук не може да става и дума за сценарий! Още от влизането им се знаеше, че е въпрос на часове да натрупат материал за цяла седмица.
Аз искам да излъчват повече Динко в действие. Такъв диалект и изрази използва,че събудих съседите от смях. Само бях чувала за него по новините, но никога не съм го гледала в действие. Все едно са го изкарали от "Бай Брадър" . hahaha Joy
Дори Луна не ме дразни. Скандалите им с Динко са епични. Отдавна не съм се смяла така с това предаване. Жалко е, че няма живо излъчване и ще трае само месец.

# 2 359
  • Варна
Искам да видя Луна в словесен двубой с Шеф Петров Smiling Imp

# 2 360

И аз.
Не прилича на себе си.

# 2 361
Разбрахте ли поуката от епизода? - койт спичеи той съ качвъ нъ стълбчката ...

# 2 362
Момичета , пак аз със молба за линк .. В- бокс не става от чужбина...Намерих в темата предаването от 13 ти , сменям датата но не тръгва.
Благодаря предварително

# 2 363
  • София
Момичета , пак аз със молба за линк .. В- бокс не става от чужбина...Намерих в темата предаването от 13 ти , сменям датата но не тръгва.
Благодаря предварително

Не видя ли моето мнение по-горе -  емото ти показва къде да кликнеш ,,LINK'' Simple Smile

нищо де, ето пак линка   ЕПИЗОДА

# 2 364
Интересно ми е дали Пънчев и Галя ще защитават Луна както преди 2 години с мотива, че хората не разбирали различните...   Rolling Eyes

Киро да си ходи, може и готвачката с него.

Динко ми е интересен и общо взето им изнесе двата епизода, харесва ми и че не се прави на това, което не е, както са 100 % от звИздите кацнали от село "на жълтите павета".

Дебора ми харесва, че е точна и коректна, хареса ми и че не говори на диалект. Е, сбъркала е във визитката, че е красива и секси, ама айде...

Захажаева ми се губи по тъч линията нещо..

# 2 365
Песните на Луна са изключително пошли - "Искам го, стискам го", " Извади парите, чиче", "Хей, момченце младо", " Чики, чики", "Оп, оп" и т.н. И не е от Шумен, от село Вехтово е.

# 2 366
  • София
Не е хубаво да се смееш на безпомощни хора, а като я гледам ЛуДа хич не е безпомощна. Затова й се смея от сърце.
Гадно беше това за готвенето и чистенето. Нордел не я познавам, научих за нея от темата заради готвача, но на СветлИтУ един тиган по главата и един в ръцете, и да готви за всички. Нордел всичко може да прави, ама Светлана е жива загинала, ако на нея чакат - ще си изяде боя на втория ден.

# 2 367
Не е интересна, даже е дразнеща Луна. Ако не ни занимаваха с нея, може би щяхме да видим нещо и за другите участници.Много скучен беше снощния епизод, два часа слушахме каруцарския език на Луна:angry: И рейтингът пада ли пада.

# 2 368
  • София
Аз не разбрах защо всеки споменат на номинациите беше номиниран. Нордел, Фънки и Киро не би трябвало да са номинирани. Той май и Кънчев не очакваше и нещо пелтечеше като казваше номерата за гласуване. Джино снощи ми хареса. Показва характер.

# 2 369
  • София
Да я изкарват Луна. Брадъра дори и да е имал уговорка с нея за продължително участие си "върза гащите" снощи, като я номинира заради агресия.Тя наруши правилата на играта и финансови претенции не може да има. Така че, Луна аут.

Общи условия

Активация на акаунт