Отговори
# 75
  • София
(hug) Нандин Hug Прави обременяване с глюкоза и това показа?

# 76
Допълвам, че сме правили сверка на преглед и снимки на Цонев и Стоилов. Първия дава половин лист с информация за прегледа и няма снимки, а втория дава папка с информация от целия преглед, таблици и снимки, като снимките са толкова чисти и реални, че се различава даже косичката и гънките по челцето

# 77
Знаете ли кога се започва със следенето на тоновете на бебето?

# 78
  • София
И на мен ми е горещо последната седмица...едвам се спи.

Тонове за първи път ми слушаха на 8.11, 29г.с. По принцип мисля, че една идея по-късно ги пускат. Може би зависи от аг и конкретната бременност. Следващите са ми чак на 5.12 и след това вече по-начесто. Може би чак след месец защото съм на фетална на 20.11...

# 79
  • София
(hug) Нандин Hug Прави обременяване с глюкоза и това показа?
Да.
То аз си го очаквах де, по пршнцшп съм с инсулинова резистентност.

# 80
Знаете ли кога се започва със следенето на тоновете на бебето?
На мен лекарката от ЖК ми каза, че следенето на тоновете трябва да започне от 28 г.с, всяко седмица... и аз се чудя не е ли рано...

# 81
  • София
Чак всяка седмица... Доколкото знам на две седмици ако всичко е нормално. Всеки лекар преценява различно

# 82
Аз се чудя дали е нормално последният ми преглед да е 26 седмица и слдващият да е 32?Не трябва ли от седмият месец да стават по-чести посрщенията,не по редки?

# 83
  • София
Аз се чудя дали е нормално последният ми преглед да е 26 седмица и слдващият да е 32?Не трябва ли от седмият месец да стават по-чести посрщенията,не по редки?
ЖК или ФМ?

# 84
ЖК. Фетална морфология правих в 23 седмица и няма да ходя повече.

# 85
  • София
ЖК е 1 път месечно, до колкото знам в 9 месец зачестяват прегледите.

# 86
  • София
Утре ще ходя на първи запис за тонове и имам няколко въпроса.
Младия господин обича да дремва и реално вечер се активизира, а тоновете са сутринта. Някакви препоръки какво да правя/да очаквам Simple Smile

# 87
  • София
За тоновете: на мен ми казаха, че за да са будни бебетата трябва да сме се нахранили хубаво. Тогава ставало активни. По едно време бебка заглъхна и ми казаха да си свия краката в коленете, да си лежа удобно.

За жк... Аз започнах края на шести месец с по-редовните прегледи - на две седмици. Сега между миналия и следващия преглед имам месец, защото имам фетална морфология точно по средата. Пак, зависи от конкретната бременност. Аз се водя рискова заради тромбофилия, може би затова. А може би просто моята лекарка така процедира. Имам приятелки, които с ги викали по-често от осми месец примерно.

# 88
Аз се записах на жк доста късно и реално имам посещения през: август, септември, октомври и ноември. Миналата седмица като ходих погледна картона с посещенията ми и ми каза, че до края трябва да имам още 5 посещение минимум / ще ми се съберат на всеки 2 седмици при ЖК/.

# 89
  • София
Аз се записах на жк доста късно и реално имам посещения през: август, септември, октомври и ноември. Миналата седмица като ходих погледна картона с посещенията ми и ми каза, че до края трябва да имам още 5 посещение минимум / ще ми се съберат на всеки 2 седмици при ЖК/.

И аз от август съм на ЖК, ама то така или иначе на ЖК записват около 12 седмица

Общи условия

Активация на акаунт