Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 902
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 3 090
Следя го, но не винаги ми излизат всички коментари  Rolling Eyes

# 3 091
  • Оптимист по принуда

Може да е впрегнал цялата Уолстрийт да гласува за него и да остане.

Да, лично ДиКаприо ще лобира за него. Чиърс!

# 3 092
  • София
Е Динко нали каза -Ша ми ядете .... smile3533

Debora Official
харесва това

Blush

Joy Joy Joy     newsm10

# 3 093
  • Испания
Мамаша направо се изгуби в калабалъка.

# 3 094
Тез се гъбаркат , нали Динко е сериозен , дори се накара и на двамата пакостници-вигвамци.
Той и Луна , нѝе , кошидьем сега Hands Muscle
Е Динко нали каза -Ша ми ядете .... smile3533
....на два ката...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 095
Чакам Николета да влезе и да заеме свободното легло в апартамента на Луна  Mr. Green
Ако се е случил секса, то и двамата са много зле. Едва ли в палатката са имали презерватив под ръка.

# 3 096
Абе какъв секс, Дий едвам избяга, тя и Дебора затова фучеше на сутринта...че я приказват за няма и нищо.
"Хистеризъм след алкохолизъм".

# 3 097
Абе какъв секс, Дий едвам избяга, тя и Дебора затова фучеше на сутринта...че я приказват за няма и нищо.
"Хистеризъм след алкохолизъм".

Едвам избягал #Crazy, нали му дадоха крака как се вре между нейните #Crazy Добре, че момичето заспа, та не успя да се възползва от нея. Тоя Дий жена не е виждал отдавна. От една целувка се осра като пубер. Joy

# 3 098
Чакам Николета да влезе и да заеме свободното легло в апартамента на Луна  Mr. Green
Ако се е случил секса, то и двамата са много зле. Едва ли в палатката са имали презерватив под ръка.
Ако на някого му е домъчняло за Мара -ей какво открих за Николета :
https://bulmedia.net/%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0% … D1%81%D1%82/7434/
Николета не  е дама-според Мара

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 23:04 от tays

# 3 099
  • Някъде в Матрицата
Почти нищо не разбрах от тая серия, май пак ще я гледам. Но все нещо мернах. Като Луна с библията. Те в този сезон все мисионери са се събрали. А после защо така овикаха Д&Д? Защото не си прочетоха "Отче наш" преди лягане и защото не ползваха мисионерската поза ли? 😂😂😂😂  Аз не разбрах дали секса е мираж, но дори да не е, не съм скандализирана.

# 3 100
  • Испания
Дий направо се скъса от дърпане.

Пълнолетни са, да правят каквото искат и да се излагат както могат. Но гледката на Дебора и каруцарският ѝ език остават много горчив привкус.

# 3 101
Нали го рекламираха този Брадър като игра и сблъсък на стратегии? И какви са им стратегиите, с които влязоха? Дебора - стратегия "напоркай се и се изложи". Зорка - стратегия "хили се като зелка, премигвай и тъпей". Светла - стратегия "нека ми видят гущера на челото изписан". Фъню - "пиене, пушене и гаднярщина наред". Коцьо - "смрък, смрък, ама далеч от Дебора". Дий - "ганг, банг, кьор фишек". Джино - стратегия "бастун". Захажаева - без стратегия, щото Бени я няма. Киро - стратегия "няма ме изобщо". Нордел - стратегия "тиган". Диньо - стратегия "ямбулска кратуна".
За мен само Луна влезе с баш стратегия -атака от старта и ги направИ на луди. Ако само си беше изживяла първите 50 години като свестен човек, щях да одобря само нейния план на действие...

# 3 102
smileys,
WearyТя не беше на себе си , много грозна картинка. Но забелязах , че го викаше да се гушкат , а той отказа.
Не вярвам да не помни той , но се направи на кавалер. За да не я изложи , а така и себе си. Предпочете да ги помислят за безпаметно напити , отколкото за "отъркаляли се ". Според мен нямаше секс , а Деба беше изключително жалка .
Искам да гледам Линдарката накефена , тази е пошла и евтина.  Weary

# 3 103
  • Испания

Искам да гледам Линдарката накефена , тази е пошла и евтина.  Weary

Сладурче, като гледам Дебора, се сещам за Линдарева в нейния сезон. Същата жалка картина.

П. П. Сигурна съм, че той помнеше.

# 3 104
божке толкова много путковци събрани на едно....

Общи условия

Активация на акаунт