Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 119
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 445
  • SF
Луна винаги е била куку, но сега вече е станало страшно.
Сигурна съм, че продуцентите знаят за нейното психическо състояние и са я вкарали, за да има сеир.
Аз дори не мога и да коментирам проявите й. В тях няма никаква логика, никаква изходна точка, за да се анализира кавото и да било.

Джино пак го играе големия благородник.
Допусках, че ще има размяна на местата в лагерите.

# 2 446
Луна винаги ми е изглеждала по-възрастна, може би генът ѝ е такъв +начинът на живот, но определено изглежда състарена. Милото ми разправя, че преди 100 г. (и той ми е на 160 миличкият) по разни компании се е случвало да са в обща и не давала толкова на късо, ама 60 години по-късно... лоша работа.

Ами Дебора, няма 30, а изглежда по-зле от 40+ и не си прави услуга нито с грима, нито с прическите, които си прави.

# 2 447
  • София
На мен ми хареса коментара на Джино за игнорирани, явно се е сблъсквал с подобни психо и луД/Ни хора.
Ами той нали живя с нея в предния ББ 2-3 месеца, та й знае номерата.

# 2 448
Така...чай да си туря конската опашка на глават. Начи няма добрутро за вас днес, сабалям ни принц, ни кон дойде да ми целуне я ръка, я крак и да ме събуди. Успах се подобаващо. За друг път да знайте - събуждане, закуска там, копчето на кафе-машината да се натисне и т.н....без работа няма да стоите...и някой да дойде немедленно да ме почеше по....гърба, че имам сърбел. Stuck Out Tongue Winking Eye

Някой снощи написа тук нещо много вярно - цялата ни държава е такава - един осира пейзажа, другите седят отстрани, цъкат с език, гледат сеира и мишкуват. Факт.
И в къщата така - сал един Жинко се фъргаше да завръща оная коза, другите - пас.
 Сал един Джино намекна да се игнорира злото, другите - хилят се , че и пляскат на пеенето на кУзЪта. Потрес!
Напълно си я заслужават, напълно. Хак да им е!

# 2 449
"кАк ти шъйидьеш, като другите ни идът?"

Нека някой да записва лафовете на Динко, молА!

Особено края на номинацияна та Захажаева - с нея не може да се говори, тя е най-умната, нещо такова каза.

# 2 450
  • София
Жинко много се раздаде,чак ми стана симпатичен Peace
Дърта изглежда Луна,незнам на колко е,но зле изглежда...Дебора също изглежда доста зле Rolling Eyes
аз харесвам Джино!

# 2 451
Малко черен хумор на Дьинков гръб (от ФБ, извенете, ако е пускано):
Скрит текст:

# 2 452
+100 с мнението на Тета.

Всеки гледа сеир, а никой нищо не прави. Фънки и той се хилеше и даваше заден докато не му взеха пурите. Щеше да е интересно, ако всички бяха тръгнали след него да напускат къщата. Да видим тогава какво щеше да прави Вип брадър. Е те нищо. Така че Луна си я заслужават напълно.

# 2 453
  • Оптимист по принуда
Аз останах с много неприятно чувство от Коцето снощи. Беше ми неудобно да го гледам как се е насмъркал и едвам си отваря очите. Имах познат, който така се пудреше и ми напомни на него. Грозна картинка. Представям си жена му как го гледа в това състояние. А продуцентите как позволяват изобщо да е в ефир, при положение, че са наясно на какво се е направил? Изобщо Брадъра е с широко затворени очи тази година, разочароващо. Очаквах от Коцето да е душата на компанията, с Джънко да ни разсмиват и забавляват, обаче като го гледам, яко е затънал.
И сега ще ни я разтягат тази кукуфелница още емнайсе епизода, а можеше да е толкова по-интересно, ако я бяха изритали още като блъсна Джебито и рита Захажаева.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 12:53 от demmy.

# 2 454
  • Варна
Коцето ми се видя снощи не много адекватен и на мен. Изглеждаше ми нещо подпухнал, може би сънен?

Сега като се замисля, май всички вътре изглеждат с доста+ годините си, вкючително и старлетките. Да не би нещо осветлението да не е в тяхна полза?

# 2 455
Вчера Луна като каза, че миналия път се раздавала в игрите (не съм гледала тогава), а сега решила, че няма смисъл ми светна - направо беше втора кака Лили - кракъ ме боли, глава ме сърби... Видяла е нейното участие и откази и е решила, че и тя така ще прави и ето на вчера стана Галеницата на ББ хахах ... е все пак в доста по-хард версия...

Нещо се натоваравам вече, чак в понеделник ли ще я гонят?

# 2 456
Ей този участник искам сега да е в брадъра в това положение с Луна и Динко от снощи  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 0Yf4G6Ub74ZR_RLED      Joy

# 2 457
Нещо се натоваравам вече, чак в понеделник ли ще я гонят?
От твоята клавиатура в Божийте уши! 😂 Или тези на ББ.

# 2 458
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Добре де как се неутрализира такова чудо като Луна. И това с наказването на групата изобщо не ми харесва, защо не наказват нея, ами всички останали.

А, де, и аз това се учудих. Трябваше персонално да си я накаже, да й заключи вратата на спалнята и каквото е вътре там да си седи, а тя на милостта на останалите. Да я видим тогава. Ама за Каканижева може, за Лухче не може. И ББ е лунатик!  hahaha

Аз пък Лухче я знам от 300 години, нищо че съм на 30. Пееше в едно крайпътно заведение, аз съм била дете. Обличаше се в прозрачни дрехи, сядаше в скутовете на хората, даваше да я пипат, даже ги насърчаваше като им слагаше ръцете по тялото си. И това от рано вечерта, без значение дали е семеен празник или банкет. Евтинджос отвсякъде, пък и не пееше хубаво. И тогава се представяше като ЛунА, а не ЛУна.
След време стана известна, но никога не е била топ. И хитове големи нямаше, вечно за подигравка и нарицателно за кич и евтиния, както писах и вчера. Всъщност, най-известна беше с това, че твърдеше че на задника си има родилен белег с формата на корона  Laughing И от време оно говори за себе си в 3-то лице, даже в апартамента й си има собствен олтар, малко от него се вижда зад нея тук, забележете короната и надписа Луна  Joy

Скрит текст:

# 2 459
  • София
Ами Дебора, няма 30, а изглежда по-зле от 40+ и не си прави услуга нито с грима, нито с прическите, които си прави.
Да, Дебора също изглежда много зле за възрастта си. Някой по-напред в темата беше постнал нейна снимка, явно като по-млада /малка/, на която си изглеждаше нежно младо момиче. Явно расте /не мога да кажа остарява, защото е прекалено млада/ зле, напомня ми на Анита Мейзер - и тя е била с нежно лице като много млада, а после необяснимо чертите й ужасно загрубяват.  Rolling Eyes

Nikolija, не се вижда снимката.  Peace
Аз Луда я видях за първи път в миналия ББ и нямам представа каква й е кариерата, обаче от сто километра й личи, че е евтина.

Общи условия

Активация на акаунт