Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 279
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 520
Кон до коньо, мила моя майно льо:

А в понеделник беше - кон вРъЗ коньо, мила моя майно льо.

# 2 521
  • I want it all and I want it now.
От предаването толерират една луда.Излиза, че за някой правилата не важат😈, но и другите са си виновни. Когато Фънки ги помоли трябваше всички да излезнат и да бойкотират предаването докато лудата не си тръгне. Тази в момента им прави рейтинга и заради това  ще я държат до края.

# 2 522
  • Оптимист по принуда
Абе работата си е гоу хорс ту дъ ривър отвсякъде. Grinning

# 2 523
  • София /Абсурдистан
Коня си тръгна, усмивката остана в Къщата.

# 2 524
  • Испания
Кон до коньо, мила моя майно льо:

Скрит текст:

А в понеделник беше - кон вРъЗ коньо, мила моя майно льо.

Снощи Динко ѝ каза, че прилича на кон, а тя се зарадва.

# 2 525
Снощи Динко  каза, че прилича на кон
в мусуртъ Satisfied

# 2 526
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това не знам откъде си го изнамерила, обаче е едно към едно с Динко и Луна от снощи. Само дето тя и къчове хвърляше.  Hug  Joy

# 2 527
  • Испания
Снощи Динко  каза, че прилича на кон
в мусуртъ Satisfied

Това не знам откъде си го изнамерила, обаче е едно към едно с Динко и Луна от снощи. Само дето тя и къчове хвърляше.  Hug  Joy

Изпратих молба до ЦРУ. И това, горкото, хвърляше къчове, ама преди да го публикувам, Динко го награби и го нарани.

Снощи не само Коце беше . Дий /но не коньо/ - също.

# 2 528
"Относно Луна - мисля че напълно сериозно жената е отключила манийна психоза, казвам го като психолог. Ето и цитата от учебниците по психиатрия,описващи това разстройство:
"Поради повишената си действеност, повишено настроение и намалена критичност, повишена самооценка и ускорен мисловен процес, болните извършват по-горе споменатите действия и влизат в конфликт с различни хора, които не са съгласни с тях, като ги нагрубяват или обиждат, дори могат да им нанесат побой."
Не искам да съм лош пророк, но е доста вероятно до максимум 6 месеца, Луна да влезе в противоположното състояние - а именно депресия."

От ФБ, от профила на психолог.

# 2 529
Билянче, то и аз попадам в туй описание..Joy
Не съм психолог, ама туй го знам...редуване на мания с депресия...циклофрения му викат .Nerd

# 2 530
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изпратих молба до ЦРУ. И това, горкото, хвърляше къчове, ама преди да го публикувам, Динко го награби и го нарани.
Симулира добичето, докторката така каза.  Laughing

# 2 531
  • sofia
Не бих сравнила благородно животно като кон с Луна. На мен си ми прилича на зъл клоун.
Дано Къци е заредил пуканките и се наслаждава! Ще бъде отмъстен!

# 2 532
  • Испания
Нема се пуашите!

# 2 533
Накрая чухме гласа на Нордел.

Нордел е много бойна и отровна,ще оскубе русата мумия(Гущерката) до последния екстеншън! Вярвайте ми!  bite bite bite

# 2 534
  • София
Горките му деца. Жена му си изглежда доволна. В неделя ги хванах в някакво предаване, къща си купили, че досега все под наем живеели. Цъфтеше, Надето, цъфтеше.

Това не е вярно. Живеели са в тяхна къща, но много често ги обирали. Затова си купили апартамент и от скоро живеят в него Hands V

Общи условия

Активация на акаунт