Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 927
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 3 120
Светлана няма ли да си измие косата най-накрая Rolling Eyes
Не мисля, че има такива намерения.
Виж как страрателно си върза перуката преди да скочи в басейна, сакън да не я намокри  hahaha

# 3 121
От коментарите виждам, че явно не ни се гледа секс и простотия, но май само това ще има този сезон. Стратегии не видях, мисията е тъпа.

# 3 122
Норделката ме впечатли грозно как скокна като кит-бездомник след по-младите жени в басейна- да не я помислят, че не е русалка на кубинската революция.

# 3 123
Бута масло означава, че не е в ред.
Не мога да вържа откъде и как е тази аналогия , къде е бута мАсло , къде е да си хахо.Rolling Eyes
Лафът е "хвърля масло" и при автомобилите означава, издухана гарнитура, т. е. уплътнението изпуска и маслото изтича. Като метафора може да се чете, че не е с всичкия си мозък, поизтекъл е. Joy

# 3 124
  • на брега на морето
... "да ми запазите към 30-40 президентски кашона от курасани,

Курасани каза, нали?

# 3 125
Тя тази индианската мисия е била от ден до пладне. Нали някой от темата забеляза и пусна снимки онзиден, че мисията е явно приключила. Беше в четвъртък вечер, докато Алекс Сърчаджиева си водеше дейлито. Отзад на екраните се виждаха всички в "цивилни" дрехи. Нас има да ни взимат за индианци обаче  още поне седмица.
За поведението на Дебора предпочитам да си замълча...

# 3 126
Сега гледам вчерашното предаване.. Няма една хубава жна в тая къща! Не искам да съм на мястото на екипа да ги гледам тия по 24 часа!

# 3 127
Много криво ми стана за Дебора. Сестра ми ми каза, че баща ѝ е бил кретен, честно казано според мен си и личи. Прекършено и страдащо същество видях аз.

А за коментари, че си е заслужила всеки един шамар и грозни епитети нямам думи.  Sick

Подкрепям. И на мен ми дожаля. Знам, че и от нея зависи да не е в това положение, но и знам колко трудно е да излезеш от омагьосан кръг. Трябва ти силна воля и железна подкрепа. На нея и двете липсват.

# 3 128
  • София
Те така и в другото реалити, размяната на съпруги, разправяха за седмично гостуване, ама се оказа, че са по два-три дни размените и толкова. Мислят си, че им вярваме.

# 3 129
... "да ми запазите към 30-40 президентски кашона от курасани,

Курасани каза, нали?
Да, категорично. Simple Smile
Пък Фънки седнал да я тормози за фа диез мажор.

Ами на Динко покатерването на телефонната кабина, КАКВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ, майчице, КАКВА СМЕЛОСТ, мъжество и кураж... страхотно, невиждано, шог, бонба.

# 3 130
  • София
Фънки продължава да ми е някаква странна птица. Някой назад също се чудеше защо толкова го лансират - нито има някаква зашеметяваща кариера, нито нищо. Не го бях чувала, преди да го видя в някакво жури. Дони може да не ми е от любимите примерно, но зная поне две негови песни, а други мога да разпозная. Фънки какво прави всъщност - пише песни, продуцира други или какво?

# 3 131
това прави Фънки http://sme.bg/bg/about-us
предполагам свири за удоволствие https://www.youtube.com/watch?v=YIqATV5L02k

# 3 132
  • Варна
Гледам снимки в нета на Гущерица дъ Ню, Лозарчето, Дебора и се чудя как пУ тИлИвизура изглеждат толко ужасно, а на снимки пИрфьетнически?
В смисъл кой лъжат? Мъжете до тях не виждат ли? Особено Гущерица дъ Ню. Тя с таково задоволство носи новата си титла - от Гонзовица на Гущерица. Бая е метаморфозирала. А пък и цяла лейди е изместила.
За Деби ми е мъчно. Язък, че е млада още. Линдарка я чакам да цъфне.
За сега Захажайка ме кефи максимално и Коце. ДИНКО. ..олеле майкууу. Той ми е Х. Изглежда простоват, добродушен,  ама казвате, че агресирал гаджетата си.

# 3 133
  • sofia
На Гущерица гребенчето на кратуната много и ходи! Съща кокошка! И със точно толкова мозък. Но...сега самочувствието и голямо, та може да видим по-забавни моменти с нея!
И на мен ми е болезнена Деби. После се сещам, че е чалгарка.

# 3 134
Вие коментирате Дебора ама знаете ли сега кви участия ще завалят? Особено в прованса, дето всеки си мечтае да ч*ка известна... Тая ше направи пачки яко, следващите месеци... Чак Тото ше й завиди...

Общи условия

Активация на акаунт