Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 526
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 490
Е, как не ползваш? Че аз на всяко парти съм с току що слязла от подиума нощница. С пижамка нещо не ми е удобно.

# 2 491
Аз останах с много неприятно чувство от Коцето снощи. Беше ми неудобно да го гледам как се е насмъркал и едвам си отваря очите. Имах познат, който така се пудреше и ми напомни на него. Грозна картинка. Представям си жена му как го гледа в това състояние. А продуцентите как позволяват изобщо да е в ефир, при положение, че са наясно на какво се е направил? Изобщо Брадъра е с широко затворени очи тази година, разочароващо. Очаквах от Коцето да е душата на компанията, с Джънко да ни разсмиват и забавляват, обаче като го гледам, яко е затънал.
И сега ще ни я разтягат тази кукуфелница още емнайсе епизода, а можеше да е толкова по-интересно, ако я бяха изритали още като блъсна Джебито и рита Захажаева.

Изпуснах номинацията на Коцето и не видях как изглежда, но от написаното напълно оправдава медийния си образ от последните години. Точно за това писах по-назад, че ще бъде грешка влизането му и ще развали приятното чувство у много зрители, което остави в предния Брадър.
 А за жена му изобщо не ми е жал и не се изненадвам. Явно си има причина да го търпи, че и две деца да му роди, още повече, че е много по-млада от него. Той навсякъде (включително и във визитката сега) говори все за Райна и по някое време се сеща да спомене жена си и децата. Имам чувството, че така и не я преживя тази златна Райна, въпреки че се прави на мъжкар, вече семеен с деца.

# 2 492
Хайде, показвай, ти с каква нощница се уреди? Ауу, ти да не беше с малкия Хриси? Той сега е свободен.
А, не, пепел ти на езика, аз си вървя богата и хубавка още от малка, не ми трябват никакви животни да ми вдигат стандарта. Нощниците ги пропуснах - не ползвам. Други неща си взех.  Laughing

МАЙКОООООООООООООООООООУ!!! КАК ЛЪЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ!!!
Не й вярвайте - вижте как се е появила... Добре че е Цуни, да ми изпраща фотоси...
Скрит текст:

# 2 493
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
arrival, опасявам се, че ме бъркаш с някоя.

Даре, така и не успях да я харесам тази мода с нощничките и пижамките.

# 2 494
Това май е единствения ББ, в който няма някой, който да ми е адски неприятен и да не мога да понасям и гледам.
Може би леко Зорчето, но и нея ще я изтърпя.
Мен пък Луда и Захажаева не ми пречат, даже ми е забавно.
Смешни са ми всички.
Луна си е на 40+, просто изглежда по - възрастна, както и Дебора.
Дебора много се изложи, като се напи кат казак 1ва вечер. Сладурана!
А Коцето, той си е все нашмъркан, виждала съм го доста пъти, преди по студентските партита, имам големи т.е не добри впечатления. Ама е добряк, сладур, жена му да му мисли.
Абе всички ми харесват. Изявлен фаворит май нямам.
Джино харесвам също, черния хумор на Фънки ми допада, даже и Светлето ми е симпатична.

# 2 495
Попадна ми тази снимка на Луната - https://www.facebook.com/luna.official.1/photos/pcb.160075454331 … ype=3&theater
А в предаването прилича на бабичка (без да се обиждат възрастните дами!)
До последно ще я държат, за да има цирк, да се изпокарат, да гледат хората сеир.

# 2 496
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може да са я фотошопнали, въпреки че тялото й май си е добре по принцип. В предишния ББ Люси Иларионов разказваше, че при снимането на клипове настоявала за толкова филтри, че накрая изобщо не приличала на себе си.

# 2 497
И аз да съм с такъв фейс, и аз ще настоявам за сума ти филтри. Grinning
Снимката на мен ми се вижда доста стара, нищо че е постната октомври.

# 2 498
Попадна ми тази снимка на Луната - https://www.facebook.com/luna.official.1/photos/pcb.160075454331 … ype=3&theater
А в предаването прилича на бабичка (без да се обиждат възрастните дами!)
До последно ще я държат, за да има цирк, да се изпокарат, да гледат хората сеир.

Кое те учудва? В предаването просто не може да избяга от себе си. А на снимки може да бъде, каквато си поиска.

# 2 499
Луна има ли истинско име. Това не е ли артистичното и име.

# 2 500
Истинското ѝ име е Лухче, родом от шумИнско село.
Редактирах се значи Hug

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 15:52 от ant

# 2 501
ББ що не се обръща към нея с името й тогаз?

Промото
https://www.vbox7.com/play:257e48a6ea

# 2 502
Шумен няма нищо общо с околните села, откъдето е нашето светило. Биги би трябвало да се обръща към нея с истинското и име, както Господин, Меглена и др., както сам каза.

# 2 503
  • София

ПРОМОТО за 16.11.2017      

LINK

# 2 504
Дано не изгонят Захажаева, тя е естествен и интелигентен  дразнител. Може да направи не само дисекция, а и аутопсия ако и попадне някой на мерника, а тя за това живее.  Тя просто е такава, може да ги побърка истинси. Линдарева може да докара до депресия. Захажева е страшно оружив=е, но като гледам май са решили да я гонят. А Луне е някак насилен дразнител, даже няма аргументи, върви и поплюва само, плоско обижда, повърхностно. Жалко, че е столкова привилегии.
Фънки никога не е бил интересен за повече от 5 минути.

Общи условия

Активация на акаунт