Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 370
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 550
 Според мен можеха да си спестят Линдарева, и вместо нея да вкарат Ваня Червенкова. Щеше да е още по-брутално положението, особено между Червенкова и Захажаева.

# 2 551
Аз помня едно интервю с нея от преди години, където я питаха дали е вярно, че е туркиня и тя каза, че е вярно...

Може, може. Те там имат различни етноси - помохамеданчени, помаци, не им разбирам на хората и няма значение. Само да сме в мир всички! И Силвия Кацарова е етническа туркиня, но нея я обичам, а от Луна ми се гади.

# 2 552
А, те всичките във Брадъра са милионери, поне! Подържат едни високи стандарти, едни чудесии. И са влезнали за да търсят себе си, да не мислите, че се излагат само за да вземат някой лев, неее, услуга ни правят, да ни просветлят малко!

# 2 553
Странно ми стана като ББ скастри Светлето - ама ти ББ ми каза, че не мога да номинирам еди кой си защото още не го познавам - явно Светланка се издъни за психо насочването на ББ по отношение на номинациите.

И ББ замаза ситуацията!

# 2 554
  • Оптимист по принуда
Всичко е шмекерия с тези номинации. Мижи, да те лъжа.

# 2 555
А всъщност има ли свидетел на нейния луксозен и охолен живот и екзотични екскурзии? Да не са само в нейната глава...че нещо не си представям мъж с акъла си да вирее край нея. Умрели богатите мъже да издържат 50 годишни кукувици.

От онзи "милионерски" живот май всичко е изтрито... Върти ми се в главата, че при Венета показваха снимки - някакви портали, палми, Луна шофира като Монро с шал и очила... Но не помня със сигурност, било е преди 12-15 години. Изглеждаше добре, носталгично настроена, липсваше й купона - на интервюто при Венетка. Сега има нови снимки във фб профила й - Австралия. Но тя може да е ходила там и с парите от първия брадър. Не знам. Снимки с гаджета и мъже не виждам.

# 2 556
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А всъщност има ли свидетел на нейния луксозен и охолен живот и екзотични екскурзии?

Не знам колко й е охолен живота, но се все от някъде трябва да има пари, а тя участия няма. В годината ако направи 4 пак добре. От Папараци я бяха следили и нищо интересно и звездно - обикновена стара мома.

Разбира се, че няма нищо лошо да е туркиня, има лошо да я е срам от това каква е и да си измисля легенди. Силвия Кацарoва как никога не е крила произхода си и никой не може да я уязви на тая тема.

Скрит текст:
hahaha

# 2 557
Добре де, все някой ще живее наблизо до нея, ще я е срещал в магазини...да не си кукува  в онази селска къща сама и да си фантазира?

# 2 558
  • София
Имах същата жилетка преди 10 години. Бях си я купила от Илиенци. Joy Joy Joy Явно, с тъпото имаме еднакъв вкус.

[/spoiler]
Скрит текст:

# 2 559
Аз пък друго да питам: Динко имал сестра в Чикаго, с малко дете. Динко го кръстил в Чикаго миналата година. Бабата е там да помага. Тя да не е някоя майка от чужбинския форум??!

# 2 560
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Добре де, все някой ще живее наблизо до нея, ще я е срещал в магазини...да не си кукува  в онази селска къща сама и да си фантазира?
Нищо чудно. Като участваше в предния ББ, една съфорумка беше споделила, че като ходела на шопинг в МОЛ-а се държала все едно я преследват тълпи обожатели и карала продавачките да ходят да проверяват пред магазина дали е "чисто", за да може да си тръгне, въпреки че, разбира се, нямало джан-джун.  Laughing

П.П.: Да ме прощава съфорумката, ако чете - преразказах със свои думи.  Blush

# 2 561
Ох, и тя като Петя Бу с милионите фенове...Само че Петя е къде-къде над нея...Направо класссс.

# 2 562
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, Петя Бу по-малко я кълве щъркелът като че ли.  Laughing

# 2 563
  • София
Имах същата жилетка преди 10 години. Бях си я купила от Илиенци. Joy Joy Joy Явно, с тъпото имаме еднакъв вкус.

[/spoiler]
Скрит текст:

Извибявам се ,немога да ви смогна с коментарите . Тази на снимкага коя трябва да е ?

# 2 564
  • София
От миналата година имаше статия в Блиц, че била с някакъв треньор по щанги и той осигурявал луксозния живот на Луна. Живеела зимата в Тайланд, пътувала само по екзотични места.
Освен да е перачка на съмнителни турски бизнесмени не мога да си обясня стандарта й на живот. Ако помните изгоря с доста пари в КТБ заедно с някакъв турчин.

И после писаха, че турчина умрял след фалита на КТБ. Получил инфаркт, че е  загубил милиони. Тогава, се говореше, че Луна покрай богатият и любовник турчин, взимала от неговите турски партньори  пари, които искала на заем  за няколко месеца, после ги влагала в банката, и прибирала голямите лихви. Чиста работа- получаваш лихви от пари които не са твои. Така завлякла няколко човека след фалита на банката.
Но веднъж, май беше при Гала, показваше някаква огромна къща-обзавеждането, гардеробната и т.н. и каза че и е подарък от турчина.Имала и къща на Златният рог в Истанбул,и на някое море но не го помня кое е от всичките.

Общи условия

Активация на акаунт